Vindecare si autovindecare

Akashic Records for Business: program pentru antreprenori


ÎNREGISTRĂRI AKASHICE PENTRU BUSINESS reprezintă un instrument pentru antreprenorii conștienți și proprietarii de business deschiși spre o abordare spirituală a business-ului lor.

Pentru antreprenorii care știu că și business-urile au Suflet. Și vor să creeze, să-și dezvolte și să-și alinieze business-ul la energia Sufletului. 

Înregistrări Akashice pentru Business reprezintă un instrument care poate deschide un nivel cu totul nou de posibilități.
Dincolo de tiparul obișnuit de a încerca să-ți dai seama la nivel mental ce ai de făcut în business-ul tau, indiferent dacă ești la început sau ești deja antreprenor cu experiență.

Când deschidem Înregistrările Akashice pentru business-ul tău, creăm un câmp care permite accesul la amprenta energetică a afacerii tale.

Perspective și insight-uri autentice pot ieși la lumină din acel loc profund despre care, cumva, am știut întotdeauna că este acolo, și pe care îl redescoperim prin conectarea la Înregistrările Akashice ale business-ului tău.

CE SUNT ÎNREGISTRĂRILE AKASHICE?

Înregistrările Akashice sunt o dimensiune a conștiinței și o realitate vibrațională care există peste tot, codificată în fiecare celulă și fiecare catenă de ADN a tot ce este viu.

Înregistrările Akashice conțin amprenta energetică a tuturor sufletelor, împreună cu călătoria lor unică, în toate timpurile și dimensiunile. Inclusiv a sufletelor business-urilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă.

Din energia Înregistrărilor Akashice, avem posibilități nelimitate de a accesa și de a crea o realitate aliniată la energia sufletului, pentru viața noastră și business-urile noastre.

PROGRAMUL AKASHIC RECORDS FOR BUSINESS ÎȚI PERMITE SĂ:

 • dizolvi tiparele de stagnare și “greu” legate de business-ul tău
 • obții claritate cu privire la următorii pași de urmat, dintr-o perspectivă aliniată la sufletul business-ului tău
 • te deschizi spre soluții venite dintr-un spațiu nou de posibilități, pentru dinamici ascunse, tipare inconștiente, blocaje și limitări ale business-ului tău
 • îți aliniezi afacerea cu cea mai înaltă linie de destin, în ceea ce privește semnificația în lume, succesul și abundența
 • aduci business-ul și viața ta în aliniere cu frecvența Înregistrărilor Akashice
 • creezi o nouă paradigmă în care business-ul tău este aliniat cu sufletul tău și perspectiva sufletului servește business-ului și vieții de zi cu zi

CONȚINUTUL PROGRAMULUI "AKASHIC RECORDS FOR BUSINESS"

 • Introducere: Ce sunt Înregistrările Akashice și cum ne conectăm la energia lor
 • Conectarea și explorarea Înregistrărilor Akashice
 • Deschiderea Înregistrărilor Akashice pentru business și explorarea amprentei energetice a business-ului la nivel de suflet
 • Conectare la sufletul business-ului în Înregistrările Akashice
 • Explorare: Care sunt misiunea și valorile business-ului la nivel de suflet
 • Realinierea business-ului la energia misiunii și a valorilor la nivel de suflet
 • Identificare și lucru asupra a ceea ce se vrea transformat în business din perspectiva Înregistrărilor Akashice: tipare, limitări, dinamici subtile ale business-ului

Rănile legate de bani ale antreprenorului:

 • rana legată de a primi (receiving wound)
 • proiecțiile făcute pe bani:
 • răni legate de siguranță interioară proiectate pe bani
 • lipsa de încredere în energia banilor
 • lipsa de încredere în propria capacitate de a gestiona bani
 • lipsă de merit și rușinea de a avea bani
 • proiecții malefice făcute pe bani – banii sunt răi/nu sunt spirituali
 • credința că pentru bani se muncește din greu

Vizualizare în Înregistrările Akashice pentru a activarea timeline-ului financiar aliniat la suflet în acest moment

 • Crearea strategiei de business aliniată cu sufletul business-ului
  și alinierea business-ului la cel mai înalt timeline la nivel de suflet:

Determinarea obiectivelor de business aliniate la suflet
Care e valoarea unică pe care business-ul o oferă clienților ideali
Cum ne conectăm cu clienții ideali ai business-ului din energia Înregistrărilor Akashice

Strategii aliniate energetic pentru produse/servicii, marketing, vânzări pentru a ajunge la clienții ideali
Stabilirea planului strategic pentru perioada următoare

 • Modulul 5 constă într-o sesiune individuală de 1,30 h cu fiecare participant la program în care urmărim definitivarea strategiei de business aliniată la suflet.Ce vom face în sesiunea individuală pentru fiecare business în parte:

  Deschiderea Înregistrărilor Akashice
  Analiza energetică a business-ului
  Setarea intențiilor pentru perioada următoare
  Alinierea timeline-ului financiar
  Stabilirea strategiei aliniate pentru produse/servicii, marketing, vânzări
  Curățarea blocajelor business-ului în Înregistrările Akashice

De cele mai multe ori, ne imaginăm spiritualitatea total separată de business, sufletul de trup, job-ul de misiunea personală. Programul “AKASHIC RECORDS for BUSINESS” mi-a adus claritatea de care aveam nevoie, pentru a putea îmbina în mod armonios cine sunt la nivel de suflet, călătoria din viața aceasta, misiunea personală. Energia puternic vindecătoare și ghidarea plină de tact a Mihaelei m-au ajutat să-mi redescopăr menirea la un alt nivel – să înțeleg cum pot aduce în plan material și fructifica calitățile și drepturile divine pe care le am la nivel de suflet, pentru a-mi putea îndeplini misiunea prin intermediul business-ului meu – în aliniere, cu bucurie, iubire și ușurință.” Gabriela, HR manager

“Sesiunile de mentoring în Înregistrările Akashice mi-au dat și mai multă încredere în a accesa această cunoaștere a Universului. Mihaela m-a ghidat în acest program și m-a ajutat să integrez această cunoaștere în viața mea, definindu-mi modelul de coaching, adăugând în sesiunile cu clienții mei și învățăturile străvechi ale Sufletelor. Astfel, am ajuns să îmi înțeleg și eu misiunea mea ca Suflet, acceptând că iubirea care vindecă este ghidată prin noi de ceva ce este mai presus de noi.” Cristina, business owner

“După toate informațiile concentrate pe care le-am primit de la tine, ceea ce n-am putut găsi în multe alte locuri, lucrurile se așează. Când mă lovesc de blocaje, în viață și în business, reușesc să le procesez dintr-o altă perspectivă, parcă totul se descompune altfel și capătă un nou sens, la un nivel mai mare. Acum îmi știu misiunea și am curaj să o urmez, mă mai lovesc de blocaje dar merg mai departe cu instrumentele primite de la tine pentru a căpăta curaj pentru următorii pași pe calea mea.” Gabriela, marketing manager

“Îți mulțumesc pentru acest curs în Înregistrările Akashice. Energia pe care o aduci de fiecare dată, este extrem de benefică pentru mine. Deși lucrez intuitiv cu Înregistrările Akashice de mai mult timp (nu știam că așa se numește modul în care mă conectam cu Sinele meu ca să primesc răspunsurile pe care le ceream), în cursul pe care l-am parcurs cu tine mi s-au așezat și clarificat multe aspecte, am aflat informații noi  și mi s-a confirmat că singura sursă adevărată este Sinele meu Divin. Îți mulțumesc cu recunoștință pentru tot ce am primit și am devenit după acest program în Înregistrările Akashice.”  Elena, terapeut 

Programul este dedicat antreprenorilor cu deschidere spirituală, la început de drum sau deja cu experiență, care vor să se conecteze din energia sufletului la business-ul lor.

Presupune lucrul în Înregistrările Akashice și disponibilitatea de a lucra prin vizualizări și meditații de conectare la Sinele Divin.

Se desfășoară sub forma a patru module online, desfășurate live pe Zoom timp de 3 ore/modul + o sesiune individuală de 1,30 h, în parte cu fiecare participant la program.

 Următoarea ediție a trainingului va avea loc în prima parte a anului 2024. Preînscrierile se pot face la adresa mihaela@soul-union.com.

Toți cei care se preînscriu înainte de anunțul oficial pentru noua ediție vor beneficia de reducere 500 de lei din prețul programului, pentru plata integrală.

PREȚUL PROGRAMULUI:  4.500 lei. 

Suma de 4.500 lei poate achitată și în tranșe plătibile până la finalul cursului. Pentru stabilirea unui plan special de plată, îmi puteți scrie la mihaela@soul-union.com.

Plata se poate face direct online, mai jos, sau prin transfer bancar în contul:
RO91INGB0000999905980196
Sistemic Perspectives SRL.

Contact: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar în scris, prin WhatsApp/Telegram)

 

Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar cu misiunea de a aduce noi paradigme în spiritualitate, business și relații pe Pământ. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de vieți pe care le-am atins, în 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat zeci de programe, cursuri, training-uri, certificări susținute de câmpul Înregistrărilor Akashice ale Sufletului.

Înregistrările Akashice mi s-au dezvăluit acum 7 ani. Redescoperirea spiritualității în acest fel a venit în același timp cu obținerea unei acreditări recunoscute la nivel mondial, în consultanță sistemică de business (Bert Hellinger Instituut Netherland).

A face legătura dintre spiritualitate și business este pentru mine o viziune de o viață, pornită din adâncul sufletului meu – ca un dor pentru două lumi ce vin împreună, într-o uniune ce reprezintă o mică întrezărire a potențialului uman uriaș la care ne putem alinia.

Sunt fericită că pot aduce această viziune în lume, prin înțelepciunea câmpului Înregistrărilor Akashice.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *