,

Contractele sufletului în Înregistrările Akashice

Publicat: 20 octombrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Contractele sufletului în Înregistrările Akashice sunt considerate a fi acorduri sau înțelegeri la nivel sufletesc pe care sufletele le-au făcut înainte să se reîncarneze în această viață.

Aceste contracte au impact asupra experiențelor și lecțiilor pe care le trăim în timpul vieții actuale. Uneori, chiar ne pot limita din a exprima cine suntem cu adevărat la nivel de suflet. Alteori, ne pot sprijini pentru o perioadă să integrăm anumite lecții și experiențe ale sufletului.

Unele dintre aceste contracte au fost făcute în momente în care ne-am simțit constrânși. Sau am simțit că nu avem altă alegere decât să ne legăm de cineva pentru mai multe vieți, să facem promisiuni să livrăm ceva. Sau să dorim să fim substitut al Sursei Divine pentru cineva. Sau, poate, ca altă persoană să fie substitut al Sursei Divine pentru noi.

În mod evident, astfel de acorduri pot aduce în această viață probleme relaționale, sentimente de limitare, de încarcerare, suferință în relații și în viața personală și chiar și disfuncții în viața profesională.

Există și contracte de susținere, care aduc multă evoluție în viața noastră atunci când ne întâlnim în planul fizic.

Capcana acestor contracte este că uneori am dori să fie permanente în viața noastră. Iar, la nivel uman, multe dintre ele sunt pe o perioadă de timp limitată, atât cât ne este necesar să creștem și să învățăm lecția spirituală inclusă în acel contract.

Iată câteva aspecte importante despre contractele sufletului în Înregistrările Akashice:

Natura Contractelor Sufletului

Contractele sufletului sunt înțelegeri voluntare pe care sufletul le-a făcut înainte de a se naște în această viață.

Acestea pot fi legate de relații, experiențe, lecții de viață sau misiuni specifice.

Scopul Contractelor Sufletului

Scopul acestor contracte este să faciliteze creșterea și evoluția sufletului.

Ele pot oferi o structură pentru experiențele și lecțiile pe care sufletul dorește să le învețe în timpul vieții.

Flexibilitatea Contractelor Sufletului

Chiar dacă există contracte sufletului, acestea nu sunt fixe sau rigide. Ele pot evolua o dată cu dezvoltarea individului și pot fi reinterpretate și anulate în timpul acestei vieți.

Tipuri de Contracte Sufletului

Există o varietate de contracte ale sufletului.

Ele se pot manifesta în relații (de exemplu, parteneriate karmice sau legături sufletești profunde), lecții de viață (cum ar fi învățarea compasiunii sau a Iubirii mai înalte) și a misiuni de viață (cum ar fi să aduci lumină sau ajutor altor suflete).

Procesul de Accesare a Contractelor Sufletului

Pentru a accesa informații despre contractele sufletului, accesarea Înregistrărilor Akashice este o resursa care oferă aceste informații, împreună cu modalități de curățare și rescriere a acestor contracte.

Alegerea de a Schimba Contractele Sufletului

Chiar dacă există contracte sufletului, sufletul are întotdeauna liberul arbitru de a alege și de a influența modul în care răspunde la aceste contracte.

Sufletul poate alege să învețe lecțiile mai ușor sau poate alege să-și modifice direcția, în funcție de ceea ce simte că este corect și aliniat pentru suflet în acest moment al evoluției sale.

Responsabilitatea Personală

În ciuda existenței contractelor sufletului, individul poartă întotdeauna răspunderea pentru alegerile sale și pentru modul în care își trăiește viața.

Contractele nu au precedență în fața liberului arbitru și nu trebuie să ne limiteze liberul arbitru. Dacă un contract nu mai servește binelui suprem al sufletului, avem oricând dreptul să îl revocăm.

Evoluția și Învățarea Continuă

Contractele sufletului pot evolua o dată cu trecerea timpului și de la o viață la alta.

Ele sunt un instrument pentru creșterea și învățarea continuă a sufletului.

În Înregistrările Akashice putem identifica contractele sufletului, tipul de contract și dacă există și alte tipuri de înțelegeri, pacte, legăminte, jurăminte făcute altădată, în alte timpuri și alte vieți și care pot avea efecte în viața noastră din prezent.

Certificare în Înregistrările Akashice: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *