Vindecare si autovindecare

Luna Plină în Balanță, 19 aprilie 2019: Alegeri conștiente în relații

Pe 19 aprilie avem a doua lună plină în Balanță pe anul acesta. Cea din luna martie a deschis un portal de posibilități.

Acest portal ne-a ghidat să ne întoarcem la centru și să ne regăsim în starea zero, a tuturor posibilităților. Acum, la această lună plină din aprilie portalul se încheie.

Din 20 martie acest portal de energie a lucrat asupra noastră și a produs transformări profunde. Am găsit mai mult echilibru în noi și în relațiile cu ceilalți.

Acest portal de energie ne-a ghidat să facem schimbările necesare pentru a ne simți mai aliniați cu noi înșine. Ne-a ghidat să ne unim cu ritmul Universului, astfel încât să deblocam fluxul posibilităților din interior.

Acum, la încheierea portalului, ne întoarcem la relațiile din viața noastră și evaluăm ce avem nevoie să lăsăm în urmă și ce putem să schimbăm.

Prima Luna Plină în Balanță a fost despre a găsi echilibrul în interior, a doua este despre a găsi echilibrul în relațiile noastre.

Pentru asta, a trebuit să lucrăm mult la iubirea de sine.

Meriți să fii iubit așa cum ești. Să fii respectat. Meriți să fii ascultat. Sentimentele tale contează. Ești important. Și meriți ca toate relațiile din viața ta să fie aliniate cu acest adevăr.

Cu cât te iubești mai mult, cu atât este mai puțin probabil să tolerezi relațiile care te duc în afara echilibrului.

Atunci când stăm mai mult în energia iubirii de sine, relațiile noastre vor găsi un mod automat de a curge.

Sub influența energiei din aceste zile, întreabă-te cum te poți iubi mai mult pe tine, prin tot ceea ce faci și ceea ce ești. Și ce relații din viața ta nu te mai ajută să scoți la lumină cine ești tu în esență.

Poate fi vorba despre relația cu altă persoană, dar poate fi și o relație cu un proiect, o idee, cu banii, cu un job, cu o credință sau un set de valori.

Universul ne cere să curățăm calea pentru perioada următoare și să dăm drumul relațiilor de orice fel care nu ne mai servesc.

E momentul să ne spunem adevărul și să avem acele conversații dificile cu cei în fața cărora avem nevoie să ne facem auziți. Universul ne ajută acum să facem schimbările necesare, astfel încât relațiile noastre să ne devină sursă de iubire și putere.

Această lună plină va aduce lumină asupra a ceea ce are nevoie să fie reparat și asupra a ceea ce e nevoie să eliberăm. Acum putem să tăiem multe corzi energetice care ne țin blocați în relații care nu sunt în iubire.

Sunt energii pe care le putem folosi în avantajul nostru pentru a găsi puterea și încrederea de a ne pune pe primul plan. Întotdeauna însă, e nevoie să fim conștienți de modul cum spunem lucrurile și să ne asigurăm că lucrurile spuse vin dintr-un loc de iubire.

E nevoie să ne păstrăm în echilibru și să avem compasiune în toate relațiile noastre, chiar și în cele din care decidem să ieșim.

Merităm însă să ne înconjurăm de suflete care vor să ne vadă în lumina noastră reală.

Putem folosi aceasta energie și ca un reminder pentru a fi recunoscători față de relațiile din viața noastră în care iubirea curge liber. Și pentru a mulțumi relațiilor provocatoare din viața noastră, pentru că au contribuit la cine suntem și la cine am devenit.

Adaptare după foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *