Sesiuni de vindecare intuitiva cu Mihaela Marinas

Publicat: 10 aprilie 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

O parte importanta a misiunii mele este sa imputernicesc oamenii si sa le deschid accesul la resursele lor personale pe care sa le foloseasca mai departe in procesul lor de evolutie spirituala si in misiunea lor personala.

Te astept din inima la o sedinta de vindecare intuitiva cu mine daca:

 • ai provocari si blocaje pe care nu ti le poti explica rational sau prin alte metode intalnite pana acum
 • ai tipare de auto-sabotaj legate de relatii, abundenta, profesie sau misiune personala
 • simti ca potentialul tau inca asteapta sa fie adus in manifestare
 • iti lipseste claritatea la nivel de suflet pentru a-ti descoperi si urma calea
 • metodele traditionale de vindecare nu dau intotdeauna rezultate pentru tine
 • te simti conectat cu dimensiunile inalte si cu planurile multidimensionale ale existentei dar nu stii cum sa le manifesti concret
 • simti ca esti un suflet avansat cu multa cunoastere la nivel intuitiv pe care nu o poti insa exprima in forma concreta

Sedintele de vindecare intuitiva pe care ti le propun se concentreaza pe transformarea acestor blocaje. Vom lucra asupra transformarii pe toate nivelurile a acestor tipare dureroase ale fiintei tale manifestate in viata ta.

Vom identifica si transforma: tipare la nivelul copilului interior, din aceasta viata, din vieti anterioare, la nivel de mostenire transgenerationala care opereaza inconstient, karma si contracte din alte timpuri si dimensiuni, tipare la nivel de constiinta colectiva legate de tara in care traim si legate de energii arhetipale, la nivel global.

Pentru ca la un nivel mai mare, toate aceste niveluri sunt conectate intr-un punct si au efect asupra a cine suntem astazi si asupra modului cum ne manifestam energia in lume.

Ce putem crea impreuna intr-o sedinta de vindecare intuitiva:

 • vom identifica blocajele si vom capata claritate asupra lor
 • vom accesa energii vindecatoare care pot rescrie aceste tipare limitative
 • vom rescrie energiile blocate in aceste rani la nivel de suflet
 • vom accesa resursele interioare pe care le poti folosi mai departe in viata ta si procesul de evolutie spirituala

Astfel, poti privi situatiile dureroase, blocajele si tiparele limitative din viata ta printr-o perspectiva care sa iti ofere acces la claritate si noi posibilitati.

In cadrul acestor sedinte, lucrez la nivel de suflet, incorporand totul cu ajutorul energiilor care lucreaza prin mine si prin amprenta mea personala de vindecator. Poti citi mai multe despre mine aici.

Pentru ca lucrul se desfasoara la nivel energetic, ofer aceste sesiuni in varianta online, intr-un spatiu de conectare la nivel de suflet. Veti primi inregistrarea audio a sesiunii.

Durata: o ora

Pret: 888 RON 

Programari: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (prin WhatsApp/Telegram)

Te astept cu sufletul deschis!

Mihaela Marinas

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *