Lună Nouă în Scorpion, 15 noiembrie 2020: Și asta va trece

Publicat: 13 noiembrie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Mergem în profunzimi nebănuite cu cea de-a treia Super Lună Nouă a anului. În semnul Scorpionului, în data de 15 noiembrie, aceasta lună nouă va fi emoțională dar și profund vindecătoare.

Vom simți tot amalgamul de emoții care ne face umani. A simți emoții este dreptul nostru din naștere. Venim pe această planetă să simțim. Venim în aceste corpuri pentru o călătorie umană, pentru a simți în acest corp toată gama de emoții posibile. Prin aceste emoții creăm artă, ni se revelează adevăruri, ne trezim la realitățile sufletului și mai presus de orice, putem să cunoaștem iubirea.

Suntem invitați să stăm cu noi și cu toate emoțiile noastre. Vom putea astfel să intrăm în contact cu cele mai profunde locuri din noi. Le putem lăsa să iasă la suprafață, într-un nou spațiu de conștientizare. Să stăm cu gândurile și sentimentele noastre așa cum apar, în non-judecată. Și să recunoaștem că nu suntem sentimentele noastre și gândurile noastre, ci că doar le experimentăm.

Să stăm cu aceasta idee puțin mai mult: nu ești emoțiile tale, ești pur și simplu cel care le experimentează. Emoțiile tale, gândurile tale, povestea ta – toate acestea nu sunt cine ești tu. Ele sunt doar haina pe care o porți din când în când în această călătorie numită viață. Stai cu emoțiile pe care le simți, oricare ar fi ele. Stai cu tot ceea ce simți, adu acceptare în locurile în care îți este greu și repetă: Și asta va trece.

Profunzimile Scorpionului nu sunt confortabile, dar sunt necesare. Uneori trebuie să facem ceea ce este inconfortabil. Uneori trebuie să facem față la orice iese din umbrele fricilor și îndoielilor noastre.

În aceste momente în care pășim în ceea ce este inconfortabil, când realizăm și vedem complet cele mai mari dureri ale noastre, câștigăm putere și înțelepciune.

Vindecarea de întuneric nu este niciodată completă, este ceva ce purtăm cu noi în călătoria spre acasă. Dar când ne uităm spre el, când îl confruntăm, când îl luăm în stăpânire și îl recunoaștem, atunci putem să ne ridicăm deasupra lui.

Scorpionul este reprezentat de pasărea Phoenix. Și Scorpionul și pasărea Phoenix au aceeași abilitate de a se transforma. Scorpionul își leapădă pielea, Phoenixul învață cum să se ridice din propria cenușă. Ambele creaturi au în ele puterea de a renaște complet, indiferent prin ceea ce au trebuit să treacă.

Anul acesta ne-a adus multe lucruri. Cu toții ne privim în față luptele, fricile, nesiguranța și instabilitatea. 2020 a schimbat atât de multe lucruri. Acum ni se reamintește că stă mereu în puterea noastră să renaștem, la momentul potrivit. Ni se aduce aminte că, chiar și atunci când totul se prăbușește în jurul nostru și când nu ne mai putem recunoaște în oglindă, există o cale spre a renaște. Murim și renaștem de atât de multe ori în această călătorie și suntem într-o continuă transformare.

Această Lună Nouă însă este aspectată și de planeta Jupiter. Jupiter este recunoscut pentru că ne permite să vedem beneficiul secundar în orice situație. Ne arată speranță și aspectele pozitive din tot ce trăim. Ne permite să menținem răsăritul în inimă și să ne reamintim că există mereu un plan mai înalt.

Jupiter ne dă abilitatea de a vedea lucrurile din perspectiva mai înaltă. Ne permite să ne eliberăm de limitări și de perspectivele fixe și să ne ridicăm la următorul nivel, pentru a putea vedea cum fiecare acțiune și eveniment ne duce spre locul unde avem nevoie să fim.

Chiar dacă nu putem vedea întreaga călătorie sau înțelege tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, energia Lunii Noi ne aduce aminte că totul se schimbă și se transformă. Nu putem controla mai nimic, dar putem fi aliniați la centrul ființei noastre în modul în care ne manifestăm, reacționăm, răspundem.

Focalizează-te pe ceea ce poți face. Menține perspectiva mai înaltă. Vezi dincolo de limitările zilei de astăzi și imaginează-ți unde te poți duce de aici încolo. Când ne detașăm și privim în afara noastră, putem vedea cum totul își are locul potrivit în Univers.

Adaptare: Foreverconscious.com

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *