revolutia masculinului
Vindecare si autovindecare

Revoluția Masculinului

Există pe Planetă o categorie de bărbați care se pregătește să arunce în aer toate definițiile pe care le știam legate de ce înseamnă masculinul și să fii bărbat pe Pământ.

Acești bărbați sunt în contact cu forțe superioare legate de evoluția pe planetă. Mulți dintre ei au țesut o cale de creștere lentă și de schimbare timp de mulți ani. Sunt conștienți că sunt diferiți în esență. Sunt foarte conștienți că nu se potrivesc în roluri prestabilite și tradiționale, moștenite de la tații și strămoșii lor.

Acești bărbați s-au simțit singuri încă din copilărie.

Acești bărbați au vibrat mereu la un nivel înalt de conștiență, dar nu au putut până acum să vadă lucrurile astfel. Acești bărbați au fost mereu conștienți de faptul că sunt diferiți. Au fost conștienți că sunt trași în direcții pe care nu le înțeleg.

Însă văzând o singură cale de a trăi ca bărbat în lume, au continuat să se muleze în roluri și relații predefinite de cultură sau societate.

Acești bărbați au vrut mereu să aibă succes. Au vrut mereu să trăiască conform potențialului lor uriaș de creație. Știau că au motorul plin de putere și inteligență, gata să îi conducă într-o lume plină de sens.

Unii dintre ei au trăit și au creat cu succes din această sursă de energie și asta i-a ajutat să facă față cerințelor venite de la tații lor. Au putut astfel să se relaxeze, știind că tații lor îi vor aproba, ca pe băiatul bun și cuminte care merită apreciere. Asta le-a oferit oxigenul necesar pentru a rămâne pe baricade. În ciuda durerii de suflet, în ciuda senzitivității permanente, a inabilității de a merge în aceeași direcție cu turma și a incapacității de a se simți mulțumiți cu lucrurile comune care îi mulțumesc pe cei din jur.

Însă mulți dintre acești bărbați nu au simțit niciodată ce înseamnă să ai succes în această lume. Unii dintre ei sunt atât de sensibili, atât de ancorați la nivel spiritual încă de la naștere, încât au eșuat în a îndeplini scopurile sociale așteptate de la ei.

Simțindu-se înstrăinați de tot ceea ce au văzut la prietenii, frații, tații, unchii sau chiar modelele lor de viață, unii dintre ei și-au sabotat focul creator, și-au amorțit acuitatea spirituală și și-au ucis senzitivitatea. În mod evident, pentru a face asta au mers pe multe căi pline de comportamente adictive: droguri, alcool, mâncare, sex, a munci prea mult sau refuz de a munci, ascunderea și amorțirea interioară în relații și căsnicii care nu susțin creșterea sufletului.

Masculinul ajunge Acasă

Mulți din acești bărbați, pionieri ai unui nou capitol în evoluția energiei masculine, s-au aflat între aceste două stări extreme. Nici unul din ei nu a aflat ceea ce chemarea cea mai profundă a sufletului ar numi Acasă.

Noua Eră a sosit și cu ea au apărut alegeri mai tolerabile pentru astfel de bărbați care nu încap în vechile tipare. A fi pe o cale spirituală a devenit o temă care le poate da acestor bărbați permisiunea de a fi așa cum sunt. Permisiunea de a se regăsi pe sine și de a scăpa de toxicitate, de zgomotul de nesuportat, de multitudinea vocilor care urlă la ei zilnic pentru a realiza, a cuceri, a face bani indiferent ce preț presupune asta, a domina fără inimă, a zdrobi totul pentru a stăpâni, fără a ține cont de nimic.

Nici nu e de mirare că tânjesc în sufletul lor să-și petreacă viața pe o plajă într-un apus etern. Sau într-o peșteră în care să stea și să se unească cu Divinul – regăsind libertatea supremă de care sufletul lor înfometat are nevoie.

Acești bărbați au nevoie de o pauză de la toată presiunea de a fi ceea ce sunt oricum.

Au nevoie de o pauză de la vocea tatălui din capul lor.

Au nevoie să se detoxifice, să se recupereze, să se realinieze.

Au nevoie să fie singuri.

Și cu toate astea, chiar și în singurătate, în tăcere, în imersiunea în natură, în escapade, acești bărbați simt că neliniștea lor existențială – pe care o au de la naștere – nu le este ușurată.

De fapt, poate chiar a crescut în lunile și săptămânile recente.

Misiunea sufletului masculin

Pentru că știu, în adâncul sufletului, că trebuie să facă ceva. E ceva ce ei trebuie să încorporeze, să elibereze, să explodeze, să penetreze și pentru care să sădească potențial creativ.

Tot acest proces implică inima. Pentru că inimile lor sunt pe jar. Cu pasiune, dorință,  Iubire.

Acest proces le implică Spiritele, pentru că are loc o chemare la nivel de spirit, o sincronicitate, un aliniament divin în viețile lor.

Sunt ei capabili să riște această săritură? În inima frumoasei misiuni a sufletului lor?

Mintea lor nu știe ce să facă. Nu au nicio dovadă concretă. Nu există garanții și orice ar fi acel ceva care îi însuflețește să facă această schimbare este atât de departe de peisajul pentru care tatăl lor și-a riscat reputația, încât asta aproape că îi face pe acești bărbați să vrea să moară.

Ceea ce acești bărbați știu sau nu este că panteonul zeițelor este alături de ei, într-un mod atât de profund și de revoluționar încât nu vor mai putea să se întrebe pentru mult timp care este lista de pro și contra pentru a-și asuma acest risc.

Toți acești bărbați care vor rezona cu energia acestor cuvinte au fost atinși de Mâna Zeiței și de reînvierea conștiinței feminine.

Unii din acești bărbați au fost re-inițiați în templele vechi ale divinului feminin și li s-a activat scopul sacru.

Zeița le arată acum că este multă muncă de făcut iar acești bărbați sunt infuzați acum cu noile coduri care le vor arăta direcția.

Noua direcție pentru acești bărbați – cei care au contractul de a menține și manfiesta energia divinului feminin – implică Inima. În acest fel, acești bărbați vor risca totul, pentru că acum ei trebuie să fie văzuți ca adevărați războinici ai iubirii care sunt.

Asta înseamnă să manifeste Iubirea în scopuri creative și pline de semnificație. Înseamnă să fie în relații care nu le mai permit să evite puterea vindecătoare a intimității sacre – intimitate care le cere profunzimea prezenței pe toate nivelurile.

Noua Paradigmă masculină

Acest scop sacru nu este despre a fugi. Este despre a sta. Este despre a ieși la lumină, a se deschide, a crește și a păși în puterea lor.

Este despre a se mișca în toate spațiile goale, toate straturile terifiante ale existenței la care tații lor și toți strămoșii nu au putut ajunge.

Este despre a ajunge Acasă, la părțile din ei neauzite, neobservate, neiubite și a le admira, aprecia, a avea încredere în ele pentru unicitatea lor spirituală.

Toți acești bărbați de care este atâta nevoie acum sunt ținuți în brațe de Marea Zeiță.

Este timpul lor.

Este timpul încrederii totale. Este timpul pionierilor Noii Paradigme Masculine.

Preluare și adaptare: http://www.sophiebashford.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Uluitor…..în cîte puncte tangente dar şi ŢINTITE m-am regăsit în acest text…parcă autorul mi-ar fi citit cartea vieţii trăită pînă acum în eterne căutări,ne hotărîri, confuzie,indecizie…care mă încearcă şi acum…. să ies în lume….să mai amîn ?….să spun ce ştiu ? ….să tac,pentru că nu prea e bine să vorbeşti cînd auditoriul nu prea e pregătit să afle că în scurt timp oameni cu care nu sîntem în mod frecvent să inter-relaţionăm ,va fi necesar să facem schimb de idei,căeconomiile lumii vor suferi zguduiri şi transformări nemaicunoscute pînă acum,că anotimpurile trec la momentul prezent prin anomalii şi mutaţii de loc şi timp ,că ALCIONE-MARELE SOARE CENTRAL trimite tot mai intens energie de înaltă frecvenţă către tot sistemul solar şi MULTIVERSURI ? că oamenii care nu se acomodează cu nivelul ridicat de vibraţie care va creşte şi-n următorii ani vor părăsi planul actual 4D şi se vor întoarce în materialitatea de care nu vor să se despartă ? că vor pleca …cum se spune- la pachet ?…şi multe alte lucruri de genu ăsta pentru care întro întîlnire cu unii cunoscuţi ,după ce am făcut alte afirmaţii dar cam pe aceeaşi temă .mi-au întors spatele şi au plecat la o bere. Şi-atunci ce mă fac eu ? Ştiu ce voi face …dar nu acum…. vremea e aproape….Sper că aţi înţeles dincolo de explicaţii obositoare . Cu drag GeorgedeDrobeta. Mă bucur că v-am găsit.

    1. Ma bucur ca ti-a fost de folos, George! Sa fie spre vindecarea masculinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *