,

Ce înseamnă mentorat spiritual pentru business în Înregistrările Akashice

Publicat: 6 iunie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Ce înseamnă mentorat spiritual pentru business în Înregistrările Akashice

De ceva timp, am simțit că e momentul să îmi pun toată cunoașterea spirituală în serviciul antreprenorilor conștienți, deschiși spre realitățile spirituale și în serviciul business-urilor create de ei. Tot ce am făcut până acum în misiunea mea, cumva, m-a condus până în acest moment.

Pentru că, un adevăr pe care l-am descoperit în anii de când lucrez la nivel de suflet în Înregistrările Akashice, este că și business-urile au suflet iar lumea spirituală și cea materială sunt împreună, adesea contrar proiecțiilor noastre mentale care țin separat cele două lumi, în mod artificial.

Ce au în comun mentoratul spiritual și business-ul?

Într-o sesiune de mentorat spiritual pentru business în Înregistrările Akashice, împreună cu antreprenorii care simt să lucreze la acest nivel pentru business-urile lor, ne conectăm la sufletul business-ului.

Din această energie, ni se dezvăluie soluții și adevăruri despre subiecte care pot începe cu rolul business-ului și misiunea la nivel de suflet a business-ului în lume, până la mesaje și insight-uri profunde oferite de sufletul business-ului legate de strategia de vânzări, stilul de management,  transformările care pot fi făcute în perioada următoare, tipare sistemice în dinamica business-ului, blocajele la nivel subtil ale antreprenorului, conexiuni subtile între membrii echipei, contracte ale sufletului între cei ce muncesc sau colaborează pentru acel business.

Putem privi și integra fiecare aspect, de la cele mai înalte aspecte spirituale până la aspectele pragmatice și concrete de business.

Pentru a căpăta claritate, la nivel de suflet, asupra tuturor mecanismelor care pot face ca un business să înflorească, din energia aliniată la adevărata sa esență.

Despre asta este vorba în abordarea mea de mentorat spiritual pentru business în Înregistrările Akashice: spiritualitatea adevărată susține toate aspectele unui business, iar business-ul susține expresia cea mai înaltă a sufletului.

Nu există nicio separare între cele două lumi, spirituală și materială, așa cum mult prea des credem, în mod eronat.

Iar sufletele business-urilor noastre așteaptă să ne conectăm la ele și din această perspectivă pentru a-și aduce darurile în lume la un alt nivel.

DETALII DESPRE AKASHIC RECORDS FOR BUSINESS: SPIRITUAL MENTORING FOR ENTREPRENEURS

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *