Solstițiul de vară, 21 iunie 2021: Ce contează cu adevărat?

Publicat: 18 iunie 2021
Comentarii: 2 Răspunsuri

Solstițiul de vară din 21 iunie reprezintă momentul în care soarele “stă pe loc”, oferindu-ne cea mai scurtă și cea mai lungă zi din an, în funcție de emisfera în care trăim. Este și startul oficial al verii și al iernii și este începutul sezonului Racului.

În acest iunie se împlinesc și sase luni de la Marea Conjuncție, un punct de cotitură în călătoria noastră de a naște un nou pământ. Solstițiul este considerat un moment magic. Vălul dintre dimensiuni se diminuează și e mult mai ușor să ne conectăm cu spiritele naturii și cu energiile hrănitoare ale planetei. Este un moment în care simțim conexiunea cu Mama Natură și tot ce o locuiește.

Conform cercetărilor făcute de geo-biologul Rory Duff, ziua de dinainte de Solstițiul de vară este un moment în care grid-ul energetic al planetei și liniile ley (liniile invizibile de pe suprafața Pământului) se aliniază la aceeași frecvență, creând valuri de armonie și vindecare pe întreaga planetă. Aceste frecvențe durează câteva zile, ajutându-ne să accesăm dimensiunile înalte și un nou nivel de conștiință. Un mod simplu de a ne conecta la aceste energii este să petrecem timp în natură în aceste zile.

Solstițiul de vară aduce întotdeauna energie vindecătoare, iar anul acesta sunt multe evenimente cosmice care vor contribui la așezarea energiilor pe care le simțim. Chiar înainte de solstițiu, cea mai mare planetă a sistemului nostru solar, Jupiter, intră în mișcare retrogradă. Când o planetă intră în retrograd intră de fapt în energia subconștientului, ducându-ne și pe noi într-o călătorie prin umbrele noastre, pentru a aduce la lumină noi conștientizări.

Jupiter lucrează asupra credințelor noastre, a modului cum vedem lumea și a modului în care accesăm înțelepciunea mai înaltă. Suntem invitați astfel să ne verificăm gândurile pe care le circulăm în sistemul nostru și lentilele prin care privim viața.

Energie retrogradă

Jupiter nu va fi singura planetă retrogradă la solstițiul din iunie 2021. Avem și Mercur, Saturn și Pluto care vor face această călătorie. Există acum un efect de încetinire a ritmului energiilor cosmice, oferindu-ne șansa să stăm în liniște și să adâncim conexiunea cu ce este important. Este o energie care poate părea “pasivă”, pentru că încurajează încredințarea în fața căii sufletului și permisiunea interioară de a ne urma calea. Când ne abandonăm și ne permitem să ne acordăm la ritmul naturii și al Mamei Pământ, putem merge la un nou nivel, bazat pe încredere totală. Este o oportunitate să ne încredințăm, să ieșim din control, să ascultăm cu atenția îndreptată spre interior și să învățăm să stăm cu tot ce găsim acolo.

La momentul solstițiului, Neptun și Venus vor fi în aliniere, ajutându-ne să ajungem la mai mult adevăr și înțelegere spirituală. Toată această energie poate sprijini trezirea spirituală, accesarea unor noi insight-uri și chiar download-uri de la ghizi și Sinele mai înalt.

Să ne deschidem spre a primi. Este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi acum.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *