Relațiile din perspectivă spirituală

Publicat: 2 februarie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Vorbim în acest articol despre iubire și relațiile pe Pământ, ca cel mai mare dor dar și ca cea mai mare provocare a sufletelor aici pe Pamant…

Minunate suflete care au venit să experimenteze Iubirea Divină pe Pământ, în corpul fizic…

Misiune grea sau ușoară? Uneori grea, alteori noi suntem cei care o facem să fie mult mai grea decât este.

Cert este că majoritatea sufletelor avansate pe care le-am întâlnit au în sufletul lor acest dor profund după Iubirea de acasă.

Venim aici cu acest dor, după care începem să învățam despre relații aici pe Pământ…Și devenim atât de confuzi despre ce înseamnă Iubirea… Ce știam noi la nivel de suflet că înseamnă Iubirea și ce vedem că înseamnă relațiile și modul cum oamenii contorsionează și interpretează Iubirea…Încât începem să suferim atât de mult și să ne închidem sufletul, încet-încet.

Apoi, începem să facem ce face toată lumea: începem să confundăm Iubirea cu iubirea condiționată pe care o vedem în jur.

Și începem să-i contorsionăm pe cei din jur cu așteptările noastre, construite din rănile pe care le-am dobândit în primii ani de viață. Atunci când ceea ce știam noi despre Iubire și peisajul în care am aterizat aici pe Pământ păreau că nu au nicio legătură. Și de multe ori nici nu avea.

Stadiile spirituale ale relațiilor

Și ne începem călătoria relațiilor pe Pământ. Ne îndrăgostim, iubim, ne căsătorim sau nu. Ne imaginăm o viață perfectă lângă cineva cu care vom fi profund fericiți toată viața. Și acest lucru de multe ori nu se întâmplă.

De multe ori, uităm un lucru esențial: acela că nimeni nu ne poate iubi, vreodată, mai mult decât ne iubim noi.

Că nimeni nu ne poate da accesul la inima noastră, la iubirea necondiționată față de noi înșine. Că nimeni nu poate fi acolo pentru tine mai mult decât tu însuți.

Acesta este un proces pe care e nevoie să-l faci tu, singur, în inima ta, de mana cu Dumnezeu.

De multe ori, relațiile pe care le avem pe parcursul vieții, vin în ajutorul acestui proces. Multe din ele ne provoacă atâta suferință prin faptul că nu primim de acolo Iubirea pe care ne-o dorim, încât suntem nevoiți să ne uităm în locul pe care l-am evitat până atunci cu multă încăpățânare: în sufletul nostru si mai departe la conexiunea cu Sursa.

Relațiile karmice

Majoritatea căsniciilor pe Pământ, în acest moment, sunt în acest stadiu. Munca este vindecarea tiparelor karmice și purificarea lor prin astfel de relații karmice, pentru a putea păși apoi, la nivel colectiv, într-o nouă paradigmă relațională.

Relațiile karmice sunt relațiile în care ne vindecăm tipare limitative la nivel de suflet din alte vieți și din această viață, sunt relații profunde de învățare, cu multă suferință, care sunt menținute prin valoarea lecției pentru cei doi, când lecția este învățată, relația se destramă în 3D.

E important să ne amintim însă că ceea ce facem noi, sufletele avansate, este o misiune mare la nivel colectiv: ajutăm la transformarea tiparelor din relațiile karmice și la a aduce pe Pământ o nouă paradigmă relațională.

Ajutăm la scoaterea la lumină, pe pielea noastră și prin experiență personală, a tiparelor toxice care țin umanitatea departe, de secole și milenii, de materializarea Iubirii autentice pe Pământ. De aceea pare uneori acest drum atât de greu. Sunt secole de condiționări și programe care se vindecă prin noi.

Ce înseamnă noua paradigmă relațională

Multe suflete avansate au început să simtă de ceva timp că nu mai putem trăi încorsetate în vechea paradigmă relațională. În codependență, în relații tranzacționale și în iubire condiționată. În constrângerea de a fi într-un anumit fel pentru a corespunde și pentru a câștiga aprobarea și iubirea celor din jur.

Și multe dintre noi începem să simțim în inima noastră noua paradigmă a iubirii care vine pe Pământ.

Simt cu toată puterea că este rolul femeilor ca, din frumusețea și deplinătatea puterii și iubirii noastre, să naștem această nouă paradigmă a iubirii pe Pământ. Să încorporăm Divinul Feminin și să-l manifestăm în toate straturile ființei noastre. După care să ținem spațiul pentru Divinul Masculin să pășească alături de noi în această energie nouă.

O paradigmă în care abuzul de secole dintre masculin și feminin încetează, în care devenim liberi să celebrăm cine suntem cu adevărat. În care putem să ne acordăm la divinul feminin și divinul masculin din interiorul nostru. Si începem, după atât timp, să ne împuternicim unii pe ceilalți, femei și bărbați, în călătoria de a manifesta sinele nostru autenic pe Pământ.

Conexiunile de suflet și Iubirea

Pentru asta, există tipuri de conexiuni care ne sprijină să ajungem acolo: sufletele pereche, catalizatori ai inimii și, conexiunea supremă, Sufletul Geaman (pentru cei care și-au ales această cale la nivel de suflet).

E foarte important să ne aducem aminte. Nu depinzi niciodată de nimeni pentru a accesa această energie a Sursei.

Nu-ți poate da nimeni această energie a Sursei. E nevoie să faci tu munca de vindecare pentru a vindeca blocajele pe care le pui în calea acestei energii, pe toate planurile, la toate nivelurile: la nivelul copilului interior, transgenerațional, karma din alte vieți, și la nivelul conștiinței colective.

Întreaga viață relațională a sufletelor avansate este o pregătire spirituală pentru conexiunea cu Sursa în sufletul nostru și apoi în viețile noastre.

Un drum anevoios, presărat cu multe suferințe, până când înțelegem adevărul suprem.

Faptul că am venit aici să manifestăm ceea ce contează cu adevărat, Iubirea, în toate relațiile noastre. Că indiferent cât de greu este procesul în această dimensiune fizică, vom reveni mereu la Adevăr, acela că:

Nu relațiile sunt făcute pentru a ne aduce iubire, ci Iubirea este făcută pentru a fi adusă în relații.

Când avem această conexiune cu Iubirea, în tot și în toate, ne îndeplinim misiunea pe care o avem de făcut aici.

Și culmea, începem să avem iubire în toate relațiile noastre.

Vă invit din toată inima în programul online Conexiuni de suflet: noile relații pe Pământ, pentru a integra informații despre conexiunile de suflet și a simți cum le putem integra în transformarea noastră spirituală și la nivelul misiunii personale.

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *