Vindecarea apare din propria intelegere

Publicat: 6 martie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Mai aveti vreo indoiala?

Haideti sa amestecam bine cartile, sa ne lasam intuitia sa ne ghideze si sa tragem cartea perfecta din pachetul de carti. Aaa, am uitat sa va spun: pachetul de carti este putin diferit de celelalte. Acesta ne da impresia ca toate cartile sunt distincte si tocmai de aceea suntem atat de entuziasmati, insa toate cartile sunt identice. De fapt, avem o singura carte, aceea care ne indreapta spre interior de fiecare data cand o extragem…Daca acesta este jocul, nu avem decat sa-i urmam regulile…un joc numit dezvoltare personala.

Acestea fiind stabilite, continuam provocarea cu o intrebare:

De cate ori nu ati considerat ca vindecarea propriilor emotii, ganduri sau chiar stari fizice dezechilibrate vine o data cu ajutorul celorlalti?

De cate ori nu v-ati oferit puterea personala celorlalti precum o caractita care intinde o tentacula catre medicamente, o tentacula catre predictiile celorlalti la adresa voastra, o tentacula catre cel care pare sa aiba tratamentul potrivit, cel care desi este de fiecare data altul, are acelasi mesaj?

Multi dintre noi am facut asta de nenumarate ori si poate uneori inca o mai facem. Dar o data cu aceasta intrebare vine o alta care tinde sa ne apropie mai mult de subiectul nostru:

De cate ori nu ne-am vindecat prin constientizarea a ceea ce se petrece in noi cu adevarat atunci cand apare acea stare negativa?

De cate ori ne-am facut rau tocmai pentru ca nu puteam accepta ca si persoanele care se autodefinesc drept blande si iertatoare sunt necrutatoare si furioase cu ceilalti? De cat ori durerea din gat nu era decat incapacitatea noastra de a exprima cuvintele pe care nu aveam puterea sa le adresam?

Poate ca in momentul in care facem liniste in noi si intelegem ca putem fi si asa cum nu ne-am imaginat vreodata ca putem fi: rai, orgoliosi, incruntati, egoisti, epuizati…poate ca atunci incepe adevarata vindecare…

Personal, imi doresc atat de mult sa rezolv aspecte care imi dezechilibreaza fiinta insa observ cu stupoare ca acestea incep sa se vindece in momentul in care m-am indepartat de ele, tocmai atunci cand m-am detasat de gandurile pe care mi le ofera in fiecare zi si in care nu mai doresc cu ardoare o rezolvare. Cumva, toate aceste fapte ma determina sa afirm ca ne vindecam prin noi insine si ca desi vindecarea nu se produce sub forma pe care noi o dorim, ea apare si ne elibereaza fiinta.

Uneori, efortul si lupta continua de a intelege sunt cele care ne determina sa ne invartim in acelasi cerc precum un titirez aruncat in joaca de un copil care se opreste brusc si se linisteste. Poate ca uneori este nevoie de acest amalgam de stari confuze si intrebari pentru a anticipa o perioada mai buna. Sau poate ca si gandurile abia exprimate nu sunt decat o alta paradigma in calea propriei vindecari.

La urma urmei, fiecare isi cunoaste propriul adevar interior si fiecare gaseste o modalitate de a reactiona fata de acestea. Si chiar daca in fata celorlalti vom amesteca in continuare cartile, este ideal sa pastram in noi convingerea ca cea mai importanta carte a fost deja extrasa si sa actionam ca atare: cartea vindecarii care ne reaminteste ca inainte de a sparge in mii de bucati oglinda sufletului care se poate dovedi a fi oricine sau orice din exterior care ne deranjeaza, este necesar sa ascultam pentru o clipa mesajul pe care aceasta il are de transmis.

Intelegerea ne va indeparta de jocul vicios in care am intrat, dar din care putem reusi sa iesim invingatori. Nu vom mai trage carti. Pentru ca vom trai.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *