eclipsa parțială de Soare 13 iulie 2018 Permite-ți să fii ghidat

Eclipsa parțială de Soare, 13 iulie 2018:  Permite-ți să fii ghidat

Publicat: 9 iulie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Eclipsele solare sunt un moment de schimbare profundă. Pe 13 iulie avem eclipsa parțială de soare în Rac. Acum începe un ciclu care va dura până în 2020.

Eclipsa solară din iulie va deschide acest nou ciclu și va lumina calea pentru anii care vin.

Energia pe care o experimentăm acum va crește, astfel încât să ne susțină procesul de ascensiune.

Eclipsa parțială de soare – noi energii, noi perspective

În timpul eclipsei, lucrurile din viața noastră se tulbură pentru a putea fi văzute diferit. Universul ne scutură ca să putem vedea energii, planuri și intenții pe care nu le-am fi luat în considerare înainte.

Această eclipsă solară în Rac aduce energia renașterii și ne cere să săpăm în adâncimea sufletului pentru a descoperi părți din noi care au nevoie să fie trezite și reinventate.

Poate că până acum am mers pe o cale așternută în fața noastră acum ani de zile. Iar acum, acea cale nu ni se mai potrivește.

Nu mai suntem aceiași. Cu toate upgrade-urile de energie din ultimii ani, până acum am trecut prin multe cicluri de moarte și renaștere.

Continuarea procesului de devenire

Acum, cu toate Eclipsele din luna iulie, ni se cere să onorăm schimbările care au avut loc în noi, să onorăm cine suntem astăzi și să ne ajustăm viețile în acord cu această energie.

Acum e momentul să intrăm în adâncul inimii noastre și să realizăm ceea ce ne dorim cu adevărat și ceea ce vrem pentru viețile noastre.

E nevoie să ne conectăm cu noi la un nivel mai profund. Să ne întrebăm cine suntem pentru a ști ce este important pentru noi. Cine suntem la cel mai profund nivel? Care e adevărul nostru?

Această eclipsă solara în Rac ne va scutura în moduri inconfortabile, pentru că vom fi ghidați să intrăm în interior și să stăm cu părțile întunecate și profunde din noi.

Ritmul natural al lucrurilor

Pentru a beneficia de această energie, tot ce avem de făcut este să rămânem deschiși și să permitem Universului să ne ghideze. Nu este în favoarea noastră acum să luptăm cu fluxul sau să încercăm prea mult să controlăm lucrurile.

Avem nevoie să permitem acestei energii să preia conducerea și să ne reveleze răspunsurile.

Pentru că sunt multe planete retrograde în timpul acestei Eclipse Solare, e posibil să nu putem înțelege și interpreta această energie chiar acum. Ne poate lua ceva timp înainte să folosim energia eclipsei în favoarea noastră.

Răbdarea este o parte esențială a acestei perioade. Avem nevoie să permitem lucrurilor să se desfășoare în ritmul lor.

Eclipsa solară din iulie scoate la suprafață multă energie emoțională. E important să ne protejăm  corpurile energetice. Este și o energie puternică de hrănire și de a face din iubirea de sine și grija de sine o prioritate.

Nu e nevoie să ne îngrijorăm legat de intențiile sau direcția înspre care să ne îndreptăm la această eclipsă. E important să ne relaxăm și să ne permitem să fim ghidați. Să ne permitem să ne abandonăm fluxului Universului.

Să ridicăm mâinile și să lăsăm vocea sufletului să spună: “Sunt pregătit, sunt deschis, vreau să fiu ghidat, vreau să fiu condus înspre destinul meu cel mai înalt.”

Dacă o parcurgem cu deschidere spre Univers, cu acceptare și iubire de sine, această eclipsă solară va debloca toate ușile prin care apoi vom putea trece singuri.

Sursa: http://foreverconscious.com/

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *