cine esti tu cu adevarat workshop de constelatii familiale
Evenimente, cursuri, conferinte

Cine esti tu, cu adevarat? – workshop de constelatii familiale

Cine esti tu, cu adevarat? – workshop de constelatii familiale

Bucuresti, 21-22 ianuarie 2017: workshop de constelatii familiale

“Pasarile nascute in colivie cred ca a zbura este o boala.” Alejandro Jodorowski

Ne nastem intr-o familie si mostenim tiparele limitative si conditionarile care au existat timp de secole in ADN-ul stramosilor nostri.

Pe baza acestei identitati pe care o primim prin apartenenta la o familie, incepem sa ne autodefinim, dintr-o perspectiva care nu onoreaza intotdeauna esenta a cine suntem cu adevarat, in sufletul nostru.

Va invit la un workshop de constelatii familiale in care sa exploram cum putem aduce impreuna apartenenta la familia noastra si esenta a cine stim ca suntem cu adevarat, in sufletul nostru.

Pentru ca, de cele mai multe ori, cele doua aspecte par a fi ireconciliabile.

Iar sub impovararea conditionarilor mostenite, adevarul sufletului nostru incepe sa se faca mai greu auzit.

Chiar si atunci cand nu-i mai dam atentie, pentru ca am uitat cum sa-l ascultam, sufletul nostru nu inceteaza insa sa ne sopteasca:

“Nu esti doar conditionarile in care te-ai nascut, esti mult mai mult de atat. Nu esti doar fiul si fiica parintilor tai, sau nepotul si nepoata bunicilor tai. Esti si asta, insa esti mai mult de atat: esti un suflet care are atat de multe de facut si de experimentat aici. Doar trebuie sa-ti dai permisiunea s-o faci.”

Reconectarea cu sufletul nostru prin constelatii familiale

In drumul spre descoperirea a cine suntem cu adevarat, e nevoie insa sa trecem printr-o etapa esentiala: aceea de a primi in sufletul nostru, pe deplin si neconditionat, originile si radacinile noastre. De a le onora pe deplin, la valoarea inestimabila pe care o au.

In drumul de a deveni mai mult decat suntem conditionati sa fim prin apartenenta la o familie, e nevoie sa invatam sa stam plecati, in recunostinta, in sufletul nostru, in fata celor care ne-au adus pe acest Pamant.

Si pornind de aici, sa incepem sa ne construim destinul nostru adevarat.

 In libertatea de a fi cine suntem cu adevarat, de a experimenta ceea ce am venit aici sa experimentam. De a trai la adevaratul nostru potential. Dincolo de loialitati, vinovatie si fricile pe care le-am mostenit, generatie dupa generatie, din familia noastra.

Ce putem lucra in cadrul unui curs de constelatii familiale

Intr-un curs de constelatii familiale putem explora foarte multe aspecte:

  • relatia cu tine insuti si cu cei din jur: relatia de cuplu si dinamicile din interiorul ei, relatia cu parintii, relatia cu copiii,
  • conditionari transgenerationale
  • tipare repetitive
  • traume suferite in copilarie sau traume mostenite pe linie transgenerationala
  • probleme profesionale sau legate de manifestarea misiunii personale
  • alte aspecte care nu ne permit sa traim la adevaratul nostru potential.

Metoda constelatiilor familiale deschide astfel posibilitati noi de perceptie asupra aspectelor care ne limiteaza, pentru a intra in contact din ce in ce mai mult cu adevarul a cine suntem in esenta.

Data: 21-22 ianuarie 2017
Program:  Ora de incepere: 10. Ora de incheiere variaza atat sambata cat si duminica in functie de componenta si dinamica grupului.
Locatia: Bucuresti, (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 400 RON

Inscrieri si detalii: mihaela@aimee.ro, 0721.465.852

Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Workshop-ul de constelatii familiale este sustinut de Mihaela Marinas. Mai multe despre mine aici.

Constelatiile familiale reprezinta o metoda autentica de explorare interioara, care mi-a fost de mare ajutor pe parcursul propriului meu proces de autodescoperire.

De aceea, imi doresc sa o pun in serviciul celor care se afla pe acest drum si care au nevoie de o perspectiva noua in modul in care privesc apartenenta lor la familia din care fac parte si procesul de conectare la cine sunt cu adevarat. 

Va astept cu drag!
Mihaela Marinas
Damaideparte.ro

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *