Bucuresti, 21-22 ianuarie 2017: workshop de constelatii familiale

“Pasarile nascute in colivie cred ca a zbura este o boala.” Alejandro Jodorowski

Ne nastem intr-o familie si mostenim tiparele limitative si conditionarile care au existat timp de secole in ADN-ul stramosilor nostri.

Pe baza acestei identitati pe care o primim prin apartenenta la o familie, incepem sa ne autodefinim, dintr-o perspectiva care nu onoreaza intotdeauna esenta a cine suntem cu adevarat, in sufletul nostru.

Va invit la un workshop de constelatii familiale in care sa exploram cum putem aduce impreuna apartenenta la familia noastra si esenta a cine stim ca suntem cu adevarat, in sufletul nostru.

Pentru ca, de cele mai multe ori, cele doua aspecte par a fi ireconciliabile.

Iar sub impovararea conditionarilor mostenite, adevarul sufletului nostru incepe sa se faca mai greu auzit.

Chiar si atunci cand nu-i mai dam atentie, pentru ca am uitat cum sa-l ascultam, sufletul nostru nu inceteaza insa sa ne sopteasca:

“Nu esti doar conditionarile in care te-ai nascut, esti mult mai mult de atat. Nu esti doar fiul si fiica parintilor tai, sau nepotul si nepoata bunicilor tai. Esti si asta, insa esti mai mult de atat: esti un suflet care are atat de multe de facut si de experimentat aici. Doar trebuie sa-ti dai permisiunea s-o faci.”

Reconectarea cu sufletul nostru prin constelatii familiale

In drumul spre descoperirea a cine suntem cu adevarat, e nevoie insa sa trecem printr-o etapa esentiala: aceea de a primi in sufletul nostru, pe deplin si neconditionat, originile si radacinile noastre. De a le onora pe deplin, la valoarea inestimabila pe care o au.

In drumul de a deveni mai mult decat suntem conditionati sa fim prin apartenenta la o familie, e nevoie sa invatam sa stam plecati, in recunostinta, in sufletul nostru, in fata celor care ne-au adus pe acest Pamant.

Si pornind de aici, sa incepem sa ne construim destinul nostru adevarat.

 In libertatea de a fi cine suntem cu adevarat, de a experimenta ceea ce am venit aici sa experimentam. De a trai la adevaratul nostru potential. Dincolo de loialitati, vinovatie si fricile pe care le-am mostenit, generatie dupa generatie, din familia noastra.

Ce putem lucra in cadrul unui curs de constelatii familiale

Intr-un curs de constelatii familiale putem explora foarte multe aspecte:

  • relatia cu tine insuti si cu cei din jur: relatia de cuplu si dinamicile din interiorul ei, relatia cu parintii, relatia cu copiii,
  • conditionari transgenerationale
  • tipare repetitive
  • traume suferite in copilarie sau traume mostenite pe linie transgenerationala
  • probleme profesionale sau legate de manifestarea misiunii personale
  • alte aspecte care nu ne permit sa traim la adevaratul nostru potential.