Tu ai puterea de a te vindeca singur

Publicat: 19 iulie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

tu ai puterea de a te vindeca singur

tu ai puterea de a te vindeca singur


Importanta acestei afirmatii este atat de mare incat nu poate fi subliniata indeajuns.

Probabil ca multi cititori au experimentat deja adevarul acestei afirmatii. Unii dintre ei isi spun chiar, folosindu-si gandirea logica: “Acest lucru este evident.” Din pacate, intelegerea acestei afirmatii se opreste in cazul lor pe nivelul gandirii logice. Ar fi bine sa intelegem aceasta afirmatie cu inima si cu sufletul, nu cu mintea.

Afirmatia: “Tu ai puterea de a te vindeca singur” este esentiala de-a lungul oricarei calatorii catre vindecare si evolutie spirituala. Daca o vei integra perfect in inima si in sufletul tau, tu vei aborda cu o incredere sporita vindecarea altor persoane, stiind ca acestea au puterea de a se vindeca singure.

Aceasta afirmatie sta la baza intregii calatorii de vindecare. Atunci cand vei ajunge sa iti dai seama din experienta cat de adevarata este aceasta afirmatie, intreaga ta viata incepe sa se transforme rapid. Explicatiile sunt multiple. Una dintre cele mai importante este aceea ca aceasta afirmatie, care poate fi considerata inclusiv o mantra, reprezinta principalul aspect al planului pe care l-a conceput Divinul pentru Pamant.

Dorinta ta de a fi unul dintre primii oameni care accepta si manifesta adevarul acestei afirmatii va avea consecinte foarte profunde. Toate aceste binecuvantari sunt extrem de speciale si toate au legatura cu invatatura: “Tu ai puterea de a te vindeca singur” inteleasa insa la nivelul inimii, nu doar intelectual. Cu cat vei experimenta mai intens adevarul acestei afirmatii, cu atat mai evident il vei intruchipa.

Oamenii care te-au cunoscut in trecut nu vor avea nevoie sa le spui ca: “Tu ai puterea de a te te vindeca singur.”

Ei vor vedea cu ochii lor ca in tine s-a produs o schimbare importanta in bine. Multi dintre ei chiar te vor intreba:  “Ce s-a intamplat cu tine?” Nu va trebui sa le dai prea multe amanunte, caci viata ta va depune cea mai buna marturie a adevarului spuselor tale. Transformarea pe care o vor observa in fiinta ta va completa perfect cuvintele tale.

Beneficiile si binecuvantarile pe care le vei primi in continuare vor deveni din ce in ce mai mari. Simpla viata traita in slujba vindecarii inseamna oferirea unui serviciu. Toti cei pe care ii vei intalni vor fi impresionati intr-un fel sau altul de invatatura pe care o traiesti direct si pe care o manifesti.

Daca vei accepta si vei trai direct invatatura potrivit careia:”Tu ai puterea de a te vindeca singur”, acest mod de viata va fi acceptat de Divin, binecuvantat, multiplicat, dupa care iti va fi returnat. Vei ajunge sa experimentezi astfel binecuvantari pe toate nivelele vietii tale.

Conectarea cu sufletul accelereaza dramatic procesul de vindecare, caci adevarata putere vindecatoare ii apartine intotdeauna sufletului. Cand sufletul isi manifesta aceasta putere, procesul de vindecare devine integral si complet, intr-o maniera care nu ar fi posibila printr-o alta metoda.

Mai precis, conectarea cu sufletul prin intermediul Limbajului Sufletului accelereaza si multiplica procesul de vindecare, care poate deveni uneori chiar instantaneu. Daca vindecarea nu se produce instantaneu, inseamna doar ca ai nevoie de ceva mai mult timp pentru ca blocajele energetice si spirituale sa se dizolve.

Nu trebuie sa te simti in niciun caz frustrat, descurajat sau dezamagit, si nu trebuie sa te compari cu altii.

Extras din “Intelepciunea sufletului”, Dr. Zhi Gang Sha, Editura Adevar Divin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *