Puterea cifrei doi

Publicat: 7 august 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

puterea cifrei doi

puterea cifrei doi


Stau in spatele tau, pentru ca am incredere in modul in care conduci… Conduc, pentru ca stiu ca intotdeauna tu imi asiguri spatele…

Iata relationarea ideala dintre masculin si feminin. Masculinul conduce si se afla in slujba femininului. Femininul invaluie masculinul cu dragoste, ca o briza racoroasa intr-o zi de vara. Barbatului i se da ocazia sa fie barbat si femeia isi revendica minunea de a fi femeie. Insa cat de mult ne-am indepartat de la acest model arhetipal de relationare?

Numai sufletele noastre o stiu. Peste tot vedem femei care au uitat sa fie femei si barbati care nu isi asuma masculinitatea adevarata.

Femeile care au uitat sa se lase ocrotite si conduse, pentru ca le-a fost imprimat de secole, in fiecare celula, mesajul <nu te poti baza pe barbati.> Barbati care au uitat ce inseamna masculinitatea blanda si ferma in acelasi timp, pentru ca nu au mai avut, de secole, de la cine sa invete. Femei care au uitat sa-si lase barbatul sa iasa in evidenta, pentru ca nu se simt in siguranta langa el. Barbati care nu mai stiu cum sa relationeze cu femeia, pentru ca o considera periculoasa. Asa ajungem la femeia care se simte obligata sa fie si barbat si-si pierde identitatea feminina si la barbatul slab, care nu poate multumi o femeie, pentru ca nu are incredere in ce poate oferi. Ajungem la femeia nemultumita, nelinistita, anxioasa si obosita, pusa pe harta, vesnic reprosand ceva. Ajungem la barbatul sters, fara stralucire, fara determinare, fara energie, fara directie.

Cat de ranite sunt aceste doua principii interioare ale noastre si cata vindecare avem de adus astfel incat poza de mai sus sa ne umple sufletele de bucurie, ca realitate traita in viata noastra de zi cu zi?

Poate ca putem pune aceasta poza undeva, la vedere, in casa noastra si in sufletul nostru. Pana cand sufletul nostru de femeie va intelege cat de frumos este sa acorzi locul cuvenit barbatului din viata ta. Pana cand sufletul nostru de barbat va intelege cat de minunat este sa ai o femeie care te invaluie, gingas, cu tot ceea ce este ea. Pana cand masculinitatea devine actiune si feminitatea curgere, pana cand barbatul devine capul iar femeia corpul, pana cand masculinul face si femininul este. Atat in interiorul nostru, cat si in exterior, in relatia noastra. Pentru ca numai dupa ce descoperim valoarea lui unu, valoarea intrinseca a masculinului si a femininului, putem descoperi si adevarata putere a cifrei doi.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *