Testarea musculara si programarea subconstientului in Theta Healing

Publicat: 18 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

testarea musculara si programarea subconstientului in theta healing

testarea musculara si programarea subconstientului in theta healing
Prin tehnica Theta Healing se pot  identifica si inlocui in mintea subconstienta programele care ne opresc sa fim sanatosi si prosperi in anumite sau in toate domeniile vietii. Ce este mintea subconstienta si cum aflam ce credinte se manifesta la nivelul  ei? Care este legatura intre mintea noastra subconstienta si muschii nostri? Ce tehnici de testare musculara putem folosi pentru a examina convingerile limitative aflate la nivelul mintii noastre subconstiente?

Mintea subconstienta este localizata la nivelul intregului nostru corp. Daca acest lucru pare surprinzator, sa ne gandim la acele persoane care au avut parte de transplant de organe, si apoi au inceput sa aiba amintiri si trasaturi de personalitate care s-au dovedit ca apartineau donatorului. Este un fapt deja demonstrat stiintific, un fenomen care nu s-ar putea intampla daca subconstientul nostru ar fi localizat doar la nivelul creierului.

Cum punem intrebari mintii subconstiente?

Aceasta metoda, numita testarea musculara sau kinesiologie face exact acest lucru! Pentru ca mintea subconstienta se afla peste tot in corp, daca putem pune intrebari corpului nostru, atunci putem afla si ce se afla in subconstientul nostru!

Cum functioneaza testarea musculara?

Atunci cand spui sau gandesti ceva care rezoneaza ca fiind adevarat cu ceea ce crezi la nivel subconstient, campul electric si cel magnetic din jurul corpului tau devine mai puternic si, ca urmare, si muschii devin mai puternici. In mod similar, cand spui sau gandesti ceva care este fals pentru tine, la nivel subconstient, campul electric si magnetic din jurul corpului tau devine mai slab, si, prin urmare, muschii devin mai slabi!

De exemplu, daca esti barbat si te numesti Mihai, si spui “Sunt barbat “ sau “Ma numesc Mihai”, acest lucru va rezona cu mintea ta subconstienta ca fiind adevarat, iar campul tau si muschii vor deveni puternici.

In mod contrar, daca spui “Sunt femeie” sau “Numele meu este Mihaela”, asta va suna fals pentru subconstientul tau, iar campul din jurul tau si muschii tai vor deveni slabi.
Deoarece taria muschilor este proportionala cu puterea campului electro-magnetic, putem testa puterea muschilor pentru a vedea ce ascunde mintea noastra subconstienta!

Oamenii de stiinta, fizioterapeutii si doctorii cunosc importanta relatiei intre muschi si electricitate si de aceea exista multe aparate de stimulare electrica folosite in reabilitare si terapii de recuperare. Muschii functioneaza pe baza acestui camp electromagnetic si de aceea, cu cat este campul mai puternic, cu atat mai tare va fi muschiul.
Daca incerci sa vezi puterea degetelor tale atunci cand spui sau gandesti ceva care este adevarat pentru subconstientul tau, vei vedea ca muschii tai sunt mai puternici decat atunci cand mentii intentionat aceeasi putere in degete, dar gandesti si spui ceva care este fals pentru mintea ta subconstienta.

Cum se face testarea musculara?

Iata mai jos descrierea a doua dintre cele mai folosite moduri de a realiza testarea musculara. Inainte de a incerca, bea multa apa, pentru ca, daca esti deshidratat, muschii tai nu vor da raspunsuri adecvate.

Metoda 1: Stai in picioare, cu fata spre nord, intr-o pozitie echilibrata si neutra. Stai drept, cu genunchii neindoiti, cu umerii drepti, insa in acelasi timp foarte relaxat. Pentru test, spune “DA”- ar trebui sa simti ca te inclini in fata. Si apoi spune “NU”- ar trebui sa simti ca te inclini in spate.

testaremusculara1

Exemplu metoda 1 : “DA”

testaremusculara2

Exemplu metoda 1 : “NU”

Metoda 2:
Stai intr-o pozitie confortabila. Fa un inel din degetul mare si unul din celelalte degete; in general, degetul aratator. Tine strans aceste degete si spune “Da”, in timp ce folosesti degetul aratator al celeilalte maini pentru a incerca sa strapungi acest inel-inelul ar trebui sa ramana nepatruns. Apoi tine strans si spune “Nu”, in timp ce cu degetul aratator al celeilalte maini ar trebui sa incerci sa strapungi inelul- vei vedea ca nu mai poti opune rezistenta si degetul va strapunge stransoarea inelului.

testaremusculara3

Exemplu metoda 2 : “DA”

testaremusculara4

Exemplu metoda 2 : “NU”

Aceasta metoda este larg folosita in cadrul cursurilor in care se preda metoda Theta Healing. Este foarte important ca, inaintea unei astfel de sesiuni, sa decizi care sunt lucrurile in viata ta pe care doresti sa le schimbi. Vrei sa fii mai sanatos? Sa te bucuri de prosperitate? Sa ai un partener iubitor si o relatie de cuplu plian de impliniri?

Scopul unei astfel de sesiuni Theta Healing este sa identifice si apoi sa schimbe programele subconstiente care cauzeaza blocaje si ne impiedica sa experimentam ceea ce ne dorim in viata.

Terapeutul va descoperi, prin dialog si intuitie, care sunt programele tale subconstiente care iti cauzeaza probleme in viata. Apoi, se foloseste testarea musculara pentru a determina exact programele negative din subconstientul tau. De exemplu, daca ai probleme cu banii, poti afla prin testarea musculara ca una din credintele subconstiente care cauzeaza aceste probleme este “ Trebuie sa fiu sarac ca sa fiu iubit de Dumnezeu.” Prin Theta Healing putem schimba aceste credinte limitative si putem programa subconstientul intr-un mod care sa ne aduca ceea ce ne dorim.

Mai multe detalii despre cursurile Theta Healing vom publica la inceputul saptamanii viitoare! Pana atunci, weekend placut, lumina, iubire si pace!

Articol preluat de pe site-ul www.formulaformiracles.net

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *