Vindecare si autovindecare

Calea Sufletului: program individual de mentorat cu Mihaela Marinaș

În ultimii ani, oamenii îmi cer să devin mentorul lor în a-și urma calea sufletului și a-și găsi menirea pe Pământ.  Este o cerere care m-a onorat mult și m-a îndemnat să creez acest spațiu de mentorat individual, în care să întâmpin oamenii  și să mă pun în serviciul sufletelor lor, cu toată energia care mă susține și vine prin mine.

Dacă vrei să aduci mai mult din cine ești, aici pe Pământ, și simți că încă nu ai coerența interioară și claritatea de a pune în practică ceea ce simți, îți pun la dispoziție tot ceea ce sunt și toată cunoașterea mea acumulată în toți anii de când îmi urmez calea sufletului.

În cadrul acestui program de mentorat, vom lucra atât la identificarea darurilor tale, a amprentei tale originare, a frecvenței tale unice pe care o duci în lume cât și la modul concret în care poți materializa acea frecvență.

Vom porni de la Portretul Sufletului tău din Înregistrările Akashice, cu informații complete despre cine ești la nivel de suflet.

Vom crea apoi o imagine a ceea ce poate fi calea ta unică în lume, dar ne vom conecta și la modalitățile concrete prin care poți aduce aici acea energie.

Scopul urmărit programul Calea Sufletului este să aducem împreună energia misiunii tale cu forma în care poți aduce aici acea energie.

Pentru a aduce împreună energia și materia, a manifesta pe Pământ cine ești cu adevărat și a trăi în abundență, aducându-ți darurile în lume.

Programul Calea Sufletului este pentru tine dacă:

 • îți dorești să începi o activitate/ un business care să te împlinească la nivel de suflet
 • îți este neclar cine ești la nivel de suflet și cum poți să îți aduci darurile aici
 • ai multe cunoștințe, cursuri, informații și ai nevoie de claritatea energiei personale pentru a  transmite oamenilor cunoștințele tale
 • simți că e momentul să-ți găsești amprenta care te diferențiază de tot ceea ce există pe piață până în acest moment
 • ai dificultăți în a te raporta corect la bani și abundență în activitatea ta
 • vrei să ai mai multe instrumente legate de expunere și promovare aliniate la energia sufletului

Calea Sufletului

Programul se desfășoară pe durata a 2 luni. În acest program, vom deschide împreună un spațiu care te va susține să devii cea mai înaltă versiune a ta, în toate aspectele vieții tale și care te va alinia la energia Înregistrărilor Akashice ale sufletului tău.

La nivel concret, programul se desfășoară online și conține:

 • o întâlnire de 1 oră, o dată la două săptămâni, pe parcursul a 2 luni (în total 5 întâlniri)
 • suport și consiliere prin mesaje audio între întâlniri (Voxer/Whats’app)
 • un portret complet al sufletului tău în Înregistrările Akashice, pornind de la darurile sufletului la aspecte care au nevoie de curățare și realiniere
 •      aliniere la frecvența Înregistrărilor Akashice ale sufletului
 • acces la călătorii de accesare a Înregistrărilor Akashice, pentru claritate și acordaj la calea sufletului

Înscrierea în program necesită determinare și angajament pentru calea personală și pentru a face pașii necesari în această direcție. De aceea, plata se face integral, la începutul perioadei de lucru.

Detalii: mihaela@soul-union.com

PRET: 5500 lei

Plata se poate face prin transfer bancar, în contul:

Sistemic Perspectives SRL
RO91INGB0000999905980196

sau direct mai jos:

Un program profund transformator, ale cărui efecte se văd rapid în existența 3D. Pe parcursul celor două luni am eliberat programe limitative, credințe alimentate de frică, capace care mă țineau captivă în dogmatică, deconectată de la adevărul Dumnezeului Primordial. Conștientizarea și vindecarea programelor auto-limitative, legate de bani, care și-au produs efectele chiar în timpul sesiunii; eliberarea de entități care mă împiedicau să merg mai departe pe calea misiunii mele. Și poate, cel mai important, mi-am descoperit amprenta originară a sufletului meu. Călătoria continua, dar simt că am condensat cel puțin 10 ani de lucru cu mine în plan spiritual pe parcursul acestui program. Gabriela

“Sesiunile de mentoring în Înregistrările Akashice mi-au dat și mai multă încredere în a accesa această cunoaștere a Universului. Mihaela m-a ghidat în acest program și mai adânc către Sufletul meu și m-a ajutat să integrez această cunoaștere în viața mea, definindu-mi modelul de coaching, adăugând în sesiunile cu clienții mei și învățăturile străvechi ale Sufletelor. Astfel, am ajuns să îmi înțeleg și eu misiunea mea ca Suflet în conexiune cu celelalte Suflete, acceptând că iubirea care vindecă este ghidată prin noi de ceva ce este mai presus de noi. Mihaela, îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în toți acești ani în care m-ai însoțit în călătoria mea către cunoașterea Sufletului meu!” Cristina 

 


Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice.

Atunci când deschid un spațiu de vindecare, toți cei care aleg să intre în acel spațiu sunt chemați să vină și să se arate exact așa cum sunt. Astfel, se creează o energie în care totul poate fi conținut, la nivel subtil și transformat spre binele cel mai înalt. Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cel mai mare întuneric, cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

Vă aștept cu bucurie pe Calea Sufletului!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Mugur spune:

  Buna!
  Te rog sa-mi spui daca la finalul celor 3 luni am vreo garantie ca mi-am atins scopul. Adica, aflarea menirii mele si a formei de manifestare in viata aceasta.

  1. Buna, Mugur, acum am gasit mesajul tau. E foarte greu sa iti ofer garantie absoluta, pentru ca tine si de alte lucruri a avea acces la claritate totala intr-un anumit moment. Dar da, ofer garantie ca din partea mea va veni exact energia care trebuie pentru ca tu sa ajungi la aceasta claritate si aflare a menirii tale.

 2. Un articol util si interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *