Viața ta nu este întotdeauna despre tine

Publicat: 15 aprilie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri


Asta nu înseamnă să te abandonezi pe tine. Nu înseamnă să te intereseze mai mult viața celorlalți decât a ta. Ci înseamnă că viața ta este, de fapt, despre un Tine mai mare, care cuprinde tot ceea ce atingi, în trecerea ta zilnică pe Pământ.

Despre energia mai mare care curge prin tine. Care nu vrea doar să rămână captivă și statută în tine, ci vrea să se miște liberă înspre ceilalți.

Dacă simți că ceva lipsește în viața ta, este pentru că undeva ești prins în iluzia că totul este despre tine, sinele tău limitat și orizontul dincolo de care nu vezi perspectiva mai înaltă.

Dacă te simți încarcerat, ai nevoie să zgâlțâi gratiile care te constrâng, propunându-ți să faci exact ceea ce simți că nu ai resurse să faci.

Dacă te simți deprimat, ajută pe cineva deprimat. Dacă vrei să ai abundență mai multă, oferă asta altora. Ajută pe altcineva să aibă ceea ce vrei să ai în viața ta. Orice vrei să experimentezi în viața ta oferă altora. Dacă vrei mai multă bucurie, adu bucurie în viața celorlalți. Dacă vrei să te simți iubit, oferă iubire necondiționată, oriunde mergi, oriunde pășești, cu oricine vorbești.

Dacă vrei să trăiești o viață plină de semnificație, e nevoie să începi să vezi dincolo de tine. Fără să te neglijezi pe tine în niciun fel, fără să uiți de tine.
Însă în egală măsură să știi că bucuria cea mai mare a vieții se găsește atunci când ieși din sinele tău mărunt. Și începi să te pui în serviciu. Atunci lași să curgă o energie mai mare decât tine.

Nu te abandona niciodată pe tine. A rupe bucăți din tine de dragul altora, a trece în mod constant peste nevoile tale ca să servești altora te poate duce într-un loc de sacrificiu de sine care nu servește Luminii pe care ai venit să o aduci aici.

Dar nu abandona nici perspectiva mai mare, scopul mai înalt pentru care ești aici. Și acela este, de multe ori, mai mare decât noi.

Suntem aici pentru a iubi și a servi, pentru a mângâia și a alina, pentru a ne însoți și a ne crește unii pe alții.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *