Cum sa ai o zi frumoasa

Publicat: 2 februarie 2015
Comentarii: 1 Răspunsuri

Astazi o sa vorbim despre lucruri simple. Lucrurile despre care uitam in agitatia cotidiana, in care zilele trec una dupa alta si rareori ne putem aminti cu claritate ceva din insiruirea de zile care par toate la fel.

Urmand un ciclu repetitiv, punctat din cand in cand de cate un eveniment – fericit sau nu –  ne e greu sa spunem ce determina ca o zi oarecare sa fie o zi frumoasa si, cu atat mai dificil, sa spunem ce ne face viata implinita.

Ne spunem adesea ca drumul e important si nu neaparat destinatia. Dar ce putem face oare sa transformam o zi obisnuita, cu drumul la serviciu, treburile casnice, timp petrecut cu prietenii, cu familia, cu o carte, la TV, cu somnul sau cu insomniile sale intr-o zi frumoasa?

O viata implinita creste incet din zile pe care sa ni le amintim cu placere si satisfactie, zile in care am fost poate cu un dram mai buni si mai intelepti decat ieri.

E la indemana oricui sa incerce sa aiba o zi frumoasa.

Daca ziua ta a inceput prost si te simti confuz sau, pur si simplu, fara energie incearca aceste “pastile”:

Fa pe cineva sa zambeasca. Fie ca e cineva drag, un coleg, vecinul de scaun din metrou, casiera de la banca sau vanzatorul de fructe de la piata, sa faci o gluma, o remarca amuzanta sau orice altceva care sa le starneasca zambetul, te va face si pe tine sa te simti mai bine. Si nu numai asta ar trebui sa-ti motiveze gestul, ci si faptul ca nu stii prin ce trece omul respectiv in viata lui si pentru ca nu ai idee de impactul gestului tau. Si asa cum i-ai facut pe ei sa zambeasca, nu te sfii sa razi si tu, din toata inima. Pe langa faptul ca e un obicei sanatos, daca toti am face asta, lumea ar fi fericita pentru o zi.

Respira in natura. Opreste-te cateva minute pe o banca sau, daca ai timp, fa o plimbare in parc, pe langa un lac, in cantecul pasarilor. Departe de zidurile de beton, otel si sticla, de vuietul masinilor si de stresul urban. Nu e doar un moment de relaxare dar si o placuta regasire a sinelui, care iti va aduce cu siguranta o zi frumoasa.

Gaseste motive de recunostinta. Rareori ne gandim cu recunostinta la lucrurile materiale sau spirituale pe care le avem. Firea noastra ne impinge mereu  sa ne dorim mai mult, mai repede, sa fim nemultumiti si mereu flamanzi dupa altceva. Faptul ca suntem sanatosi, ca cei dragi sunt in siguranta, ca avem o cariera, ca diseara mergem la un concert, ca suntem iubiti, ca nu ne-am realizat inca un vis dar avem la ce sa visam si o mie de alte astfel de lucruri – toate sunt motive perfecte pentru a te simti recunoscator si pentru a avea o zi frumoasa.

Si daca niciunul din sfaturile de mai sus nu a functionat, atunci cu siguranta Beautiful Day cantat de U2 te va ajuta:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *