Putere si succes: luna noua in Rac, 4 iulie

Publicat: 1 iulie 2016
Comentarii: 3 Răspunsuri

Avem Luna Noua in Rac pe 4 iulie cu lectii noi despre putere si succes. Soarele, Luna, Venus si Mercur sunt in Rac. Sunt in opozitie directa cu Pluto. Pluto e in Capricorn.

Pluto este planeta care ne trimite mereu mesaje despre putere. Cum folosesti puterea? Cum iti iei puterea in stapanire? Cum iti dai puterea?

Pluto guverneaza nasterea si moartea. Se refera la transformare. Luna Noua iti aduce in atentie grija de sine. Cum te hranesti pe tine? Cum ai grija de tine? Esti obosit? Ce ai nevoie acum? Iubeste-te pe tine mai mult decat vrei sa le faci pe plac altora. Pentru ca fara tine nu-ti mai ramane nimic. Iubeste-te.

Pluto iti aduce la suprafata partea de umbra. Sentimentele de vinovatie si gelozie. Iti sunt nevoile intalnite in relatia ta? Ce trebuie sa se schimbe pentru tine? Ai pe cineva dificil in viata ta?  

Va trebui sa fii atent la luptele de putere. Pot exista confruntari emotionale cu altii. Ce ai tolerat de prea mult timp?

Acum e momentul sa-ti satisfaci nevoile. Si apoi sa te eliberezi de ele. Sa fii liber sa creezi viata pe care o doresti. Asta iti va da putere. Iti va aduce ce iti doresti. Este o energie uriasa pentru a-ti atinge scopurile. Vei avea puterea de care ai nevoie pentru a face lucrurile pe care vrei sa le faci.

Ambitia personala poate fi foarte puternica la aceasta Luna Noua. Fii atent. Incearca sa nu activezi rezistentele altora in drumul tau spre putere. Focalizeaza-te pe scopurile tale. Poti vedea ca norocul e de partea ta. Succesul e de partea celor care actioneaza si nu a celor care re-actioneaza.

Luna aceasta noua ne vorbeste despre puterea emotiilor. Sentimentele sunt indicatorii reali. Ele iti arata ca esti pe calea cea buna. Racul reprezinta despre puterea sufletului. Ti se cere sa intri in puterea ta. Sa fii autentic nevoii tale. Sa permiti sentimentelor sa te ghideze. Pentru ca sentimentele sunt adevarul tau.

Racul este copilul cosmic. Este cel mai feminin semn. Este razboinic al dragostei. Si reprezinta divinul feminin. Este sora luna si fratele soare. In Rac, instinctul este sa te agati de ce este familiar. Vrei sa te agati de securitate si siguranta. Vrei sa te simti confortabil. Vrei sa imbratisezi. Vrei sa hranesti si sa fii hranit. Vrei sa iubesti si sa fii iubit. Vrei ca toata lumea sa se impace. Vrei ca oamenii sa fie draguti. Vrei o familie fericita.

Pluto sta in calea acestor sentimente bune. Cine joaca rolul asta in viata ta? Cine sau ce te face sa te simti rau? Cum iti dai puterea? A fi obosit inseamna ca faci ceva care nu este in regula pentru tine. Asta ar putea sa puna alti oameni mai presus de nevoile tale. Asta te pune pe ultimul loc in viata ta. Asta nu e dragoste. Iubeste-te pe tine mai intai.

Cand esti echilibrat in energia masculina si feminina ti se da putere. Este momentul sa-ti intaresti energia feminina. Fa asta urmandu-ti intuitia. Fa asta ascultandu-ti inima. Permite inimii tale sa conduca calea pentru tine. Ce-si doreste inima ta? Te schimbi. Lucrurile care iti placeau s-ar putea sa nu-ti mai placa.

 Nu-ti nega sentimentele negative. Imbratiseaza-le. Asta include partea luminoasa si intunecata din tine. Este ceea ce creeaza reintregirea in tine. Fa ceea ce iti da putere. Nu-ti lasa deoparte partea intunecata. Ea te face mai puternic. Si umbra ta poate iesi afara in cele mai nepotrivite momente. Ca atunci cand ai baut putin mai mult.

Aceasta Luna Noua poate aduce la lumina lucrurile pe care le faci ca sa te sabotezi. Crezi iluzia ca nu meriti? Te-ai nascut, deci meriti. Cand o persoana spune ca vrea sa fie slaba si continua sa manance mancare nesanatoasa si sa nu faca exercitii – exista un mesaj mixt in creier. Asa iti dai puterea. Iti mananci sentimentele? Te multumesti cu mai putin decat meriti?

Vei putea acum sa faci un angajament catre scopurile tale. Este o Luna Plina puternica. Iti va expune cea mai mare slabiciune. Va putea sa fie cea mai mare putere a ta. Recadreaza slabiciunea ta cea mai mare. Fa ceea ce-ti da putere. Fii propriul avocat. Fii cel mai bun prieten. Fii sufletul tau pereche.

Aceasta Luna Noua in Rac inseamna sa-ti folosesti puterea cu intelepciune. Sa dai drumul la ceea ce nu mai serveste destinului tau autentic.

Este chemarea momentului. Fii proactiv. Ramai pozitiv in ciuda obstacolelor. Mentine o vibratie de dragoste si nu de frica. Fii real. Fii deschis la incurajari. Permite energiei lunii iulie sa te curate.

Spune da succesului. Spune-ti da tie. Spune da relatiilor noi. Spune da noilor inceputuri. Spune da noilor oportunitati care apar in viata ta. Momentul ascensiunii tale este acum. O minte linistita iti permite sa simti ca esti parte din toate astea.

Ia-ti un moment sa-ti linistesti mintea. Observa unificarea. Nu esti niciodata singur. Iubeste-te! Iubirea asta dureaza. Fii binecuvantat. Fii in siguranta. Fii bine. Fii bun. Fii acum aici. Stai pe terenul tau. Spune-ti adevarul. Suntem iubiti. Suntem toti unul.

Sursa: http://www.kelleyrosano.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *