Rescrierea Înregistrărilor Akashice: sesiuni individuale de vindecare

Publicat: 17 noiembrie 2021
Comentarii: Fără răspunsuri

Prin rescrierea Înregistrărilor Akashice, vă invit cu bucurie să ne aducem aminte împreună adevărul că, din cele mai înalte paliere ale ființei noastre, suntem creatori și avem instrumente puternice de co-creare a realității. 

Câmpul Înregistrărilor Akashice este un astfel de instrument care ne stă la dispoziție pentru rescrierea tiparelor limitative, a fricilor, a condiționărilor și pentru vindecarea traumelor din alte vieți care ne influențează în această viață.

Astfel, putem vedea că, în Înregistrările Akashice, trecutul poate fi vindecat iar limitările pot fi eliberate. Că ne putem recupera puterea personala din orice eveniment, dimensiune, linie temporală în care am lăsat bucăți de suflet și ne-am pierdut energia. Că putem imprima frecvența Sinelui nostru Superior în orice experiență care ne-a separat de esența noastră Divină. Că putem reveni la matcă, la adevăr, la esență, indiferent cât de mult pare că ne-am depărtat de ea, integrând lecțiile sufletului din experiențele trecute de care uneori nu ne aducem aminte la nivel conștient.

Ce vom face împreună în această sesiune: 

 • Cream spațiul de conectare la Sinele mai Înalt
 • Lansăm intenția sufletului spre binele cel mai înalt
 • Lăsăm să iasă la lumina energiile care blochează manifestarea Sinelui mai înalt
 • Rescriem energia veche, blocajele, tiparele limitative
 • Ancoram energia nouă la nivelele emoțional, mental, corporal

În cadrul acestor sesiuni, lucrez cu Înregistrările Akashice ale sufletului, încorporând totul cu ajutorul energiilor care lucrează prin mine și prin amprenta mea personală de vindecător. Vom călători în energia Înregistrărilor Akashice pentru a accesa motivele profunde ale disfuncțiilor și ale blocajelor și a ne reconecta la amprenta originară a sufletului.

Pentru că lucrul se desfășoară la nivel energetic, ofer aceste sesiuni în variantă online, într-un spațiu de conectare la nivel de suflet. Veți primi înregistrarea audio a sesiunii.

Durata: o oră

Preț: 888 lei

Programări: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (prin WhatsApp/Telegram)

Te aștept cu sufletul deschis!

Mihaela Marinaș

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *