5 tipuri de prieteni pe care nu ti-i doresti mereu in preajma ta

Publicat: 9 august 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

5-tipuri-de-prieteni-pe-care-nu-ti-i-doresti-mereu-in-preajma-ta

5 tipuri de prieteni pe care nu ti-i doresti mereu in preajma ta

Poate ca unii norocosi au un singur prieten adevarat, dar a carui prezenta ii ajuta in procesul lor de dezvoltare personala. Speranta si prieteni – uneori sunt singurele lucruri de care sufletul nostru are nevoie.

Poate ca la fel de norocosi sunt si cei care sunt inconjurati de o multime de prieteni, stiind ca oricand exista cineva care le poate sari in ajutor.

Totusi, printre acestia regasim 5 categori de prieteni pe care uneori nu am dori sa-i avem in jurul nostru. Stiti la ce ma refer, nu? Daca raspunsul este unul negativ, dati-mi voie sa va improspatez memoria:

1. Prietenul care iti termina propozitiile.

Oare cui nu i-ar placea sa fie cu adevarat inteles de cel din jurul sau? Totusi, aceasta caracteristica se poate transforma intr-o prietenie toxica daca lucrurile nu sunt tinute sub control. Scenariul acestei prietenii poate fi urmatorul: “Buna. Ghici ce mi s-a intamplat astazi”, iar raspunsul este “Stiu deja”. In momentul in care ii povestim acestui prieten ceva, simtim ca misterul dispare in totalitate deoarece el cunoaste deja sfarsitul povestii pe care i-o impartasim.

 

1.Prietenul care iti termina propozitiile.
prieten

2. Prietenul care deapana amintiri…la fiecare intalnire.

Este acel tip de prieten care iti creste gradul de melancolie doar daca il privesti. In momentul in care incepe sa vorbeasca, toti se aduna in jurul lui deoarece felul in care povesteste ne transpune intr-un alt taram. Problema este ca actul povestirii este repetitiv, iar amintirile isi pot pierde din semnificatie.

 

2.Prietenul care deapana amintiri…la fiecare intalnire.
amintiri

3. Prietenul care nu refuza nimic.

Este cel caruia desi ii ceri parerea, el asteapta raspunsul tau pentru a fi de acord cu tine. Daca il intrebi: “Unde vrei sa iesim astazi?”, raspunsul lui va fi: “Nu stiu. Tu unde vrei?”. Un astfel de prieten nu ne va spune niciodata ceea ce simte cu adevarat deoarece isi doreste intotdeauna sa faca pe plac celorlalti.

 

3.Prietenul care nu refuza nimic.
refuz

4. Prieten sau antrenor personal?

Acesta intra in categoria celor care isi afiseaza pe Facebook cati kilometri au alergat in fiecare zi si ce grupe de muschi isi antreneaza. Pe de alta parte, sunt cei care te indeamna sa dai jos cele 3 kilograme pe care le ai plus, insa indemnul lor este unul agresiv incat iti piere pofta de slabit. Il recunosti?

 

4.Prieten sau antrenor personal?
antrenor

5. Prietenul care atrage numai probleme.

Pentru el, soarele care rasare in fiecare dimineata nu e deloc un motiv de fericire. Din contra, e o noua zi in care este din nou victima junglei urbane, victima societatii, victima parintilor, victima propriilor ganduri. De fiecare data cand va intalniti, intreaga discutie este acaparata de ceea ce i se intampla lui intr-un mod mai mult sau mai putin spectaculos.

 

5.Prietenul care atrage numai probleme.
probleme

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *