black whole dovada stiintifica ca totulneste un intreg
Spiritualitate

Black Whole: dovada stiintifica ca totul este un intreg

black whole dovada stiintifica ca totulneste un intreg
black whole dovada stiintifica ca totulneste un intreg


Daca ca doriti sa aflati totul despre sarcina noastra in aceasta lume, atunci nu ati nimerit in locul potrivit. In schimb, daca va adresati intrebari de tipul celor de mai jos, atunci s-ar putea sa ajungem la un consens:

Care este mecanismul care unifica totul, pe oricine, oriunde? Oare unde este raspunsul la aceasta intrebare? In trecut, in viitor, in cosmos, in noi insine?

Va prezentam astazi un documentar de exceptie realizat de celebrul fizician autodidact Nassim Haramein. Bruce Lipton spune despre acest documentar: “In <Black Whole>, Nassim Haramein ne ofera o evadare stralucita din cadrul limitativ al stiintei moderne si o conexiune cu intelepciunea antica, ce cutremura vechile mituri si rescrie istoria ce a modelat soarta civilizatiei. Modelul elegant al lui Nassim ne conduce, dintr-o lume a haosului, catre un Univers al ordinei, tiparelor si continuei renasteri. Forteaza gandirea… dar merita orice efort.”

Pentru a viziona filmul, click aici.

Preluare de pe fymaaa.blogspot.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *