,

Înregistrări Akashice: la ce folosesc și cum le accesăm

Publicat: 11 octombrie 2023
Comentarii: 1 Răspunsuri

Conceptul de Înregistrări Akashice reprezintă o realitate vibrațională ce se traduce la nivel mental prin existența unei biblioteci energetice. Este un fel de bază de date ce conține informații despre toate evenimentele, gândurile, emoțiile și experiențele care au avut loc în Univers, de-a lungul timpului. 

Această bibliotecă cosmică este considerată a fi accesibilă tuturor, nu doar celor care posedă anumite abilități spirituale sau au dezvoltat anumite capacități de meditație și introspecție. Dar accesul la aceste Înregistrări presupune, de obicei, o stare de conștiință extinsă și câteva tehnici de accesare și acordaj la frecvența numită Înregistrări Akashice. 

Ce informații putem obține din Înregistrările Akashice?

Informațiile din Înregistrările Akashice pot oferi răspunsuri la întrebări profunde despre viață, despre scopul individual, misiunea personală, relații, sănătate, timeline-uri potențiale și multe altele.

Aceste Înregistrări Akashice, care se mai numesc și Cronica Akashică, conțin informații despre fiecare suflet care a existat vreodată. Dar, mai ales, despre experiența sa pe Pământ și în alte planuri de existență.

Informațiile pot fi accesate prin intermediul meditației și al ghizilor spirituali. Acești ghizi acționează ca intermediari între noi și această sursă de cunoaștere. Înregistrările Akashice pot fi accesate și prin metode de acces, precum rugăciunea și intenția, care vă pot fi oferite în cadrul unui training de Înregistrări Akashice.

Istoricul Înregistrărilor Akashice

Termenul “Akasha” provine din tradiția hindusă și se traduce aproximativ ca “ether” sau “spațiu cosmic”. În filosofia vedică, Akasha reprezintă unul dintre cele cinci elemente fundamentale ale Universului, alături de pământ, apă, foc și aer.

Înregistările Akashice, așa cum sunt cunoscute în prezent, au început să fie menționate în secolul al XIX-lea.

Rudolf Steiner, un filosof, scriitor și fondator al antroposofiei, a fost una dintre primele figuri notabile care a vorbit despre Înregistrările Akashice în contextul spiritualității occidentale. El a menționat că aceste înregistrări conțin toate evenimentele și gândurile din trecut, prezent și viitor.

Helena Blavatsky, o figură centrală în mișcarea teozofică, a adus conceptul de Akasha în atenția occidentului în secolul al XIX-lea. Ea a scris despre Înregistrările Akashice în lucrarea sa “The Secret Doctrine”.

În înțelegerile din Înregistrările Akashice, sufletul uman trece prin mai multe vieți și experiențe, într-un proces de învățare și expansiune continuă a expresiei sale Divine.

Aceste vieți lasă o “amprentă energetică” în Înregistrările Akashice, care apoi ne oferă lecții și înțelegeri valide, de la un nivel mai mare, pentru un suflet care își trăiește călătoria umană pe această planetă.

Interpretarea și înțelegerea lecțiilor sufletului din Înregistrările Akashice poate varia de la persoană la persoană. Fiecare persoană are o călătorie spirituală unică, iar lecțiile alese și asumate pentru aceastp încarnare pot reflecta această unicitate.

Puncte cheie cu care Înregistrările Akashice ne pot ajuta:

 • Cunoaștere universală: Înregistrările Akashice dețin informații despre fiecare gând, emoție, acțiune și eveniment care a avut loc vreodată, în întregul univers.
 • Conexiune cu Sinele: Conform acestui concept, fiecare suflet individual deține o „carte” sau „înregistrare” unică în biblioteca Akashică, care conține experiențele personale și călătoria sa în timp și spațiu.
 • Acces și citiri: Poate fi antrenată capacitatea de a accesa Înregistrările Akashice prin meditație, rugăciune și practici de măsurare și determinare precisă a informațiilor. Astfel, preluăm informații din Înregistrări pentru îndrumare spirituală și înțelegere superioară a planului uman.
 • Îndrumare, ghidare și vindecare: Informațiile din Înregistrările Akashice pot oferi răspunsuri la întrebări profunde despre viață, scop, misiune, relații, sănătate și multe altele. Poate fi, de asemenea, o sursă de vindecare și transformare.
 • Karma și lecțiile sufletului: Înregistrările pot conține, de asemenea, informații despre tiparele karmice ale unei persoane, adică modul în care acțiunile trecute influențează circumstanțele actuale. Dar și despre lecțiile sau experiențele pe care un suflet le are de învățat în încarnarea sa actuală.
 • Creștere și evoluție spirituală: Lucrul cu Înregistrările Akashice este un mijloc de accelerare a creșterii și a evoluției spirituale. Poate oferi o perspectivă mai largă asupra căii și scopului vieții cuiva.

Lucrul în Înregistrările Akashice presupune atingerea unei stări de conștiință extinsă și conectarea cu biblioteca energetică a informațiilor universale.

Pașii pentru accesarea Înregistrărilor Akashice:

Iată câțiva pași care pot fi urmați pentru a încerca să lucrezi în aceste Înregistrări. Mai jos sunt câteva etape din procesul de accesare a Înregistrărilor Akashice.

 • Pregătirea și Stabilirea Intenției:
  • Găsește un loc liniștit, unde să poți medita sau să te concentrezi fără întreruperi.
  • Stabilește o intenție clară și pozitivă pentru lucrul în Înregistrările Akashice. Poți, de exemplu, să ceri ghidare într-o anumită problemă sau să aduci înțelegere pentru un aspect al vieții tale.
 • Relaxare și Meditație:
  • Intră într-o stare de relaxare profundă. Poți folosi tehnici de respirație, meditație ghidată sau alte metode pentru a-ți liniști mintea și corpul.
  • Focalizează-te asupra conștientizării prezentului, lăsând la o parte grijile și stresul cotidian.
 • Vizualizare și Imaginație:
  • Începe prin a-ți imagina un loc în care te simți în siguranță și în pace. Acest loc poate fi real sau creat în mintea ta.
  • Imaginează-ți o cale care te conduce către intrarea în biblioteca Înregistrărilor Akashice.
 • Conectarea cu Ghizii sau Îngeri Păzitori:
  • Poți alege să invoci ghizii spirituali, îngeri păzitori sau alte entități de lumină pentru a-ți oferi protecție și ghidare în acest proces.
 • Întrebări și Ascultare:
  • Formulează întrebările sau problemele pentru care dorești să primești răspunsuri. Fii deschis și receptiv la ceea ce apare în mintea ta sau în conștiința ta.
 • Observare și încredere în Intuiție:
  • Fii atent la simboluri, imagini, emoții sau gânduri care vin în mintea ta. Acestea pot fi interpretări ale informațiilor din Înregistrările Akashice.
  • Încrederea în propria ta intuiție și în ceea ce primești este importantă.
 • Încheiere și Recunoștință:
  • Atunci când simți că ai primit suficiente informații sau că sesiunea ta se apropie de final, mulțumește ghizilor sau entităților spirituale și întoarce-te treptat la conștientizarea prezentului.
 • Reflectare și Integrare:
  • După lucrul în Înregistrările Akashice, este benefic să reflectezi asupra experienței și să încerci să integrezi înțelegerile și informațiile primite în viața ta de zi cu zi.

Este important de menționat că fiecare persoană poate avea experiențe diferite în lucrul cu Înregistrările Akashice. Nu există un set de reguli strict definite. Fiecare individ poate adapta aceste etape în funcție de preferințele și nevoile sale spirituale. De asemenea, răbdarea și practica constantă pot juca un rol esențial în dezvoltarea abilităților de a lucra cu Înregistrările Akashice.

Pentru îndrumare profesionistă, poți accesa cursul Inițiere în Înregistrările Akashice sau poți deveni consilier spiritual în Înregistrările Akashice înscriindu-te în programul de certificare organizat în perioada următoare: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/
Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Un răspuns

  1. Buna ziua,
   Ma intereseaza acest subiect,inregistrari akashice,nu am prea multe cunostinte despre cum se poate ajunge la a practica asa ceva.
   Daca ma puteti ajuta ?
   Va multumesc!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *