Urmeaza-ti inima: sesiuni de ghidare intuitiva cu Mihaela Marinas

Publicat: 6 septembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Esti intr-o situatie de viata in care ai nevoie de ghidare?
Ai atat de multe ganduri incat nu stii pe care sa-l asculti?
Ai nevoie pentru moment de un punct de reper, pentru a te conecta la cea mai buna posibilitate pentru tine in acest moment?

Te astept cu drag la o sesiune de ghidare intuitiva Urmeaza-ti inima.

Aceste sesiuni sunt o invitatie la a invata sa stai in inima ta si a o asculta. La a aduce energia claritatii in sufletul tau si in viata ta. La a invata sa-ti asculti si sa-ti urmezi inima.

Uneori e mai usor cand esti insotit de cineva care nu vrea nimic de la tine. Nici sa reusesti, nici sa nu reusesti sa realizezi ceva sau sa fii altceva decat esti. Doar cineva care poate sta cu tine, in deschidere completa spre spatiul tuturor posibilitatilor inimii tale.

Daca treci printr-o perioada in care nu stii exact incotro sa mergi, iti lipseste claritatea, ai de luat o decizie importanta sau pur si simplu simti multa confuzie, te invit la acest tip de sesiuni in care sa invatam sa ne odihnim in spatiul inimii tale, sa invatam sa ascultam inima si sa dam mai multa putere ghidarii intuitive in viata ta. 

Citirea intuitiva este o modalitate simpla si rapida de a obtine ghidare pentru diferite situatii in care te poti afla:

 • dezorientare in privinta drumului pe care il ai de urmat
 • lipsa de claritate legata de o decizie intr-o situatie concreta de viata
 • provocari la nivel concret sau la nivel energetic legate de misiunea ta personala
 • provocari si blocaje concrete manifestate in relatii, sanatate, abundenta, profesie

Impreuna, vom accesa energii care sa serveasca drumului tau in continuare.

Nu-ti voi spune ce sa faci si cum sa faci lucrurile in viata ta, insa in timpul sedintei te poti conecta la energii care sa-ti ofere claritate in privinta blocajului tau. Si in a vedea de ce iti este atat de greu sa-ti urmezi inima.

Pentru ca lucrul se desfasoara la nivel energetic, ofer aceste sesiuni in varianta online, intr-un spatiu de conectare la nivel de suflet. Veti primi inregistrarea audio a sesiunii.

Durata: o ora

Pret: 450 RON 
Programari: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (prin WhatsApp/Telegram)

 

 


Te astept cu sufletul deschis!

Mihaela Marinas

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *