Înregistrări Akashice Vindecare si autovindecare

Lecții ale sufletului din Înregistrările Akashice

Înregistrările Akashice reprezintă pentru mine o resursă foarte aproape de sufletul meu. A devenit parte din modul în care lucrez cu oamenii și parte din cine sunt. Întotdeauna aici, aproape, la o respirație distanță.

În momentul în care mi s-a deschis accesul la ele, după mulți ani de căutări și după câteva inițieri spirituale prin care am trecut, am simțit că încep să pun cap la cap bucăți de puzzle care așteptau să își găsească locul de mult timp, poate de vieți.

Am început să am acces la tot felul de informații despre sufletul meu, despre sufletele celor dragi, despre linii temporale, despre vieți trecute, despre contracte la nivel de suflet, despre scopul mai înalt din tot ceea ce se întâmplă în relațiile noastre și în viața noastră. Despre motivele pentru care un anumit lucru se întâmplă sau nu într-un anumit fel sau altul. Atunci am început să simt Înregistrările Akashice ca un nivel profund intuitiv de accesare a perspectivei mai înalte în tot ceea ce facem, manifestăm și suntem ca suflete pe Pământ.

Un Univers miraculos mi s-a deschis în față. În timp, am început să văd, să simt și să las să se desfacă prin mine suferințe și tipare care țineau suflete încarcerate de secole. Am căpătat din ce în ce mai multă compasiune în fața măreției sufletului, înțelegând cum un moment de lipsă de conștientizare în istoria sufletului poate influența sute de vieți, timp de mii de ani. 

Am început să văd țesătura tiparelor în energia sufletului, modul cum se transmit de la o viață la alta și se manifestă în prezent, am început să percep energiile înșelătoare care ne-au influențat viața după viață liberul arbitru ca suflete. Am văzut cât de puternici și de iubiți suntem și tot ceea ce credeam cândva despre karmă, suflet, întuneric și lumină a căpătat o cu totul altă valență.Iată câteva lecții pe care le-am învățat lucrând cu Înregistrările Akashice:

 • Nimeni nu ne pedepsește vreodată. Orice experiență trăită ca suflete în această dimensiune este la fel de validă în planul sufletului și este o modalitate de a ne experimenta pe noi înșine ca parte din creație.
  Karma nu există în accepțiunea pe care i-am dat-o noi. Nu trebuie să plătim pentru nimic. Nimeni nu ne consideră vinovați de nimic. Există doar experiențe pe care uneori, ca suflete, decidem să le compensăm prin alegeri la celălalt capăt al polarității.
  Astfel, avem vieți în care am fost criminali și vieți în care am fost călugări, vieți în care am fost bogați, vieți în care am experimentat sărăcia extremă, vieți în care am servit întunericul și vieți în care am ales să transmutăm întunericul și să ajungem la lumină.

 • Există multe energii care pot influența alegerile sufletului, însă întotdeauna avem liber arbitru, chiar și atunci când nu pare.
  Dacă trecem printr-o perioadă în care nu vedem lumina de la capătul tunelului, atunci ne putem întreba: “Oare de ce am ales așa ceva? De ce am ales să sufăr atât de mult? Cum pot oamenii să aleagă așa ceva?” Ceea ce nu știm în acel moment este că, de cele mai multe ori, în astfel de momente, trăim consecințele unor alegeri de care nu ne aducem aminte la nivel conștient. Cândva, undeva, într-o linie temporală, într-un timp sau într-o dimensiune diferită, am făcut o alegere, un contract, un jurământ care ne-a deconectat de la Sursă.
  Înainte de a veni în această viață, am ales în linii mari cum să venim, ce contracte avem de încheiat, ce experiențe avem de trăit, ce energii de echilibrat ca să ajungem din nou în armonie cu sufletul nostru. Privit in linii mari, planul pare în regulă la nivel mai mare.
  Însă, o dată ajunși pe Pământ, totul se complică. Uităm ce alegeri am făcut ca suflete înainte de veni. Apoi nu putem înțelege de ce trebuie să trecem printr-o căsnicie grea, de ce unele relații din viața noastră ne scot peri albi sau care e motivul pentru care avem de echilibrat o energie karmică cu o persoană pe care nu o suportăm. Și începem să ne zbatem crezând că suntem victime ale sorții, ceea ce nu este nici pe departe adevărat.

 • Întunericul și lumina lucrează împreună pentru a ne aduce pe calea sufletului, spre trezirea și realizarea sufletului nostru. Da, întunericul este real și poate fi copleșitor. Nu e nevoie însă să fim sub efectul lui, așa cum nu trebuie nici să îl subestimăm.
  Din ceea ce am trăit până acum, am văzut și am simțit cu toată ființa faptul că nu suntem aruncați în întuneric fără colac de salvare și că, pe cât de mare e întunericul cu care ne luptăm uneori, pe atât de mare e sprijinul în lumină.

 • Nimic nu este tragic în planul mai mare al sufletului. Am murit și ne-am întors de mii de ori, în corpuri diferite, pe această planetă. Nimic din ce trăim pe această planetă nu ne poate distruge esența. Nu există nicio tragedie, tot ce contează este ca sufletul să fie aliniat, în armonie cu Sinele Divin, în orice plan sau dimensiune s-ar afla.

 • Binele meu mai Înalt este întotdeauna și binele mai înalt al celorlalți. Nu există conflict între cele două. La nivel înalt, există doar aliniere între ce este spre binele mai înalt al tuturor celor implicați într-o situație, eveniment, conexiune. De aceea e inutil să ne simțim vinovați că-i rănim pe ceilalți atunci când luăm decizii spre binele nostru mai înalt. Întotdeauna, ceea ce este spre binele nostru mai înalt este și spre binele mai înalt al celor din jur, chiar dacă la nivel de ego și de personalitate anumite decizii sunt dureroase, sunt greu de acceptat și greu de digerat.

 • Suntem iubiți peste masură. Planurile înalte sunt Iubire necondiționată, completă, totală, nelimitată. Nu putem face ceva, vreodată, ca să pierdem acea Iubire.
  Desigur, putem alege să ne deconectăm de la ea, prin alegeri mai joase decât Iubirea și Adevărul. Ceea ce am și făcut mulți dintre noi, viață după viață. Am fost păcăliți, manipulați de energii false, de concepte false, de dumnezei falși și am luat asupra noastră nenumărate programe de deconectare de la Sursă. Viață după viață ne-am dat puterea și strălucirea și am renunțat la adevărul cel mai de preț al sufletului nostru, conexiunea la Sursă.
  Apoi, sub impactul realizării faptului că am făcut, prin propriul liber arbitru, alegerea de a ne depărta de Adevăr, ne-am conectat la subsoluri emoționale de vinovăție, rușine, disperare, neputință în momentul când am realizat și am simțit în toate structurile, devastarea separării de Sursă. Pentru multe suflete, această viață este o călătorie de aducere aminte și de ieșire din iluzia separării.

 • Niciun fir de păr nu se mișcă fără acord divin și asta nu e în conflict cu liberul nostru arbitru, ci este co-creat prin el și cu el, în planurile mai înalte. Partea noastră umană pare luată uneori prin surprindere de anumite evenimente, însă la un nivel mai înalt totul este co-creat prin sinele nostru mai înalt și liberul arbitru.

 • Înregistrările Akashice ne oferă spațiul să ieșim din iluzie, să mergem la rădăcina tiparelor care ne-au deconectat de la Sursă, să curățăm tot ce ne-a acoperit esența sufletului și să strălucim în Adevăr.

Toată această perspectivă înaltă ne este disponibilă în trainingul pe care am simțit să îl ofer în această perioadă de reașezare a lucrurilor la nivel planetar.

Vă aștept cu bucurie să vă scăldați sufletele în energia Înregistrărilor Akashice:
Vindecarea în Înregistrările Akashice: training online.

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *