semnificatia spirituala a lunii noiembrie
Vindecare si autovindecare

Semnificația spirituală a lunii noiembrie și portalul 11:11

Noiembrie este o lună sacră în numerologie și este considerată un moment plin de semnificații pentru întregul an.

Pentru că este luna a 11-a și în numerologie 11 reprezintă frecvența sacră a creativității, a unității și a conștiinței înalte.

Să privim la semnificația lui 1, pentru a înțelege de ce 11 este un număr sacru:

1 reprezintă unitatea. Suntem conectați și suntem toți unul, iar energia numărului unu ne amintește de acest lucru. Reprezintă începutul și procesul creativ care ni se dezvăluie atunci când facem un pas într-o direcție nouă.

11 este un număr puternic pentru că amplifică energia lui 1. Această energie devine și mai puternică, când avem 111 sau 1111.

11, 111 și 1111 semnifică unitate și conexiune. Reprezintă trezirea la întreg și  creșterea a gradului de conștientizare înspre stări ridicate de conștiență.

11, 111 și 1111 sunt numere conectate cu tărâmurile divine, semnificând faptul că îngerii și ghizii tăi te sprijină.

Când vezi în mod repetat aceste numere, poate fi o ghidare din partea Universului că te îndrepți în direcția potrivită și că ești aliniat în interior cu ceea ce este îți este destinat în planul sufletului.

Dintre toate zilele lunii noiembrie, 11 noiembrie are cea mai înaltă vibrație, pentru că data de 11/11 amplifică energia lui 1. Este o energie creativă și un moment perfect să te conectezi la ceea ce vrei să manifești în perioada următoare.

Datorită frecvenței înalte din această zi, te poți alinia la posibilitatea de a crea și de a manifesta intenții, energii, proiecte care sunt aliniate cu sufletul tău și cu calea ta cea mai înaltă.

Semnificația spirituală a lunii noiembrie

Întreaga vibrație a lunii noiembrie ne va ghida să ne ridicăm la niveluri înalte și să ne simțim  din ce în ce mai conectați cu scopul nostru. Ne putem descoperi din ce în ce mai mult calitățile de co-creatori. Putem folosi energia lunii noiembrie, pentru a crea de pe niveluri mai conștiente ceea ce ne dorim.

Putem să folosim această energie pentru a ne conecta mai mult cu frecvențele iubirii, abundenței, recunoștinței. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne focalizăm atenția pe ceea ce vrem, mai degrabă decât pe ceea ce nu vrem.

Energia lunii noiembrie  deschide ușa manifestării intențiilor pentru anul care vine.

Preluare și adaptare de pe http://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *