perspective ale vindecarii spirituale
Vindecare si autovindecare

Perspective ale vindecarii spirituale

perspective ale vindecarii spirituale

perspective ale vindecarii spirituale


Subiectul terapiilor vibratorii si a perceperii energetice a omului incepe sa ne fie din ce in ce mai familiar in zilele noastre.

Medicina traditionala tibetana, sioux, hopis si altele au inceput sa dezvaluie unui public din ce in ce mai numeros cum isi pot mentine oamenii sanatatea.

Este un lucru recunoscut, si de oamenii de stiinta, faptul ca spiritul poate influenta mecanismele biochimice care regleaza corpul, actionand prin intermediul unei serii de sisteme multidimensionale numite corpuri subtile.

Acesta este subiectul cartii “Vindecare spirituala si nemurire. Caile terapeutice ale viitorului” aparuta la Editura Adevar Divin. Cartea trateaza toate aceste subiecte dintr-o perspectiva stiintifica, insa poate fi inteleasa si de persoanele care nu au cunostinte in domeniu si sunt pur si simplu interesate de noi modalitati de vindecare si de spiritualitate.

Cartea trateaza subiecte de mare interes din domeniul vindecarii spirituale: terapiile energetice, tehnici de baza ale palparii vibratorii, principii de baza ale structurii energetice a fiintei omenesti, chakrele si anatomia subtila a fiintei umane, corpul astral, corpul mental si corpul cauzal.

Intr-un capitol distinct, sunt tratate noile terapii alternative: medicina corpului – spirit, care vorbeste despre o retea unificata de vindecare care se afla in corpul nostru si care duce la crearea unei comunicari corp – spirit, intalnita in intelepciunea orientala; medicina tibetana, care isi are radacinile in sistemul medical traditional Ayurveda din India care inseamna “stiinta vietii lungi”. Din aceasta perspectiva, boala, infirmitatea sau orice alta slabiciune sunt inacceptabile. Pentru a mentine insa o stare de sanatate perfecta, este necesar sa se dobandeasca treptat noi cunostinte bazate pe o intelegere mai profunda a existentei. Apoi, sunt tratate conceptiile medicinii sioux si hopi, care se bazeaza pe ritualuri samanice si pe o viziune spirituala asupra vietii.

In cuprinsul cartii gasim si cateva sfaturi de o valoare inestimabila, prin care ne putem da seama care este relatia dintre spirit si aparitia bolilor in corp si ce putem face pentru a intelege cauza profunda a bolilor si a ne mentine sanatatea.

Precepte de imbolnavire:

1. Nu dati atentie corpului vostru. Mancati cat mai multe alimente de proasta calitate. Beti mult alcool. Daca sunteti stresati si obositi, ignorati acest lucru si consumati-va ultimele forte, depasindu-va limitele.
2. Cultivati experienta vietii ca fiind fara scop si fara valoare.
3. Faceti lucrurile care nu va plac, evitand sa le faceti pe cele care v-ar face placere. Urmati sfaturile si respectati parerile celorlalti, privindu-va pe voi insiva ca mizerabili si inutili.
4. Fiti ranchiunosi si hipercritici, in special cu dumneavoastra insiva.
5. Umpleti-va spiritul cu imagini ingrozitoare si apoi fiti obsedati de ele. Fiti ingrijorat, daca nu tot timpul, macar majoritatea lui. Evitati relatiile intime, profunde, cu ceilalti.
6. Acuzati-i pe ceilalti de toate problemele voastre.
7.Nu va exprimati sentimentele si parerile intr-un mod sincer si deschis. Celelalte persoane s-ar putea sa nu le aprecieze. Daca este posibil, incercati mai ales sa nu va cunoasteti sentimentele profunde.
8. Scoateti-va din minte orice are vreo legatura cu umorul. Viata nu este o gluma.
9. Evitati sa faceti schimbari care ar putea sa va aduca satisfactii mai mari si bucurii in viata.

Cum sa deveniti si mai bolnavi (in cazul in care sunteti déjà):

1. Ganditi-va la toate lucrurile rele care vi s-ar putea intampla. Alegeti imagini ingrozitoare si aduceti-le cat mai frecvent in minte.
2. Fiti deprimati, invidiosi si furiosi. Acuzati pe oricine si pe toata lumea pentru boala voastra.
3. Cititi articole, carti, priviti programe la televizor si ascultati personaje care va intaresc punctul de vedere ca nu exista nici o speranta, ca nu aveti nicio putere de influenta in desfasurarea bolii voastre.
4. Separati-va de toata lumea. Priviti-va ca pe un paria. Zavorati-va in camera voastra si contemplati moartea.
5. Urati-va ca v-ati distrus viata. Acuzati-va fara mila si fara incetare.
6. Duceti-va la diferiti medici, la specialist. Alergati de la unul la altul. Pierdeti-va jumatate din timp in salile de asteptare. Obtineti mai multe opinii contradictorii si multe medicamente experimentale si incepeti un program dupa altul fara niciun rezultat.
7. Parasiti-va ocupatiile profesionale, incetati sa lucrati la orice proiect, intrerupeti orice activitate care v-ar putea da vreun sentiment de bucurie si un tel.
8. Compatimiti-va pentru propria soarta. Daca va intovarasiti cu cineva, asociati-va in special cu persoane nefericite si pline de amaraciune. Intensificati-va reciproc sentimentele de disperare.
9. Sa nu aveti grija de voi insiva; ce folos ar avea? Cereti celorlalti sa faca ceea ce ar trebui sa faceti voi si apoi infuriati-va ca nu au procedat bine.
10. Ganditi-va cat de inspaimantatoare este viata si deveniti constienti ca intr-o zi veti muri, poate chiar foarte curand.

Precepte pentru mentinerea sau regasirea sanatatii:

1. Faceti lucruri care sa va dea un sentiment de implinire, de bucurie si de sens in viata, care sa va recompenseze eforturile. Vedeti-va viata ca fiind o creatie proprie si faceti in asa fel incat sa devina pozitiva.
2. Fiti atenti la voi insiva, ascultati-va nevoile interne la toate nivelurile, aveti grija de voi insiva, incurajati-va neincetat.
3. Eliberati-va de toate emotiile negative, de temeri, de invidie, de tristete si de furii. Exprimati-va sentimentele intr-un mod corespunzator, nu le retineti si invatati sa va iertati.
4. Mentineti in minte imagini si teluri pozitive, imaginea a ceea ce vreti cu adevarat in viata. Atunci cand apar imaginile inspaimantatoare reconcentrati-va pe imaginile ce evoca sentimente de pace si bucurie.
5. Iubiti-va si iubiti-i pe ceilalti. Faceti din acest sentiment telul si expresia primordiala a existentei voastre.
6. Creati-va relatii oneste, calduroase cu ceilalti. Incercati sa vindecati ranile legaturilor trecute cu insotitorii de viata sau insotitorii de drum.
7. Faceti fapte altruiste in mijlocul unei comunitati, al unui grup, sau la modul general fata de ceilalti.
8. Angajati-va in posibilitatea si in credinta existentei unei bunastari totale. Dezvoltati-va propriul program de vindecare, atragand spirjinul si sfaturile expertilor (terapeuti vizibili si invizibili), fara sa deveniti sclavul lor
9. Acceptati-va fiinta impreuna cu tot ceea ce vi se intampla in existenta ca pe o oportunitate de a evolua si de a invata. Invatati tot ce se poate din fiecare experienta buna sau rea, apoi mergeti inainte.
10. Pastrati-va simtul umorului”

Puteti afla multe alte sfaturi, perspective si teorii despre boli, sanatate, corp, spirit, dezvoltare personala, evolutie spirituala si ultimele teorii in domeniu.

Pentru a intra in posesia acestei carti, oferite de Editura Adevar Divin, participati la concursul nostru, pana in data de 30 septembrie!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *