Yoga pentru incepatori: resurse pentru practicat acasa

Publicat: 30 iunie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre beneficiile pe care aceasta practica le poate aduce in vietile noastre agitate si ocupate, astfel incat astazi va propun sa abordam subiectul yoga pentru incepatori.

Contactul profund cu corpul, constientizarea senzatiilor corporale, a fi activ corporal insa nu intr-un mod agitat, ci intr-un mod plin de calm si de constienta precum si realizarea conexiunii profunde intre minte, inima si corp – toate acestea sunt cateva din beneficiile practicarii exercitiilor yoga pentru incepatori.

Site-uri cu sfaturi de yoga pentru incepatori

Navigand pe Internet, am gasit cateva site-uri cu resurse incredibile de yoga pentru incepatori:

http://www.yogajournal.com/ – un site bogat in informatii pentru cei interesati de yoga, atat pentru incepatori cat si pentru avansati:pozitii yoga, exercitii yoga, material video, articole despre beneficiile si filosofia yoga, recomandari pentru realizarea cu usurinta a posturilor.

http://www.yogabasics.com/ – un site special cu sfaturi de yoga pentru incepatori: cum sa incepi o practica yoga, ce ai nevoie pentru a incepe sa practici yoga, sfaturi generale de practica, a practica yoga acasa, cum sa practice yoga atunci cand ai anumite afectiuni, despre respiratie, cum sa eviti sa te ranesti in timp ce faci yoga, importanta unei practice zilnice de yoga.

http://yogawithadriene.com/yoga-complete-beginners/ – site-ul unei practicante ale carei exercitii le-am urmat si pe care vi le recomand, in cazul in care vreti sa incepeti sa practicati yoga pentru incepatori. Un site cu material video, cursuri online si cursuri in timp real, precum si un program gratuit “Yoga pentru incepatori – timp de 30 de zile”.

http://www.ekhartyoga.com/ – un site cu multe optiuni pentru incepatorii in yoga, cu programe de tipul 21 de dimineti cu yoga, yin yang yoga, hatha yoga pentru incepatori, yoga nidra, yoga pentru sanatate, yoga pentru copii

http://www.yogapoint.com/ – un site complex care explica diferentele intre diferitele tipuri de yoga, metode de meditatie si de curatare, tipuri de asane si posturi speciale pentru probleme de sanatate si multe alte sfaturi de yoga pentru incepatori.

https://somuchyoga.com/how-start-yoga/ – un site cu multe informatii pentru incepatori

Va recomand mai jos un film ideal pentru a va incepe practica de yoga pentru incepatori:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *