Luna-Plină-în-Săgetator-29-mai-2018-curajul-exploratorului

Luna Plină în Săgetator, 29 mai 2018: Curajul exploratorului

Publicat: 28 mai 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Plină în Săgetator din 29 mai ne va ghida să vedem lucrurile dintr-o perspectivă proaspătă.

Imaginează-ți că privești la viața ta și poți vedea posibilități, oportunități și aventuri noi acolo unde înainte vedeai doar constrângere și limitări.

Aceasta este energia la Luna Plină în Săgetator. Dacă o folosești la potențialul maxim, vei putea să privești viața într-un fel cu totul nou.

Noi perspective

Vei putea să-ți extinzi mintea și inima și să vezi lucrurile dintr-o perspectivă înaltă.

Acordă-ți un moment la Luna Plină în Săgetator pentru a te focaliza pe călătoria vieții tale de până acum. Treci dincolo de drama de zi cu zi și reflectează asupra a ceea ce ai învățat, cât de departe ai ajuns și cât de puternic ești acum.

Celebrează-ți triumful și victoriile, râzi la greșelile tale și conștientizează că mai ai multe de învățat.

Privește la viața ta ca la o binecuvântare, ca la o poveste frumoasă atât de specială pentru tine. Privește viața ca pe darul care este.

Apoi, uită-te în interior și întreabă-te – ce urmează? Ce pași ai nevoie să parcurgi pentru a primi oportunitățile care te așteaptă?

Energia Săgetatorului este despre extinderea de perspectivă. Este o energie care ne oferă dorința să explorăm noi aspecte ale noastre, să învățăm lucruri noi, să ieșim în afara noastră și să începem să avem o altă perspectivă.

Dacă există ceva ce am dorit mereu să facem, dacă este un loc în care am vrut să călătorim, o cale pe care am vrut să mergem, o idee nouă pe care am vrut să o punem în practică, acum e momentul să ieșim din zona de confort și să ne deschidem inima spre a face ceea ce ne dorim.

Acum e momentul să facem acel pas și să încercăm ceva nou. Acum este momentul să ieșim din rutina și să aducem curiozitatea și inspirația în viața noastră.

Reevaluare a scopurilor

În lumina acestei Luni Pline, e momentul se ne reevaluăm visele și scopurile în toate ariile vieții și să vedem dacă ele sunt încă aliniate cu vibrația actuală.

Să vedem dacă sunt scopuri care nu ne mai folosesc sau vise care ne mențin blocați.

Să observăm dacă scopurile și visele ne îndeplinesc pasiunea și ne ajută să ne simțim entuziasmați să ne dăm jos din pat în fiecare zi.

Dacă găsești zone de blocaj și de lipsă de inspirație, este un semn că se impun niște schimbări. Imaginează-ți cum vrei să te simți în fiecare zi când te dai jos din pat. Imaginează-ți cum se simte să ai o zi perfectă. Lucrează cu aceste sentimente, vezi dacă le poți aduce în viața ta de azi, în moduri simple.

Cum poți să te simți mai inspirat, mai plin de pasiune? Cum poți să simți mai multă dorință de explorare? Începe cu schimbări mici în rutină și în modul în care gândești.

Închide ochii și imaginează-ți că îți vezi viața în perspectivă, ca și cum ai fi o pasăre. Privește la cât de departe ai ajuns și și simte că o aventură nouă te așteaptă. Trebuie doar să te deschizi și  să vezi că pasiunea, inspirația și aventura e acolo pentru tine.

Luna Plină în Săgetator și ieșirea din tipare

Dacă vrei să ai o viață diferită, animată de curajul exploratorului, trebuie să faci ceva diferit. Trebuie să faci ceva să ieși din rutină și din tiparele obișnuite. Doar din această perspectivă poți să găsești insiprație și noi oportunități.

Se deschid multe posibilități la această lună plină. Să ne deschidem inima, mintea și sufletul spre toate posibilitățile care ni se aștern în cale și să pornim spre ele cu îndrăzneala și curajul exploratorului.

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *