pentru Divinul Masculin din inima
Vindecare si autovindecare

Pentru Divinul Masculin, din inima…

Mesaj pentru Divinul Masculin

Imi pare rau ca am raspuns la abuzurile de secole care s-au facut contra femeilor si pe care le port in mine, cu abuz. Imi pare rau ca nu am stiut sa vindec rana asta pana acum.

Imi pare rau ca nu am adus iubire si intelegere acolo unde deja era mult prea multa durere.

Imi pare rau ca am preferat sa ma razbun, sa te tin la distanta, sa te demasculinizez, sa te resping, abuzandu-te si luandu-ti puterea in acelasi fel in care fratii tai au facut cu surorile mele, timp de secole.

Imi pare rau ca astfel am perpetuat un ciclu al durerii, al lipsei de iubire, al furiei, al neasumarii.

Imi cer iertare fata de masculinul din mine pe care nu l-am lasat sa se exprime intr-un mod sanatos, continuand astfel sa ma abuzez pe mine ca femeie.

Imi cer iertare fata de mine, ca femeie care uneori nu stie sa se pozitioneze, in stralucirea puterii sale feminine, langa un barbat.

Imi pare rau pentru momentele cand am fost deconectata de mine, deconectandu-ma astfel de la tine.

Ma durea atat de tare propria mea durere feminina, incat nu m-am gandit nicio clipa la durerea pe care voi o purtati in inima voastra de secole.

Siliti sa traiti sub armura, fara a avea contact cu inima voastra, nevoiti sa performati pe toate planurile, sa fiti cei mai buni, sa castigati cel mai bine, sa intretineti familiile, sa fiti buni la job, acasa, in pat, constant sub presiunea de a face si a fi intr-un anumit fel ca sa corespundeti pretentiilor noastre…

Imi pare rau ca am contribuit, ca femeie, la crearea unui asemenea tipar dureros pentru Divinul Masculin.

Ma eliberez acum de povara asteptarilor pe care le am de la tine, imi asum puterea de femeie si ma alatur tie, in inima, in calatoria pe care o avem de facut impreuna, pentru atat cat ne este dat.

Doua inimi deschise una spre celalalta, in durere si in bucurie, fiecare pe drumul sufletului sau, impartasind aceeasi cale pe Pamant, pentru atat timp cat este spre binele cel mai inalt al amandurora.

Plecandu-ma in fata Divinului Masculin, 
Mihaela

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *