Vindecare si autovindecare

Vindecarea în Înregistrările Akashice: training online cu Mihaela Marinaș

În aceste vremuri în care suntem testați din toate punctele de vedere, este momentul mai mult decât oricând să mergem la nivelul următor. A deschide frecvențele akashice în câmpurile noastre în vremurile pe care le trăim este un dar de preț pentru noi și pentru cei din jur.

Vă ofer din inimă acest training, în luna mai 2021, pentru cei care simt că e momentul să deschidă posibilitățile câmpului infinit al Înregistrărilor Akashice în viața lor. Pentru a co-crea cu ajutorul acestei energii oportunități infinite și tot ceea ce este spre binele nostru mai înalt în viața, relațiile și misiunea noastră.


Nivelul de vindecare pe care îl accesăm în acest training informează energia sufletului nostru în Înregistrările Akashice și ne ajută sa reinformăm trecutul și viitorul, în toate timpurile și toate dimensiunile în care sufletul nostru există.


Acest training se desfășoară în energia Înregistrărilor Akashice, activând la nivel de suflet resursele cele mai de preț, amprenta originară a sufletului și lucrând în același timp cu blocajele pe care le avem în a ne manifesta energia sufletului pe Pământ. În același timp, învățăm să lucrăm cu ceilalți din această energie. Deschizând Înregistrările Akashice, avem posibilități nelimitate de accesare și creare a proceselor de vindecare la nivel de suflet.

Tot ceea ce ne limitează poate fi decreat așa cum a fost creat, iar câmpul Înregistrărilor Akashice ne oferă această oportunitate. A învăța să lucrăm cu noi înșine și cu ceilalți din această energie este o resursă incredibilă pe care Sufletul nostru o poate avea la dispoziție în aceste vremuri în care mergem cu toții la nivelul următor.

Cum ar fi dacă am putea accesa acest câmp în fiecare moment pentru a cocrea din el posibilități infinite?

Cum ar fi dacă am folosi acest instrument în lucrul cu clienții, în relațiile noastre, în relația cu banii, în profesia noastră?

În ce fel am putea astfel fi o contribuție mai mare, prin tot ceea ce suntem, facem și creăm din această energie?

Conținutul trainingului

Modul 1: 

 • Meditație de curățare a propriilor Înregistrări Akashice
 • Modalități de deschidere și accesare a Înregistrărilor Akashice
 • Deschiderea câmpului Înregistrărilor Akashice și explorarea posibilităților
 • Adresarea de întrebări în câmp și downloadare de informații

Modul 2:

 • Transformarea și transmutarea energiilor în Înregistrările Akashice
 • Familiile de suflete: darurile și tiparele lor
 • Tipare limitative: identificarea și urmărirea tiparelor din alte vieți până la manifestarea lor în prezent și dizolvarea lor în istoria sufletului, în alte dimensiuni, vieți și linii temporale
 • Vindecarea vieților trecute

Modul 3:

 • Posibilități de a crea sesiuni de vindecare în Înregistrările Akashice
 • Cum abordăm o sesiune de vindecare în Înregistrările Akashice
 • Elemente de identificat și de transformat în cadrul unei sesiuni: tipare limitative, ghizi compromiși, contracte și jurăminte, entități atașate, forme gând negative, implanturi, portaluri

Cui se adresează trainingul: Tuturor celor care simt că e momentul să deschidă această frecvență în viața personală și în lucrul cu ceilalți. Se adresează terapeuților cu experiență sau celor aflați la început de drum, tuturor celor care au misiunea de a lucra cu oamenii sau care vor să învețe acum să lucreze cu ceilalți din perspectiva sufletului.

Modalitate de desfășurare: Traingul se desfășoară în 3 module online, de câte 4 ore fiecare.

Se va desfășura pe o platformă online foarte ușor de folosit, prin care ne putem vedea și auzi în timp real unii cu ceilalți.

Primiți suport de curs, diplomă de participare și înregistrările audio ale modulelor.

Perioada de desfășurare:

modulul I – 24 mai 2021, ora 18
modulul II – 27 mai 2021, ora 18
modulul III – 31 mai 2021, ora 18

Preț: 1800 lei

Detalii și înscrieri: mihaela@soul-union.com, 0721465852

Vă aștept cu bucurie!
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Multumesc mult pentru informatie si pentru recomandare!

  1. Cu drag, Andreea!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *