Lună Plină în Pești, 26 august 2018: Deschiderea inimii spre Nou

Publicat: 24 august 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

După o perioadă de energii haotice, luna plină din 26 august va aduce calm și perspective noi în viețile noastre.

La nivel subtil ne vom conecta cu energia salturilor cuantice, a trezirilor și a schimbărilor majore. 

În această perioadă înotăm în energie de purificare și de înnoire. Este foarte important să eliberăm rezistențele, fără să ne luptăm prea mult cu fluxul transformărilor care se cer făcute în această perioadă.

Energia Peștilor aduce la suprafață lucruri ascunse, pentru a ne ajuta să vedem diferența dintre iluzie, dez-iluzie și ceea ce este real.

Emoțional vom trece printr-o perioadă intensă, fiind mai predispuși acum să absorbim fericirea, durerea și anxietatea celor din jur. Există o predispoziție de a experimenta și propriile emoții la niveluri ridicate.  Este important să ne aducem aminte să punem granițe și să ne protejăm energia.

Energie de înnoire a ființei

Peștii reprezintă unitatea, sfârșitul unui ciclu, eliberarea vechilor energii, eliberarea trecutului astfel încât să mergem spre un nou capitol fără prea multe bagaje.

Marte iese din mișcare retrogradă după această lună plină. Când Marte merge în mișcare directă, ne mișcăm și noi cu el. Cu aproape toate planetele în mișcare retrogradă în ultimele luni, ne-am simțit blocați în multe domenii ale vieții. Lucrurile se schimbă acum. Vechea energie se curăță. Mergem spre împuternicire și spre manifestarea viații la care visăm.

Peștii sunt asociați cu lumea viselor, așa că în această perioadă ne putem da voie să visăm cu ochii deschiși.

Viața poate părea puțin supranaturală sub vraja Peștilor. În această perioadă vom avea tendința să plutim în lumile eterice, într-o existență nelimitată în afara dimensiunii curente. De aceea, poate fi puțin mai greu să ne împământăm. Este tentant să încercăm să evadăm, dar e important să rămânem cu picioarele pe pământ în timp ce lucrăm în tărîmurile spirituale.

Eliberarea de vechi

Pentru că începem un capitol nou, e important să tăiem corzile care ne țin atașați de vechile noastre versiuni. Emoții vechi pe care le ducem cu noi de vieți întregi ies acum la suprafață pentru a fi eliberate. Suntem susținuți de energie de vindecare și de eliberare a trecutului și a traumelor multidimensionale care ne-au afectat sufletul. E importantă acum energia iertării și a compasiunii reale față de tot ce ne-a pricinuit suferință, în toate planurile existenței noastre. Astfel încât să mergem înainte mai ușori și mai liberi.

E recomandat ca în următoarele zile să medităm mai mult, să petrecem timp în natură, să  ne plimbăm și să privim stelele și cerul.

E nevoie să respirăm profund, inhalând iubire și pace. Să expirăm tensiunea interioară, atașamentele și lucrurile pe care e nevoie să le eliberăm.

Aceasta perioadă ne permite să accesăm linii de destin viitoare în care viața noastră și versiunea noastră ideală este deja manifestată. Cu ajutorul acestei călătorii în viitor, putem să căpătăm claritate în legătură cu circumstanțele curente. Putem să evaluăm cu claritate și cu compasiune față de noi locul în care ne aflăm, astfel încât să ne lăsăm ghidați din inimă și să simțim care sunt următorii pași ai călătoriei.

Și să nu uităm: tot ce avem nevoie să facem este să pășim. Pas după pas. Și să simțim tot timpul ce ne spune inima. Să lăsăm în urmă vechiul, sistemele vechi de credință, modurile nenumărate prin care ne rănim, relațiile disfuncționale sau lucrurile materiale de care nu mai avem nevoie. Astfel încât să ne deschidem, din spațiul inimii, spre Nou.

Preluare și adaptare: elephantjournal.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *