Primeste iubirea vindecatoare in viata ta!

Publicat: 18 august 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

primeste iubirea vindecatoare in viata ta

primeste iubirea vindecatoare in viata ta


Iubirea este forta din Univers care poate misca munti.

Iubirea este principiul care sta la baza acestui site si de aceea, astazi, as vrea sa va impartasesc cateva ganduri despre iubire. O sa va propun o metoda de vizualizare care poate aduce din ce in ce mai multa iubire in viata noastra. Incepe sa te conectezi cu sufletul tau, simtind lumina si prezenta lui in jurul tau. Imagineaza-ti o lumina stralucitoare in centrul inimii.

Simte cum sufletul tau intra in centrul inimii tale, iar lumina lui stralucitoare se uneste cu lumina din inima ta. Simte cum inima ta raspunde la bucuria si dragostea pe care sufletul tau i-o daruieste.

Imagineaza-ti ca inima ta este o floare cu 12 petale, aranjate in 4 randuri de cate trei petale, si o bijuterie in mijloc. Sufletul tau trimite energie pentru a deschide petalele, astfel incat bijuteria sa devina vizibila. Acorda-ti ceva timp pentru a simti aceasta lumina din centrul inimii tale. Permite-i sa-ti deschida inima.

Pe masura ce ti se deschide inima, totul incepe sa se vindece. Nimic nu se poate schimba instantaneu, iar munca care trebuie facuta acum este aceea de a indeparta o parte din suferinta si durerea pe care am experimentat-o in viata. E nevoie sa lasam lumina sufletului sa ne vindece partile din viata noastra care au nevoie de mai multa dragoste.
Permite-i sufletului tau sa te umple cu bucuria lui de viata.

Sufletul iti daruieste vitalitatea si bucuria de viata. Este sursa energiei creatoare in viata. Lasa aceasta bucurie de a exista sa se reverse in viata ta. Permite sa fii umplut in permanenta cu energie si lumina; o energie care te regenereaza si te reincarca la fiecare nivel al fiintei tale, in fiecare moment.
Pe masura ce din suflet se revarsa aceasta energie catre chakra inimii, permite acestei energii sa curga in inima ta fizica, si de acolo, in intreg organismul tau. Sufletul tau va intineri si revitalize sangele, aducand fiecarei parti a corpului energia creatoare a vietii.

Permite sufletului sa-si amplifice calitatea dragostei. Simte puterea iubirii cum se revarsa in centrul inimii tale. Linisteste-ti mintea si incepe sa experimentezi iubirea. Doar fii. Nu judeca daca simti iubire sau nu.

Sufletul tau este iubire pura. Substanta lui este lumina.

In fiecare moment in care permiti iubirii sa intre, iti deschizi inima pentru a simti adevarata substanta a sufletului. In fiecare moment in care daruiesti iubire, iti lasi sufletul sa exprime Iubirea prin intermediul tau.

Vei deveni mai constient de cei din jur. Constienta ta va creste, ca parte a unui intreg aflat in expansiune permanenta. Mai intai vei descoperi ca relationezi altfel cu familia si prietenii. Apoi te vei percepe ca o parte a unui cerc mai larg al vietii care se extinde catre toate creaturile pamantului si apoi se reintoarce la tine. Vei simti un sentiment profund de dragoste si compasiune pentru orice forma de viata, si un sentiment de identificare cu tot ceea ce exista.

Gandeste-te la sufletul tau ca la un soare plasat in inima ta. Imagineaza-ti ca emiti dragoste  din sufletul tau in cercuri concentrice, care se maresc. Imagineaza-ti-i pe cei dragi in fata ta, si vizualizeaza ca ii hranesti cu dragostea ta prin razele trimise. Gandeste-te la oamenii pe care ii cunosti si lasa-ti sufletul sa ajunga la ei. Imagineaza cum dragostea din sufletul tau radiaza catre orasul tau, catre toti oamenii, plantele si animalele din jurul tau. Permite sufletului tau sa isi intoarca dragostea si catre tine, pana cand in ea este cuprinsa intreaga umanitate si viata de pe Planeta. Simte cum sufletul tau imbratiseaza intreaga planeta! Bucura-te de aceasta expansiune a sufletului tau!

Cum sa schimbi o situatie cu ajutorul iubirii din sufletul tau:

1.    Gandeste-te la o situatie din viata ta care ai vrea sa se schimbe. Poate vrei sa alegi ceva nesemnificativ la inceput, pentru ca apoi sa lucrezi asupra unor situatii importante pentru tine.
2.    Simte puterea iubirii cum radiaza prin tine, pornind din sufletul tau. Cand incepi sa simti acest lucru, gandeste-te la situatia respectiva. Permite soarelui stralucitor din mijlocul inimii tale sa atinga situatia respectiva cu lumina sa.
3.    Focalizeaza-te pe bucuria sufletului. Directioneaza bucuria catre situatia respectiva. Continua sa faci asta pana cand un aspect al situatiei pe care te concentrezi incepe sa-ti induca bucurie cand te gandesti la el.
4.    Relaxeaza-ti corpul, respira adanc si simte cum rabdarea ta schimba situatia respectiva.
5.    Permite armoniei din sufletul tau sa atinga acea situatie. Asimileaza-te pe tine cu cei implicati in situatie. Constientizeaza ca esti una cu ei. Imagineaza-ti energia pozitiva care curge dinspre inima ta catre toti cei implicati in acea situatie. Vezi bunatatea din fiecare persoana.
6.    Radiaza seninatate si pace din sufletul tau catre acea situatie. Elibereaza orice frica si afirma ca universul este prietenos, abundant si esti in siguranta oriunde te-ai afla.
7.    Elibereaza mania, durerea, frica si orice alta emotie negativa pe care ti le-a cauzat aceasta situatie. Lasa iubirea sa-ti curete inima, si pune iubire si acceptare acolo unde e durere si suferinta. Simte puterea vindecatoare a iubirii care curge prin sufletul tau.
8.    Experimenteaza iubirea din sufletul tau ca pe o emanatie a Iubirii universale.

Radiaza iubire catre alta persoana:

1.    Simte dragostea cum radiaza din centrul inimii tale, trimitand in jur o lumana calda si hranitoare.
2.    Gandeste-te la o persoana din viata ta catre care ai vrea sa trimiti iubire. Imagineaza-ti ca poti sa simti lumina in inima persoanei respective.
3.    Lasa lumina iubirii sa curga prin tine. Devino iubire pura. Concentreaza-te pe cealalta persoana. Imagineaza-ti cum inima celeilalte persoane devine mai frumoasa in prezenta iubirii pe care o trimiti tu.
4.    Permite bucuriei sa te locuiasca. Primeste mai multa bucurie decat ai crezut vreodata ca este posibil.
5.    Emana in jur seninatate si pace. Lasa aceasta energie sa-ti binecuvanteze relatia cu persoana respectiva. Imagineaza-te plin de pace si liniste, alaturi de persoana respectiva.
6.    Inspira rabdare. Imbratiseaza-l pe celalalt cu rabdarea ta.
7.    Permite sufletului tau sa-si extinda simtul libertatii. Simte ce efect benefic are libertatea asupra relatiei tale cu cealalta persoana si cum poate extinde potentialul acestei relatii.
8.    Priveste la cealalta persoana prin ochii sufletului tau plin de dragoste. Focalizeaza-te pe punctele forte ale acelei persoane. Admira-i bunatatea, frumusetea si lumina pe care o degaja.
9.    Elibereaza nevoia ta ca celalat sa se schimbe si sa evolueze. Iubeste si accepta aceasta persoana pentru cine este ea in acest moment.
10.    Radiaza dragoste neconditionata catre acea persoana. Si bucura-te de sentimentele de iubire din sufletul tau.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *