Spiritualitate

De ce ai nevoie de un mentor?

Nu, nu ai neapărat nevoie. Dacă vrei să rămâi acolo unde ești, să menții același nivel de energie, conectare, abundență, curgere în viață ta, probabil nu ai nevoie de un mentor în acest moment.

La fel, dacă ești în etapa în care să îți construiești încrederea în propria putere și autoritate interioară (mai ales dacă până acum ai împrăștiat-o peste tot) poți simți că nu ai nevoie de un mentor acum și e în regulă.

Dacă vrei însă să începi să te deschizi spre adevărul că meriți suport, meriți să fii însoțit prin transformările pe care le faci, atunci da, e posibil să ai nevoie de un mentor mai mult decât îți dai permisiunea să simți.

Iar dacă sufletul tău are planificat un salt în perioada următoare, un mentor care a făcut înaintea ta acel salt la care te aliniezi tu acum poate fi portalul perfect prin care te poți calibra la tot ceea ce îți este destinat de partea cealaltă a procesului: mai multă bucurie, mai multă libertate, abundență, semnificație în viața ta și a-ți urma calea sufletului acolo unde te trimite ea.

Mentorul nu face munca în locul tău, dar îți catalizează procesul personal de realiniere pe o altă frecvență, exact pe bucățile de drum pe care le-a parcurs și le-a integrat înaintea ta.

Important e să-ți alegi mentorul care a făcut deja ceea ce te pregătești tu să faci și care te poate ține de mână, de la egal la egal, din atitudine de împuternicire, atât cât ai nevoie.

Vrei să îți construiești propriul business urmându-ți cea mai înaltă expresie de sine? Ia-ți un mentor care și-a construit deja un business de succes și se bucura de abundență, urmându-și calea sufletului.

Vrei să faci un salt mare în necunoscut, să lași în urmă identitatea veche, conexiuni care nu-ți mai folosesc, să ieși total din zona de confort? Ia- ți un mentor care a făcut deja asta.

Vrei să fii conectat la propriul suflet și la calea ta unică? Alege pe cineva conectat la propriul suflet, care îți aduce în ochi lacrimi de reamintire a cine ești tu, la nivel de suflet.

Mentorul potrivit îți va aduce aminte de propria ta măreție și îți va șopti cântecul Sufletului tău, până ți-l vei aduce și tu aminte.

Nu îți va fi părinte, nu te va proteja de propriul tău întuneric și de ceea ce e inconfortabil. Dar va ști când să te țină de mână, când să te îmbrățișeze și când să te împingă în gol. Pentru că un mentor autentic are în vedere binele tău suprem în fiecare moment.

Mentorul nu este mai puternic decât tine și nu are rețete pentru ce ai tu nevoie.

Doar a parcurs niște etape înaintea ta și te poate ajuta să mergi la nivelul următor al puterii tale, eliberându-te atunci când ești pregătit să faci singur pașii înainte.

Intră în orice proces de mentorat știindu-ți deja propria putere și, de la egal la egal, explorează cum poți crea împreună cu mentorul tău următorul nivel al vieții tale.

“Calea Sufletului” este programul meu de mentorat pe care îl ofer de câțiva ani deja.

Este unul dintre cele mai puternice spații de transformare 1:1 pe care l-am creat. Îl redeschid în luna octombrie cu bucurie spre cine se simte chemat. Pentru înscrieri până pe 15 octombrie 2023, este valabilă o reducere 20%.

Detalii: https://damaideparte.ro/vindecare-si-autovindecare/calea-sufletului-program-individual-de-mentorat-cu-mihaela-marinas/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *