De ce este indicat sa ne luam vacanta in timpul proiectelor, nu la finalul lor?

Publicat: 6 august 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

de ce este indicat sa ne luam vacanta in timpul proiectelor nu la finalul lor

de ce este indicat sa ne luam vacanta in timpul proiectelor nu la finalul lor

Vara ne indeamna pe toti sa ne parasim birourile si sa visam cu ochii deschisi la vacanta mult dorita.

Insa cadrul ideal al dorintelor noastre este intrerupt de dosarele, clientii si partenerii de afaceri care asteapta o reactie din partea noastra.

Multi dintre noi considera ca cea mai buna perioada pentru o vacanta este momentul in care am incheiat un proiect pentru a ne relaxa si pentru a avea mintea limpede in continuare.

Stepcase Lifehack sustine ca aceasta nu este intotdeauna cea mai buna solutie: de fapt, este indicat sa plecam in vacanta in mijlocul unui mare proiect, atunci cand ne simtim cu adevarat descurajati.

In momentul in care am finalizat cu succes un proiect, avantul nostru este din ce in ce mai mare. Faptul ca putem adauga un nou castig pe lista noastra, ne face mai puternici, iar o vacanta poate distruge multe dintre beneficiile aduse de acest succes. De asemenea, cercetatorii sustin ca ar trebui sa luam aceste vacante atunci cand ne simtim obositi mental, iar relaxarea devine o necesitate:

“Antreprenorii nu au nevoie de vacante pentru a-si mentine motivatia, dar avem nevoie sa ne mentinem nivelul de energie, iar vacantele au un rol important din acest punct de vedere; este important sa luam pauze, sa respiram aerul curat si sa avem o noua perspectiva asupra vietii noastre. Cu alte cuvinte, chiar si atunci cand nu suntem rasplatiti cu o vacanta, avem nevoie de momente de reincarcare.”

Asadar, vacantele nu vin atunci cand un proiect este complet. Din contra, ele ar trebui sa apara atunci cand proiectul avanseaza, insa din cauza oboselii, este nevoie sa ne oprim pentru a o lua din nou de la capat.

Voi ce parere aveti? Care este perioada cea mai indicata de a ne lua o vacanta?

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *