Lună Plină în Scorpion, 27 aprilie 2021: Resetare generală

Publicat: 26 aprilie 2021
Comentarii: 5 Răspunsuri

În 27 aprilie vom avea o Super Lună Plină în Scorpion. Super Luna se întâmplă atunci când Luna vine aproape de Pământ. Privind spre cer, luna ne apare mai mare, mai strălucitoare și îi putem simți potențialul magnetic mărit.

Această Lună Plină în Scorpion aduce lucruri la suprafață, ne ajută să descoperim răni ascunse și scoate la suprafață emoții pe care nu știam că le avem. Este un portal puternic de eliberare.  Ce nu mai servește căii mai înalte poate fi transmutat acum. Putem să ne simțim extrem de senzitivi și în contact mai deplin cu simțurile noastre. Intuiția vine cu mai multă claritate și astfel va fi mai ușor pentru noi să simțim energiile celor din jur. Simțurile noastre super-sensibilizate ne pot ajuta să accesăm o stare de înțelegere profundă. Intuiția noastră este o superputere și la această Lună Plină va fi mai ușor de accesat.

Scorpionul este asociat cu transformarea, eliberarea și curățarea. Energia Scorpionului aduce întotdeauna în prim plan întrebarea “Ce am nevoie să eliberez acum?” În același timp, nu este doar despre eliberare. Este exact ca atunci când frunzele cad din copaci. Ele nu devin doar niște frunze moarte, ci se duc în pământ și se transformă în nutrienți. Nu doar dispar, ci se transformă. Fără aceste frunze, copacii ar muri și viața ar înceta să existe. Procesul acesta de transformare – de trecere de la o stare la alta – este acel lucru de care ne e frică tuturor, dar este o necesitate absolută a vieții.

Luna Plină în Scorpion: transformare profundă

Această Lună Plină în Scorpion este oportunitatea să ne întrebăm:

 • Unde mă agăț cel mai tare? Cum pot găsi libertatea eliberând ceea ce consider că este al meu?
 • Unde sunt blocat? Cum îmi pot găsi direcția, pentru a putea merge mai departe?
 • Cine nu mai sunt dispus să fiu? Cine devin?

Este esențial ca zilele acestea să ne curățăm corpul energetic printr-un ritual, lucru cu cristale, băi sub formă de ritual sau a arde ierburi sacre. Orice metodă de vindecare sau baie cu sunete poate fi benefică pentru a curăța energiile stagnante din corp. Este esențial să ne curățăm corpul energetic pentru a reveni în echilibru și pentru ca energia noastră să fie în mod autentic aliniată cu cine suntem noi cu adevărat.

Pluto retrograd

Tot la aceasta Lună Plină putem să privim în urmă la ultimele luni și să primim mai multă claritate legat de deciziile pe care le-am luat. Energia Scorpionului este guvernată de Pluto, iar Pluto intră în mișcare retrogradă exact după Luna Plină. Asta indică că ceea ce suntem ghidați să eliberăm acum poate avea legătură cu Octombrie anul trecut. Pot ieși la suprafață evenimente de atunci sau putem să simțim că avem nevoie să curățăm bagaje emoționale sau psihice pe care le-am creat atunci.

Pluto este planeta morții și a renașterii și aduce mereu în atenție faptul că nimic nu este pierdut. Pur și simplu trecem printr-o transformare profundă iar semnele renașterii pot fi văzute sub această Lună Plină în Scorpion.

Uranus, planeta trezirii este foarte activă la această Lună Plină. Prezența lui Uranus indică că putem experimenta o schimbare bruscă. Întreaga săptămână până la Luna Plină a fost influențată de energia haotică a lui Uranus, deci e posibil deja să simțim epuizare în preajma Lunii Pline.  

E important să rămânem împământați și să practicăm Iubirea de sine.

Orice ne face să ne simțim neliniștiți ne servește ca indiciu pentru zonele din noi unde e nevoie să plonjăm în auto-explorare.

Atunci când simțim anxietate sau agitație, primul impuls este să vrem să scăpăm de ea. Dar ce ne arată energia Scorpionului este că singura cale de ieșire din ceva este prin acel ceva. În loc să navigăm la suprafață, e nevoie să plonjăm în adâncuri și să ne permitem să explorăm ce găsim acolo, indiferent cât de inconfortabil este.

Ceea ce vom observa este că, după ce ne punem centurile de siguranță și ne abandonăm, energia de disconfort se dizolvă. Primim perspective noi, compasiune mai mare și o înțelegere mai profundă a întregului.

Există multă putere în a învăța să stăm prezenți în emoțiile inconfortabile pe care ni le aduce viața. Grija de sine este extrem de importantă acum, împreună cu oportunitatea de a plonja în orice haos în care suntem chemați să plonjăm. Astfel, la această lună plină avem o oportunitate uriașă de a elibera cele mai mari blocaje la nivel energetic.

Surse:
Foreverconscious.com
Astrobutterfly.com • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *