Vindeca lumea cu iubire si lumina

Publicat: 14 aprilie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

vindeca lumea cu iubire si lumina

vindeca lumea cu iubire si lumina


Pentru ca este  Saptamana Patimilor, va propun un moment de reflectie asupra energiilor pe care le generam in viata noastra si le transmitem celor din jur.

Asadar, ce transmitem in jurul nostru: iubire sau frica? bucurie sau invidie? lumina sau intuneric?

” Simt energia si iubirea universului – ea ma ajuta sa scap de sentimentele negative care ma inconjoara si  incurajeaza pe toata lumea sa scoata la iveala energia pozitiva.

Energia negativa pe care cineva ne-o trimite este echivalenta cu un atac psihic, trimis intentionat de cineva pentru a-ti face rau tie si familiei tale. Raul poate fi adresat starii tale emotionale, fizice, mentale sau spirituale. Oamenii te pot ataca psihic pentru ca sunt invidiosi pe viata ta care progreseaza in timp ce a lor sta pe loc. Ei traiesc in intuneric, lipsa de incredere, frica.

Lumea noastra este parte a unui Univers mirific. Traim intr-o lume a frumusetii, armoniei si perfectiunii, dar din nefericire, oamenii au rolul lor in a distruge aceasta frumusete. Asadar, am ajuns sa traim o viata plina de frica, furie, ura si sa ne dorim sa facem rau altora fara sa tinem cont de binecuvantarile care exista in jurul nostru.

Cum sa ne vindecam de energiile negative: sa nu trimitem ganduri sau energii similar inapoi. Sa trimitem intotdeauna doar energia iubirii. Aminteste-ti ca cel care iti vrea raul este persoana slaba, asa ca in loc sa-i intorci gandurile de ura si furie, incearca sa simti compasiune fata de el si sa-i trimiti energia luminii, iubire si binecuvantare pentru a-i ajuta sa-si constientizeze si sa-si vindece partea de intuneric.

Eu sunt doar unul, nu pot face totul, dar pot face ceva totusi. Si pentru ca nu pot sa fac totul, fac ceva…

Trimit lumina si iubire.”

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *