schimba perspectiva luna noua in gemeni
Vindecare si autovindecare

Schimba Perspectiva: Luna Noua in Gemeni, 25 mai 2017

Pentru mine, aceasta Luna Noua este despre o noua perspectiva: a ne ancora mai mult in adevar, fara sa devenim rigizi.

Sa ne detasam de perceptii de care suntem atat de atasati, incat nici nu mai observam cat de departe suntem de adevar. Sa invatam flexibilitatea, de pe un alt nivel.

Sa invatam ce inseamna o schimbare autentica de perspectiva, fara sa taiem, sa rupem, sa anulam, ci sa alchimizam, transformam, evoluam, recadram.

Luna Noua in Gemeni: o noua perspectiva

La aceasta Luna Noua in Gemeni, iata cateva din intrebarile care apar din interiorul meu spre suprafata si pe care vi le ofer spre autoanaliza:

In ce situatii din viata ta suferi pentru ca nu esti in adevar?

Unde te mentii singur in iluzie, minciuna, nefericire?

La ce capitol te pacalesti singur?

Unde esti prea rigid cu credintele si perceptiile tale?

Unde nu permiti sa se manifeste prin tine faptul ca uneori flexibilitatea si curgerea inseamna Adevar?

Cum poti sa inveti sa fii flexibil si sa schimbi perspectiva fara sa compromiti ceea ce este important?

Unde ai putea sa incerci o schimbare de perspectiva?

In ce fel ai putea sa cureti si sa vindeci nivelul perceptual al iluziei?

In ce fel mintea si emotiile tale lucreaza impreuna pentru a te mentine departe de adevarul tau interior?

Ce poti sa faci astazi, aici si acum, pentru a intra mai mult in adevarul tau, fara sa devii rigid?

Cardul semnificativ pentru Luna Noua in Gemeni (Wisdom of the Oracle)

“Radacinile copacului sunt solid infipte in Pamant, dar ramurile lui se pot indoi in timpul uraganului…pe cand o structura rigida se prabuseste sub forta uraganului.

Copacul este in siguranta, in timp ce totul in jur se scutura. Asa este nevoie sa fii acum: dornic sa inveti lucruri noi, flexibil, dar cu toate astea foarte stabil in cine esti cu adevarat. Ramai curios, ramai deschis. Cei din jur pot prelua modelul tau si pot deveni si ei flexibili.

Mesaj legat de relatii: In fiecare relatie, este important sa ramai deschis la noi experiente si sa inveti noi lucruri. E nevoie sa renuntam la rigiditate. Nu trebuie sa ai dreptate tot timpul, nu? Este in regula sa ajungi la compromis, indeplinindu-ti in acelasi timp nevoile. Este minunat sa ne intalnim la jumatatea drumului.

Aparitia acestui card poate insemna si ca e momentul sa te deschizi fata de oameni sau relatii care nu sunt tipul tau, astfel incat sa-ti eliberezi prejudecatile legate de ce tip de oameni sa ai in jur. Fii flexibil – o sa fii recunoscator ca ai luat aceasta decizie.

Mesaj legat de prosperitate: Chiar si cand ai o viziune clara legata de cum sa manifesti ceva – cum va arata, cine va participa si ce va fi disponibil pentru tine, tot e nevoie sa te relaxezi si sa te deschizi la alte posibilitati.

Spiritul divin poate avea planuri mult mai bune pentru tine. Poate fi o slujba la care nu te-ai gandit, o noua sursa de venit sau alte oportunitati care iti depasesc imaginatia. Fii flexibil si adu-ti aminte: Ceva mai bun se manifesta pentru mine acum. Apoi, fii flexibil. Bucura-te de rezultate miraculoase.

Cand devii prea rigid, pierzi accesul la crestere si la potentialul tau nebanuit, si te gasesti intr-un scenariu de tip “noi contra lor”. Relaxeaza-te, deschide-ti mintea si inima si vezi daca te simti mai bine avand mai multa flexibilitate.

Rigiditatea te va duce intr-o lupta in care sunt invinsi si invingatori. Poti gasi o cale sa aduci la suprafata un rezultat care este mutual benefic? Intalniti-va la mijloc. Spiritul este un mare mediator.”

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *