Vindecarea prin credinta-vindecarea globala

Publicat: 26 iulie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

vindecarea prin credinta vindecarea globala

vindecarea prin credinta vindecarea globala


Din toata eternitatea, Dumnezeu este acelasi: iubire, putere, armonie si vindecare.

In fiecare om se afla Spiritul lui Dumnezeu, izvorul energetic de lumina si salvare. Dumnezeu in noi este capabil de orice lucru atunci cand ne deschidem sursei energetice – Dumnezeu. Din toata eternitatea Dumnezeu este acelasi: iubire, putere, armonie si vindecare. Oricare ar fi situatia lumii si comportamentul oamenilor fata de campul energetic Dumnezeu, Acesta ramane, etern, Acelasi. Pentru ca avem liber arbitru, noi insine suntem cei care decidem, prin comportamentul nostru, daca puterea eterna curativa si vitala creste sau se diminueaza in noi, abandonandu-ne acestei puteri sau, dimpotriva, indepartandu-ne de Dumnezeu.

Pentru ca avem liber arbitru, suntem responsabili de comportamentul nostru. Noi suntem cei care optam pentru sau contra vietii.

Spiritul, Dumnezeu, iubirea eterna in noi, ar dori sa ne mentina vigurosi si sanatosi. El ar dori sa ne insanatoseasca si sa ne faca fericiti. Totusi, doar de noi insine depinde sa fim sanatosi si vigurosi sau sa devenim slabi si bolnavi. Cuvintele mele poate va vor face sa reactionati astfel: ”Ce prostie! Cine nu doreste sa fie sanatos sau sa se insanatoseasca?” Totusi, repet ca trebuie sa devenim constienti ca aceasta depinde de noi insine si de nimeni altcineva.

Suntem, cu totii, locuitori ai Imparatiei lui Dumnezeu. Pentru ca este astfel, Tatal etern nu ne-a prederminat si nici nu ne-a manipulat. Intr-adevar, Legea divina, care este mostenirea noastra, Fiinta noastra adevarata, ne ofera liberul arbitru pentru a decide in toata libertatea. In consecinta, fiecare din noi este responsabil de modul cum se comporta. Noi insine decidem modul in care se va derula viata noastra pe pamant, si anume sub semnul sanatatii si al fericirii sau sub cel al destinului si bolii.

Daca putem deveni constienti ca suntem locuitori liberi ai Imparatiei lui Dumnezeu, ne-am intoarce spre izvorul de vitalitate si energie in noi si ne-am comporta conform Legilor Imparatiei lui Dumnezeu; extrase din aceste Legi avem prin Cele Zece Porunci si prin Predica de pe Munte. Atunci, am fi fericiti, sanatosi si activi sau am deveni astfel. Dimpotriva, daca actionam contra vietii noastre adevarate, contra Legilor Fiintei eterne, noi va trebui sa suportam ceea ce am produs noi insine prin sentimentele, cuvintele, dorintele si actele noastre, pentru ca ni le-am adresat, intr-un anume sens, noua insine si corpului nostru.

A emite si a receptiona. Ce se aseamana se uneste.

In intreg infinitul nu exista decat un singur principiu: a emite si a receptiona. Pe acest principiu se bazeaza comunicarea in intreg universul; aceasta corespunde ciclului vietii care este compus din a da si a primi.

Corpul spiritual al fiilor si fiicelor lui Dumnezeu – fiintele spirituale in Fiinta pura – este Lege comprimata eterna: Dumnezeu. De aceea ei sunt divini. Ei iradiaza si emit Legea lui Dumnezeu, iubirea altruista, pacea, intelepciunea universala si bunatatea. Ceea ce primesc inapoi este iubirea altruista, pacea, intelepciunea universala, bunatatea, Legea lui Dumnezeu.

Ce emit oamenii? Ei emit propriile lor sentimente, senzatii, ganduri, cuvinte si fapte care, atunci cand nu provin din iubirea altruista, sunt energii egocentrice, deci negative. Emisiile negative, non-divine, sunt incompatibile cu Legea, Dumnezeu. De aceea oamenii primesc in functie de ceea ce au emis ca non-divin, si anume negativ. Astfel, in domeniile caderii, a emite si a receptiona se deruleaza sub egida legii cauzei si efectului pe care Isus a numit-o ”legea semanatului si a recoltei”.

Legea: ce se aseamana se uneste” este un aspect al principiului a emite si a receptiona. Aceasta se refera si la obiectele care nu dovedesc nici o manifestare de viata constienta: ele nu emit mai putin o radiatie ce corespunde vibratiei lor. Si la aceasta va raspunde ceea ce corespunde acestei radiatii, acestei vibratii. Aceasta este atrasa spre ei in mod magnetic. Astfel, ceea ce seamana se uneste.

Iata ceea ce poate rezulta din acest principiu: un gand negativ emis in atmosfera nu atinge neaparat destinatarul sub forma in care a fost emis. Intr-adevar, ganduri negative asemanatoare se pot adauga, conform principiului ”ce se aseamana se uneste”. Astfel, un efect poate fi mai intens decat cauza care se afla la originea lui.

(Extras din cartea « Vindecarea prin credință – Vindecarea globală», scrisa de Gabriele din Wurzburg; © Viata Universala)

Va urma

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *