Business Înregistrări Akashice

Align your Business: analiza energetică și realinierea business-ului în Înregistrările Akashice

“Align your Business” este un instrument de analiză și realiniere energetică a afacerii, dedicat antreprenorilor, cu experiență sau aflati la început de drum, din orice domeniu de activitate.

Este un instrument concret bazat pe informații descărcate din Akashic Records. Înregistrările Akashice reprezintă o dimensiune a conștiinței care conține înregistrarea vibrațională a fiecărui suflet și călătoria sa unică – inclusiv sufletele afacerilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă.

Într-o sesiune „Align your Business”, realizăm:

  • Analiza energetică generală a business-ului
  • Stabilirea intențiilor pentru perioada următoare
  • Alinierea timeline-ului financiar al business-ului
  • Stabilirea strategiei aliniate pentru produse/servicii, marketing, vânzări, canale de afaceri, contributori
  • Identificarea modalităților de a ajunge la clienți aliniați
  • Eliberarea blocajelor, a nealinierilor și limitărilor business-ului în Înregistrările Akashice

Sesiunea conține, de asemenea, realizarea profilului la nivel de suflet al antreprenorului în Înregistrările Akashice, care conține darurile tale sufletești și amprenta energetică a sufletului care poate fi tradusă în zona de business.

Astfel, realizăm alinierea energetică dintre modelul antreprenorului și business-ul său și evidențiem zonele  care nu sunt în aliniere în acest moment. 

Ce poți obține ca antreprenor dintr-o sesiune „Align your Business”:

  • O evaluare energetică completă a business-ului pentru a avea claritate asupra ariilor care nu sunt aliniate cu intențiile în perioada următoare
  • Perspective despre blocaje și aspecte de transformat în perioada următoare
  • Realinierea strategiei de business la amprenta energetică aliniată a business-ului
  • Identificarea blocajelor în fluxul de business și eliberarea lor la nivel energetic 

Preț: 444 euro
În acest preț, se poate face o sesiune de 2 h sau două sesiuni de 1 h

***REDUCERE 30% din prețul afișat mai sus, până în luna martie 2024

Plata se poate face direct online, mai jos, sau prin transfer bancar în contul:
RO91INGB0000999905980196
Sistemic Perspectives SRL.

Contact: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar în scris, prin WhatsApp/Telegram)

După efectuarea plății, pentru a stabili întâlnirea online, vă rog să folosiți calendarul de mai jos. 

Veți primi apoi confirmarea mea legat de data și ora aleasă.


 

De cele mai multe ori, ne imaginăm spiritualitatea total separată de business, sufletul de trup, job-ul de misiunea personală. Lucrul în Înregistrările Akashice pentru business-ul meu mi-a adus claritatea de care aveam nevoie, pentru a putea îmbina în mod armonios cine sunt la nivel de suflet, călătoria din viața aceasta, misiunea personală. Energia puternic vindecătoare și ghidarea plină de tact a Mihaelei m-au ajutat să-mi redescopăr menirea la un alt nivel – să înțeleg cum pot aduce în plan material și fructifica calitățile și drepturile divine pe care le am la nivel de suflet, pentru a-mi putea îndeplini misiunea prin intermediul business-ului meu – în aliniere, cu bucurie, iubire și ușurință.”
Gabriela, HR manager

 

Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar cu misiunea de a aduce noi paradigme în spiritualitate, business și relații pe Pământ. Catalizator pentru mii de vieți pe care le-am atins, în 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat zeci de programe, cursuri, training-uri, certificări susținute de câmpul Înregistrărilor Akashice ale Sufletului.

Înregistrările Akashice mi s-au dezvăluit acum 8 ani. Redescoperirea spiritualității în acest fel a venit în același timp cu obținerea unei acreditări recunoscute la nivel mondial, în consultanță sistemică de business (Bert Hellinger Instituut Netherland).

A face legătura dintre spiritualitate și business este pentru mine o viziune de o viață, pornită din adâncul sufletului meu – ca un dor pentru două lumi ce vin împreună, într-o uniune ce reprezintă o mică întrezărire a potențialului uman uriaș la care ne putem alinia.

Sunt fericită că pot aduce această viziune în lume, prin înțelepciunea câmpului Înregistrărilor Akashice.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *