Înregistrări Akashice Spiritualitate

Înregistrări Akashice pentru Business

ÎNREGISTRĂRI AKASHICE PENTRU BUSINESS

Sufletul business-ului tău: calea conștientă de urmat

Business-urile noastre au suflet. Exact ca noi, oamenii. Simt, suferă, cresc,  stagnează, se dezvoltă și se extind. Sunt vii.

A te conecta cu business-ul tău, la acest nivel, înseamnă a permite ca afacerea ta să fie văzută, în lume, prin ochii Sufletului. Și cu toții înflorim, business-uri și oameni, când suntem văzuți astfel.

ÎNREGISTRĂRI AKASHICE PENTRU BUSINESS reprezintă un instrument pentru antreprenorii conștienți și proprietarii de business care găsesc valoare în conectarea cu sufletul afacerii lor, pentru a crea o nouă paradigmă de business și spiritualitate pe această Planetă.

Ce sunt Înregistrările Akashice?

Înregistrările Akashice sunt o dimensiune a conștiinței. Ele conțin înregistrarea vibrațională a fiecărui suflet și călătoria sa unică. Inclusiv sufletele business-urilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă.

Ele conțin tot ce a existat vreodată, în toate timpurile și dimensiunile. Înregistrările Akashice pot fi comparate cu o imensă bibliotecă universală, unde toate sufletele pot obține acces la cunoașterea universală. Ele există peste tot, sunt codificate în fiecare celulă, în fiecare catenă de ADN a fiecărei ființe și reprezintă o stare vibrațională.

Din energia Înregistrărilor Akashice, avem posibilități nelimitate de a accesa și de a crea o realitate aliniată la suflet, pentru viața și business-urile noastre.

De ce să accesezi  Înregistrările Akashice ca antreprenor sau proprietar de business?

Înregistrări Akashice pentru Business sunt un instrument care poate deschide un nivel cu totul nou de posibilități, dincolo de tiparul obișnuit de a încerca să-ți dai seama la nivel mental care este următorul pas pe care ar trebui să-l faci în business-ul tău.

Când deschidem Înregistrările Akashice pentru business-ul tău, creăm un câmp care permite accesul la amprenta energetică a afacerii tale. Perspective și insight-uri autentice pot ieși la lumină din acel loc profund despre care, cumva, am știut întotdeauna că este acolo. Însă acest loc ni se dezvăluie doar atunci când avem intenția de a ne conecta în acest fel.

O sesiune de Înregistrări Akashice pentru Business îți poate permite să:

 • ieși din tiparele de stagnare și greu legate de business-ul tău
 • obții claritate cu privire la următorii pași de urmat, dintr-o perspectivă aliniată la sufletul business-ului tău
 • te deschizi spre soluții venite dintr-un spațiu nou de posibilități, pentru dinamici ascunse, tipare inconștiente, blocaje și limitări ale business-ului tău
 • îți aliniezi afacerea cu cea mai înaltă linie de destin, în ceea ce privește semnificația în lume, succesul și abundența
 • aduci business-ul și viața ta în aliniere cu frecvența Înregistrărilor Akashice
 • creezi o nouă paradigmă în care business-ul tău este aliniat cu sufletul tău și perspectiva sufletului servește business-ului și vieții de zi cu zi

Cine poate accesa Înregistări Akashice pentru Business?

Antreprenori la începutul călătoriei 

Înregistrările Akashice te pot ajuta în a crea viziunea pentru nașterea business-ului în lume, dintr-o energie aliniată la sufletul business-ului.

Întrebări pe care le poți adresa într-o sesiune de Înregistrări Akashice:

 • Care este energia din spatele dorinței mele de a construi acest business?
 • Care este scopul business-ului meu în lume?
 • Cum poate business-ul meu să fie o contribuție în lume? Cum poate societatea/oamenii/lumea să fie contribuție pentru business-ul meu?
 • Cine sunt clienții mei?
 • Care este numele potrivit, care exprimă în întregime sufletul business-ului meu?
 • Cum ar trebui să-l construiesc? De ce resurse am nevoie?
 • Ce am nevoie să manifest ca persoană ca să pot aduce acest business în lume?
 • Cum ar trebui să mă pregătesc pentru a naște acest business în lume?

Proprietari experimentați de business 

Înregistrările Akashice te pot ajuta să realiniezi business-ul la sufletul său, astfel încât să poată exprima pe deplin acel nivel de aliniere în lume.

Întrebări pe care le poți adresa într-o sesiune de Înregistrări Akashice:

 • Ce este sau nu este în aliniere în fluxul de business (antreprenor-produse-marketing-vânzări-canale de business-clienți)?
 • Care este pasul următor din aliniere?
 • Este business-ul aliniat cu scopul său, la nivel de suflet? S-a schimbat scopul business-ului de la înființare și până acum? Ce trebuie schimbat pentru ca business-ul să fie aliniat din nou la sufletul său?
 • Care sunt tiparele care subminează manifestarea potențialului real al acestui business?
 • Business-ul a pierdut părți din suflet? Când? Cum? Are nevoie de o recuperare a sufletului?
 • Care sunt limitările privind fluxul de bani din business? Care sunt rănile legate de bani ale antreprenorului?
 • Cum să ajungi la clienții aliniați blueprint-ului business-ului la nivel de suflet?

Aspectele unui business pe care le putem vedea în lumina Înregistrărilor Akashice

Atunci când deschidem Înregistrările Akashice pentru un business, putem obține informații, downloadări și realinieri ale următoarelor aspecte:

 • Scopul, misiunea și valorile business-ului
 • Strategia de business – produse/serviciile, marketing-ul, vânzările și canalele de business
 • Clienții aliniați la energia business-ului
 • Tipare limitative în funcționarea business-ului (pot include traume, pierderi de suflet la nivel de business și tot ceea ce trebuie văzut, recunoscut, transformat și vindecat în business)
 • Fluxul de bani și abundență în business, rănile legate de bani ale antreprenorului
 • Oameni care își aduc contribuția: proprietari, angajați, furnizori, acționari, investitori (cei care au impact asupra business-ului și cei pe care business-ul îi afectează)

Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar care visează să construiască noi paradigme în spiritualitate, business și relații pe Pământ. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de vieți pe care le-am atins, în 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat zeci de programe, cursuri, training-uri, certificări susținute de câmpul Înregistrărilor Akashice ale Sufletului.

Înregistrările Akashice mi s-au dezvăluit acum 7 ani. Redescoperirea spiritualității în acest fel a venit în același timp cu obținerea unei acreditări recunoscute la nivel mondial, în consultanță sistemică de business.

A face legătura dintre spiritualitate și business este pentru mine o viziune de o viață, pornită din adâncul sufletului meu – ca un dor pentru două lumi ce vin împreună, într-o uniune ce reprezintă o mică întrezărire a potențialului uman uriaș la care ne putem alinia. Sunt fericită că pot aduce această viziune în lume, prin înțelepciunea câmpului Înregistrărilor Akashice.

“Îți sunt profund recunoscătoare pentru ca toată aventura vieții mele a început cu tine. Tu ai fost intermediarul trezirii mele, al realizării faptului ca am capacități de care nu eram conștientă și am multe daruri pe care e păcat să le țin doar  pentru mine. E o onoare și o responsabilitate să fiu în slujba oamenilor și vreau să merg la nivel de maestru, un maestru care încorporează ceea ce transmite oamenilor. Îți mulțumesc că mi-ai dat această șansă și mi-ai creat o oportunitate pe care nu știu dacă, altfel, aș fi văzut-o.” Lucia

“Sesiunile de mentoring în Înregistrările Akashice mi-au dat și mai multă încredere în a accesa această cunoaștere a Universului. Mihaela m-a ghidat în acest program și m-a ajutat să integrez această cunoaștere în viața mea, definindu-mi modelul de coaching, adăugând în sesiunile cu clienții mei și învățăturile străvechi ale Sufletelor. Astfel, am ajuns să îmi înțeleg și eu misiunea mea ca Suflet, acceptând că iubirea care vindecă este ghidată prin noi de ceva ce este mai presus de noi.” Cristina 

“După toate informațiile concentrate pe care le-am primit de la tine, ceea ce n-am putut găsi în multe alte locuri, lucrurile se așează. Când mă lovesc de blocaje, în viață și în business, reușesc să le procesez dintr-o altă perspectivă, parcă totul se descompune altfel și capătă un nou sens, la un nivel mai mare. Acum îmi știu misiunea, mă mai lovesc de blocaje dar merg mai departe cu instrumentele primite de la tine pentru a căpăta curaj pentru următorii pași.” Gabriela

Pachetul Înregistrări Akashice pentru Business

Ce vei primi în pachet:

3 sesiuni online de 2 h fiecare, într-o perioadă de 6 săptămâni
suport între sesiuni (mesaje, împărtășire insight-uri, răspuns la întrebări) pe parcursul a 6 săptămâni
analiza energetică a fluxului de business
un plan scris, în urma download-urilor din Înregistrările Akashice

PRET: 1111 Euro

Plata se poate face direct online, mai jos, sau prin transfer bancar în contul:
RO91INGB0000999905980196
Sistemic Perspectives SRL

După efectuarea plății, vei primi un e-mail pentru stabilirea detaliilor.

Contact: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar în scris, prin WhatsApp/Telegram)

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *