,

Align Your Life: program de mentorat individual cu Mihaela Marinaș

Publicat: 14 iunie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

ALIGN YOUR LIFE este un portal de transformare și un spațiu de recalibrare a vieții tale, prin energia Sinelui tău, la nivel spiritual, relațional și profesional/de business. 

Este un program de mentorat individual pentru cei pregătiți să deschidă un timeline nou în viețile lor, care să le alinieze viața la nivel de Sine, pe cele trei nivele (spiritual, relațional și al vieții profesionale). Pentru că aceste trei nivele se întrepătrund, se influențează reciproc și nu sunt niciodată separate.

Este cel mai puternic program de mentorat pe care l-am creat pana acum, prin care țin spațiu la nivel de Sine pentru cei pregătiți pentru o astfel de aliniere a vieții lor.

Despre energia programului ALIGN YOUR LIFE


Spațiul deschis împreună la nivel de Sine va realinia aspectele din viața ta care au cea mai mare nevoie să fie atinse de energia Sinelui. 

 

Intrarea în acest program îți va ține spațiul, la nivel de Sine, ca să îți poți realinia aspectele din viața ta pe care ești pregătit să le realiniezi acum.

Fie că țin de manifestarea concretă a conexiunii cu Sinele tău în viața de zi cu zi, fie că țin de aspectele relaționale sau de viața profesională și activitățile tale de business.

Programul ALIGN YOUR LIFE funcționează ca un laser de precizie, care merge direct la rădăcina problemei, la motivul existenței nealinierilor din câmpul tău, la tiparul major care stă în calea alinierii cu Sinele. 

Energia din acest spațiu dizolvă acest tipar de la rădăcina și apoi reașază câmpul energetic pe frecvența Sinelui tău, oferindu-ți apoi claritate asupra alegerilor concrete pe care le poți face pentru a susține acest timeline al Sinelui în viața de zi cu zi. 

Programul se desfășoară în Înregistrările Akashice și conține realinierea Înregistrărilor tale Akashice la amprenta originară a Sinelui tău.

Ce înseamnă alinierea la Sine la care ai acces prin programul ALIGN YOUR LIFE?

La nivel spiritual:

– Claritate asupra misiunii personale
– Sentiment sporit al Autorității Interioare
– Știi cine ești, ai granițe energetice clare
– Simți că ești la locul potrivit, în momentul potrivit în viața ta
– Ceea ce faci îți aduce bucurie și sentimentul de a fi semnificativ
Bucurie, ușurință, flow în viața de zi cu zi 

La nivel relațional:

– Funcționezi din energia Autorității Interioare în toate relațiile tale
– Ești văzut ca cine ești cu adevărat și îi vezi pe ceilalți la fel
– Primești și oferi sprijin de la cel mai înalt nivel 
– Te simți apreciat și sprijinit în relație și oferi același lucru
Interacțiunea relațională curge cu ușurință, bucurie și respect reciproc

 

Profesie/business:

– Activitatea ta profesională îți susține darurile sufletului
– Simți bucurie și apreciere când lucrezi 
– Te simți susținut de resursele materiale care vin în viața și
atragi cu ușurință bani, făcând ceea ce îți place
– Atragi clienți/colaboratori aliniați cu valorile tale, din contribuție reciprocă 

Acesta este etalonul a ceea ce înseamnă alinierea la Sine în viața de zi cu zi, pe cele trei paliere.

Acest program îți deschide un timeline energetic de aliniere la nivel de Sine, care se poate manifesta în timp în viața ta concretă de zi cu zi, în funcție de alegerile pe care le vei face în timpul și după perioada celor 40 de zile..

Cum se desfășoară programul ALIGN YOUR LIFE?

 • – Durata programului este de 40 de zile.

 • – Energia începe sa lucreze din momentul înscrierii, când simți în corp “Da, acest program de mentorat este pentru mine.”
   

 • – După înscriere și efectuarea plății, te rog să-mi trimiți la mihaela@soul-union.com câteva detalii legate de momentul în care ești și cum arată viața ta pe cele trei paliere: spiritual, relațional, profesional.

 • – Apoi, vom avea prima sesiune, în care vom lucra din energia Sinelui pentru realinierea vieții tale la nivel de Sine.

 • – Apoi, în fiecare zi vei primi ghidare pas cu pas asupra tuturor tiparelor care vor ieși la lumina, situațiilor concrete care se vor întâmplă pentru a-ți oglindi aspectele de eliberat, de integrat, de transformat în această perioadă.

 • – Vei primi suport prin mesaje audio, mediații, download-uri speciale din Înregistrările Akashice care vor susține procesul tău de integrare pe parcursul celor 40 de zile.

   

 • – La jumătatea și la finalul celor 40 de zile, vom avea alte sesiuni de explorare și stabilizare a energiei.

Ce primești în programul ALIGN YOUR LIFE? 

CONCRET:

 • 3 sesiuni de mentorat x 1,30 h
 • – proces de citire, curățare și resetare a Înregistrărilor Akashice personale și de business, după caz
 • ghidare zilnică prin schimb de mesaje prin Voxer/What’sApp
  – suport prin download-uri speciale din Înregistrările Akashice 
 • – un portal de 40 de zile în care îți poți reașeza toată viața pe o nouă frecvență
 •  

ENERGETIC:

 • realinierea Înregistrărilor Akashice ale sufletului la amprenta divină originară 
 • identificarea și dizolvarea tiparelor majore care stau în calea alinierii cu Sinele
 • claritate asupra următorului pas și a acțiunilor  pentru alinierea la Sine în viața concretă
 • – posibilitatea deschiderii unui timeline nou al vieții tale, pe cele trei nivele, din aliniere cu energia Sinelui

Programul ALIGN YOUR LIFE este începutul unui proces de realiniere care va continua apoi în viața ta. Îți deschide o linie de destin pe care apoi o poți fortifica, prin alegeri aliniate în viața de zi cu zi. 

Programul ALIGN YOUR LIFE este potrivit pentru: 

– Cei dispuși să facă alegerile necesare pentru alinierea vieții lor la nivel de Sine 

– Cei aflați într-un moment de schimbare de timeline în viața lor

– Cei care au deja o bază solidă de lucru cu ei înșiși și se simt pregătiți să aibă acces la a opera la nivel de Sine în viața de zi cu zi

– Cei care își asumă responsabilitatea pentru propriile procese personale și pentru propria viață

– Cei care pot intra într-un spațiu de transformare din atitudine de împuternicire, de la egal la egal la nivel de Sine cu mentorul


Înscrierea în program necesită determinare și angajament pentru calea personală și pentru a face pașii necesari în această direcție.
De aceea, plata se face integral, la începutul perioadei de lucru.

PREȚ: 5500 lei

Plata se poate face prin transfer bancar, în contul:

SOUL UNION SRL
RO91INGB0000999905980196

sau direct mai jos, prin Stripe:

Ce spun cei care au lucrat cu mine  

Testimonial
“Un program profund transformator, ale cărui efecte se văd rapid în existența 3D. Am eliberat programe limitative, credințe alimentate de frică, capace care mă țineau captivă în dogmatică, deconectată de la Adevăr. Conștientizarea și vindecarea programelor auto-limitative, legate de bani, care și-au produs efectele chiar în timpul sesiunii; eliberarea de entități care mă împiedicau să merg mai departe pe calea misiunii mele. Și poate, cel mai important, mi-am descoperit amprenta originară a sufletului meu. Călătoria continua, dar simt că am condensat cel puțin 10 ani de lucru cu mine în plan spiritual pe parcursul acestui program.“ Adriana
Testimonial
“Îți sunt profund recunoscătoare pentru ca toată aventura vieții mele a început cu tine. Tu ai fost intermediarul trezirii mele, al realizării faptului ca am capacități de care nu eram conștientă și am multe daruri pe care e păcat să le țin doar pentru mine. E o onoare și o responsabilitate să fiu în slujba oamenilor și vreau să merg la nivel de maestru, un maestru care încorporează ceea ce transmite oamenilor. Îți mulțumesc că mi-ai dat această șansă și mi-ai creat o oportunitate pe care nu știu dacă, altfel, aș fi văzut-o.” Lucia
Testimonial
“Sesiunile de mentoring în Înregistrările Akashice mi-au dat și mai multă încredere în a accesa această cunoaștere a Universului. Mihaela m-a ghidat în acest program și m-a ajutat să integrez această cunoaștere în viața mea, definindu-mi modelul de coaching, adăugând în sesiunile cu clienții mei și învățăturile străvechi ale Sufletelor. Astfel, am ajuns să îmi înțeleg și eu misiunea mea ca Suflet, acceptând că iubirea care vindecă este ghidată prin noi de ceva ce este mai presus de noi.” Cristina, business owner
Testimonial
“După toate informațiile concentrate pe care le-am primit de la tine, ceea ce n-am putut găsi în multe alte locuri, lucrurile se așează. Când mă lovesc de blocaje, în viață și în business, reușesc să le procesez dintr-o altă perspectivă, parcă totul se descompune altfel și capătă un nou sens, la un nivel mai mare. Acum îmi știu misiunea și am curaj să o urmez, mă mai lovesc de blocaje dar merg mai departe cu instrumentele primite de la tine pentru a căpăta curaj pentru următorii pași pe calea mea.” Gabriela, marketing manager
Testimonial
De cele mai multe ori, ne imaginăm spiritualitatea total separată de business, sufletul de trup, job-ul de misiunea personală. Programul de mentorat cu Mihaela mi-a adus claritatea de care aveam nevoie, pentru a putea îmbina în mod armonios cine sunt la nivel de suflet, călătoria din viața aceasta, misiunea personală. Energia puternic vindecătoare și ghidarea plină de tact a Mihaelei m-au ajutat să-mi redescopăr menirea la un alt nivel – să înțeleg cum pot aduce în plan material și fructifica calitățile și drepturile divine pe care le am la nivel de suflet, pentru a-mi putea îndeplini misiunea prin intermediul business-ului meu – în aliniere, cu bucurie, iubire și ușurință.” Gabriela, HR manager
Previous slide
Next slide
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *