Black Whole: dovada stiintifica ca totul este un intreg

Publicat: 5 iulie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

black whole dovada stiintifica ca totulneste un intreg
black whole dovada stiintifica ca totulneste un intreg


Daca ca doriti sa aflati totul despre sarcina noastra in aceasta lume, atunci nu ati nimerit in locul potrivit. In schimb, daca va adresati intrebari de tipul celor de mai jos, atunci s-ar putea sa ajungem la un consens:

Care este mecanismul care unifica totul, pe oricine, oriunde? Oare unde este raspunsul la aceasta intrebare? In trecut, in viitor, in cosmos, in noi insine?

Va prezentam astazi un documentar de exceptie realizat de celebrul fizician autodidact Nassim Haramein. Bruce Lipton spune despre acest documentar: “In <Black Whole>, Nassim Haramein ne ofera o evadare stralucita din cadrul limitativ al stiintei moderne si o conexiune cu intelepciunea antica, ce cutremura vechile mituri si rescrie istoria ce a modelat soarta civilizatiei. Modelul elegant al lui Nassim ne conduce, dintr-o lume a haosului, catre un Univers al ordinei, tiparelor si continuei renasteri. Forteaza gandirea… dar merita orice efort.”

Pentru a viziona filmul, click aici.

Preluare de pe fymaaa.blogspot.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *