Numele meu este Mihaela Marinas. Sunt un suflet care cauta sa ajunga la Adevar, Iubire si Lumina prin tot ceea ce face. Tot ceea ce am facut pana acum m-a condus din ce in ce mai mult spre mine insami. Sunt in serviciul celorlalti prin tot ceea ce fac, asa cum veti vedea in continuare din povestea mea.

Am absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, ca prima specializare si apoi Facultatea de Psihologie.

De la 19 ani, am tot schimbat diferite locuri de munca, in speranta ca voi descoperi un job care sa ma implineasca. Desi am facut tot ce mi-a stat in putinta, nu am reusit. O parte din mine a stiut insa intotdeauna ca eu trebuie sa fac altceva. Dar, asemeni multora, nu stiam nici ce, nici cum si nici cand.

Si a venit anul 2008, cand, in luna in care am implinit 26 ani, am inceput un nou drum. Simteam ca ceva se schimba, insa nu stiam prea sigur ce.

Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa renunt la ce facusem pana atunci, sa-mi ascult intuitia si sa ma abandonez unui “ceva” de dincolo de mine, care m-a ajutat sa-mi acord mie insami locul de onoare in inima mea.

Si pentru ca am vazut cat de bine este sa poti sta, fara rusine si teama, in propria ta inima, dorinta mea cea mai mare a fost sa impartasesc in jurul meu acest sentiment. Asa am inceput sa dezvolt proiectul Aimee.ro si, apoi, mi s-a oferit ocazia sa preiau proiectul Damaideparte.ro.

Intre timp, am unit cele doua site-uri intr-un singur proiect online care ma reprezinta si la care muncesc cu drag. Astazi, se numara printre cele mai vizitate site-uri din domeniul dezvoltarii personale/spirituale din Romania. Munca de ani de zile la acest proiect s-a concretizat in aparitia primei mele carti: Un moment de autenticitate.

In drumul catre mine insami, am citit cateva biblioteci si am urmat sute de ore de cursuri de dezvoltare personala, mergand apoi, pe un traseu firesc, catre evolutie spirituala.

In anii mei de cautari, am mers pe jar ca sa ma regasesc pe mine, am intalnit apoi reiki si m-am indragostit de energiile cu vibratie inalta, am invatat EFT si m-am bucurat de simplitatea si frumusetea metodei, am practicat Theta Healing si m-am minunat de multiplele planuri pe care se desfasoara de fapt existenta noastra, am studiat recuperarea sufletului  si alte practici samanice  mi-am dat seama ca nu putem fi fericiti pana nu ne luam inapoi forta noastra vitala imprastiata in mii de directii, am studiat apoi metoda constelatiilor familiale si modul in care traumele transgenerationale ne pot afecta viata, am ajuns la studiul psihologiei si al psihoterapiei ca metoda de a gasi continerea stabila si pe termen lung de care avem cu totii nevoie.

Viata mea s-a mai schimbat o data atunci cand am primit ritualurile  Munay Ki si m-am conectat la traditia samanica vechi de mii de ani care ne permite, in sfarsit, sa ne recuperam puterea noastra personala.

De aici incolo drumul meu s-a inscris pe traseul  scolii incase de medicina energetica samanica, acolo unde am invatat sa folosesc metode de vindecare samanice de o frumusete incredibila pentru sufletul omului modern, care a uitat ca traieste intr-o lume plina de realitati ascunse ochilor fizici si ca are un corp energetic care ne modeleaza experientele si felul in care ne simtim in corpul fizic.

Metoda constelatiilor familiale este o piesa extrem de importanta care a completat puzzle-ul cautarilor mele interioare. Este metoda cu ajutorul careia am capatat ochii prin care sa privesc adevarul sufletului meu in orice situatie si pot spune, din tot sufletul, ca viata este incredibil de frumoasa exact asa cum este, cu toata durerea si bucuria pe care o presupune faptul de a trai o viata de om pe pamant. Din dorinta de a-mi extinde perspectiva asupra metodei, am absolvit si un program de specializare in constelatii organizationale desfasurat in Olanda.

In anul 2014, am trait cea mai profunda experienta spirituala, care m-a inscris pe o noua linie de destin, in deplin acord cu Sufletul meu si cu ceea ce sunt cu adevarat: intalnirea cu Sufletul meu geaman. Puteti citi mai multe despre aceasta experienta in articolul “Dincolo de iluzie: Intalnirea cu Sufletul meu Geaman.” Dupa 3 ani de lucru profund cu mine insami in aceasta directie, am decis ca este momentul sa ofer suport si ghidare celor care se afla in conexiuni de suflet: Sesiuni de consiliere si vindecare pentru conexiuni de suflet.

In ultimii ani, am studiat cu traineri din SUA metode de vindecare holistica care actioneaza direct la nivel de suflet. Am absolvit traininguri de vindecare multidimensionala si vindecarea liniilor temporale. Am invatat sa lucrez cu campul “Inregistrarilor Akashice”, biblioteca universala care contine toate informatiile, din toate timpurile, despre toate sufletele existente in Univers.

Pentru ca, de la un anumit punct incolo, putem evolua doar daca  impartasim cu cei din jur din tot ceea ce suntem, iata modurile in care imi desfasor activitatea in prezent:

  • Training-ul de vindecare intuitivă: Devino Vindecatorul care esti – este un spatiu profund de transformare si imputernicire pentru cei care simt să paseasca pe calea sufletului lor.
  • Sedintele de vindecare pe care le desfasor: este modul meu de a fi alaturi si de a tine de mana pe cei care au nevoie de sprijin, pentru o perioada, in drumul lor spre esenta lor reala. Mai multe despre tipurile de sedinte de vindecare intuitiva. Iar aici gasiti detalii despre sedintele de consiliere spirituala si de citire a Inregistrarilor Akashice “Intalnire cu sufletul tau”.
  • Cursurile, workshop-urile si webinariile pe care le tin. Fie ca este vorba despre cursul in care ofer ritualurile Munay Kiworkshop-ul de constelatii familiale, workshop-ul de feminitate, webinarii sau alte proiecte si programe online, aceste evenimente in care ne adunam mai multi sunt o confirmare a faptului ca nu suntem niciodata singuri, indiferent de drumul si provocarile fiecaruia. Spatiul care se formeaza cu astfel de ocazii accelereaza vindecarea pe care o primim si faciliteaza accesarea unor constientizari de mare ajutor pentru calatoria fiecaruia.

In toti acesti ani de cautari, am trecut prin nenumarate etape de redefinire a modului cum ma raportez la munca mea. M-am considerat pe rand practicant samanic, vindecator, facilitator de constelatii familiale, psiholog si apoi psihoterapeut.

Dincolo de toate aceste etichete insa, sunt un suflet care are ca misiune reconectarea cu esenta mea reala si asistarea celor din jur in aceeasi calatorie.

In prezent, eticheta care se potriveste cel mai bine activitatii mele este aceea de consiliere spirituala/vindecare intuitiva, atat in munca individuala cat si in workshop-urile pe care le ofer si in articolele pe care le scriu si le impartasesc cu cititorii mei.

Va multumesc ca ati intrat pe Damaideparte.ro!

Va imbratisez cu inima,
Mihaela Marinas

Contact: mihaela@soul-union.com sau telefon: 0721465852,

Facebook: https://www.facebook.com/MihaelaMarinas11 si https://www.facebook.com/DaMaiDeparte-172104732806624/

***

Multumesc pentru ideea minunata a site-ului Corinei Marin, cea datorita careia acest site exista. Si filmului  “Pay it Forward” (Da mai departe), de la care a pornit totul.

Ii multumesc din suflet lui Dan, fostul meu partener de viata, pentru toata iubirea si sprijinul oferite in acesti ani si pentru suportul pe care il ofera in continuare site-ului Damaideparte.ro.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *