Previziuni energetice 6-12 iunie: Dragostea pluteste in aer

Publicat: 6 iunie 2016
Comentarii: 3 Răspunsuri

Previziuni energetice

Conform celor mai recente previziuni astrologice si energetice, luna iunie incepe cu valuri de energie vibrationala foarte inalta. Aceasta energie a iubirii nu se refera numai la relatii romantice, ci la fiecare dinamica a vietii noastre.

“Dragostea pluteste in aer” este, fara indoiala, tema pentru intreaga saptamana, asa cum se specifica in multe previziuni energetice pentru aceasta perioada.

Acest concept al iubirii plutind de jur imprejur pare ca va asigura o saptamana magica, dar trebuie sa fim constienti ca atunci cand e vorba de vibratia iubirii, frica incearca sa-si faca si ea aparitia.

Atunci cand ne expunem la a da si a primi dragoste, deschiderea centrului inimii poate aduce la suprafata unele din cele mai vechi si mai dureroase rani nevindecate.

Nu trebuie sa ne ingrijoram insa, pentru ca in inima nu exista nici durere nici cicatrici emotionale. In inima se afla energia iubirii ca resursa sustenabila, care poate fi reinnoita.

Nu putem sa pierdem dragostea, indiferent cat de mult oferim. Nu putem sa ramanem secatuiti, pentru ca atunci cand incepem sa oferim, dragostea creste. Inima este cel mai puternic centru de energie. 

Multe previziuni energetice din aceasta perioada ne aduc aminte ca singurul lucru care se afla in calea iubirii este frica. Frica este cauza tuturor ranilor emotionale. De fiecare data cand experimentam o emotie bazata pe frica, energia noastra este constrictionata si prin urmare, iubirea nu poate curge. Frica ne seaca de energie, iar iubirea ne revitalizeaza. Frica ne cauzeaza rani iar iubirea le vindeca.

Saptamana aceasta e recomandat, conform ultimelor previziuni energetice, sa ne focalizam pe eliminarea fricilor nenecesare si irationale. De indata ce ne eliberam mintea de frica coplesitoare care este acolo, inima noastra va raspunde radiind iubire.

Pentru a indeparta fricile, e necesar sa le intelegem. Saptamana asta putem sa petrecem putin timp ascultand emotiile noastre, care pot capata glas pe masura ce noi indepartam corzile care sunt legate de inimile noastre.

Pe masura ce emotiile noastre sunt scoase la lumina, le putem observa si identifica cauza lor. De indata ce ne eliberam de amintirile dureroase de care ne-am tinut agatati, putem incepe sa iubim fara sa mai simtim junghiul durerii din inima.

Toate ranile noastre ne leaga de cei care au rani nevindecate similare. Este dificil sa ai relatii sanatoase si vindecatoare cand exista atat de multe rani energetice ascunse, negate si uitate. De aceea ajungem sa traim conexiuni karmice disfunctionale iar emotiile noastre ies din umbra atunci cand ne asteptam mai putin si se proiecteaza pe cei din jurul nostru.

Atunci cand emotiile noastre sunt adunate de ani de zile si neeliberate, incepem sa ne simtim nesiguri, gelosi, plin de frici, furiosi, frustrati si vom vedea toate aceste lucruri oglindite in toate persoanele cu care interactionam.

Este timpul sa incepem cu adevarat sa ne ascultam. Nu mai putem continua sa amanam vindecarea pentru saptamana viitoare sau saptamana cealalta. Momentul este acum.

Nu este atat de complicat pe cat pare. Trebuie doar sa stam cu noi si sa ascultam gandurile repetitive care ne apar in minte si sa dam atentie emotiilor si sentimentelor care apar la suprafata cand ne conectam cu cineva. Ce ne spun aceste lucruri? Urmareste senzatiile. Ele ne duc undeva. Gaseste radacina, motivul si rationalizeaza-l, ai compasiune si lasa tensiunea si energia congestionata sa se elibereze astfel incat rana interioara sa se vindece.

Nu exista nimic de care sa ne agatam. Nu trebuie sa mai repetam situatiile care ne-au afectat. Nu avem nevoie sa ne invartim in aceleasi cercuri vicioase de-a lungul vietii, ci putem sa spargem aceste cercuri repetitive si sa gasim o noua cale.

Suntem chemati sa incepem o calatorie transformatoare catre iubirea in cea mai pura forma. Nu doar iubirea mediocra cu care ne-am obisnuit, ci iubirea intensa, arzatoare, care deschide inima, nebuna, pasionala, neconditionata, fara prejudecati care a fost intotdeauna in interiorul nostru si care se cere acum eliberata si impartasita cu toate fiintele.

Nu trebuie sa rezervam aceasta iubire pentru cel ales. Oricine poate simti incarcatura puternica a iubirii noastre. Dragostea nu alege o singura persoana. Alege pe toata lumea.

Previziuni despre noua paradigma a iubirii

Multi dintre noi am fost prinsi intr-o paradigma care ne spune ca iubirea ar trebui sa mearga doar la cei care ne trateaza bine sau cei cu care suntem intr-o legatura romantica sau cei care ne iubesc in schimb. Nu. Fiecare fiinta, creatura care respira pe aceasta planeta, toate formele de viata, intreg pamantul poate primi iubirea noastra. Iubirea este libera. Nu este selectiva. Nu ofera si apoi asteapta ceva la schimb. Iubirea ofera si ofera si ofera. Cu cat ofera mai mult, cu atat mai mult ne reincarcam si cu atat mai bucurosi si impliniti ne simtim.

Nu putem pierde atunci cand radiem dragoste.

Aceasta saptamana este saptamana in care sa stam in inima noastra cu compasiune si sa ne interogam fricile astfel incat sa incepem sa le intelegem. Intreaba si apoi asculta.

Frica a avut control asupra noastra pentru mult prea mult timp. Saptamana asta este momentul sa incepem sa vedem faptul ca dragostea invinge. Intotdeauna.

Sursa: http://www.elephantjournal.com/

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *