Lună Plină în Gemeni, 23 noiembrie 2018: Punctul Zero al creației

Publicat: 22 noiembrie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna noiembrie a adus multe schimbări. Toate aceste schimbări ne ajută să ne pregătim pentru 2019. Se simte tensiune în aer și nesiguranță pentru ceea ce se arată la orizont.

Simțim schimbarea în aer, însă nu suntem siguri de modul cum se va manifesta această schimbare.

2018 a fost un an de upgrade. Ne-a ajutat să curățăm multe straturi, astfel încât să mergem la următorul nivel în 2019. A fost un an care a scos la lumină multe întrebări și ne-a obligat să facem o pauză importantă, pentru a ne pregăti să ne mișcăm spre transformări uriașe care vin în 2019.

Toată această energie aduce acum un sentiment de reînnoire și renaștere. Putem să simțim cum munca grea începe să dea rezultate.

Claritate și posibilități

Darul Universului pentru această Lună Plină din 23 noiembrie în semnul Gemenilor este claritatea.

Acum primim claritate asupra direcției din viața noastră. Suntem ajutați să înțelegem un adevar nevăzut până acum despre direcția în care ne îndreptăm.

Această Lună Plină din Gemeni ne pune în contact cu potențialul creator infinit. Este punctul de dinainte de început, asemănător procesul creativ care are loc înainte de nașterea unei energii. Este ca o pagină goală, înainte de a decide ce posibilitate se va manifesta. Vedem tot ceea ce am devenit până acum, prin munca de transformare pe care am făcut-o. Și toate posibilitățile pe care le avem în fața noastră, pentru 2019.

Marile adevăruri ies acum la suprafață. Chiar dacă sunt dureroase sau greu de înghițit pentru partea din noi care vrea să mențină status quo-ul.

Aceste adevăruri ne pot cere să lăsăm în urmă lucruri pe care le credeam până acum adevărate. Sau pot cere să ne modificăm direcția, dacă în acest moment nu suntem pe linia de destin cea mai înaltă.

E nevoie să avem încredere și să rămânem fideli inimii noastre. Așa vom fi ghidați pe cale. Claritatea deplină se va stabiliza la urmatoarea lună plină din decembrie. Însă această lună plină ne va ajuta să luminăm calea.

Adevărul din adâncuri

Folosind o metaforă, această lună plină este ca un vapor cu podeaua de sticlă, prin care se întrezărește adâncul oceanului.

Am călătorit cu vaporul în ultimele 11 luni, ne-am bucurat de soare și ne-am definit traseul. Acum, dintr-o dată, putem vedea până în adâncul oceanului. Dintr-o dată, un nou adevăr ne este revelat și putem să vedem cu claritate mai mare ceea ce a stat ascuns în tot acest timp.

Această revelație ne ajută să înțelegem de unde venim și unde ne îndreptăm. Să înțelegem ce obstacole am depășit și de ce traseul nostru a arătat astfel până acum.

Ne putem simți ca și cum urmează să ne împăcăm cu un adevăr care aduce claritate, liniște, însă și porția aferentă de durere.

Energia de acum este și despre dualitatea ego-suflet. Gemenii reprezintă lumina și întunericul. E ca și cum integrăm cele două aspecte: nu putem trăi aici fără ego și nu putem trăi fără să fim conectați cu sufletul nostru. E necesar să învățăm să lucrăm cu ambele și să știm să utilizăm ambele aspecte pentru a ne găsi puterea și a crea viața pe care o dorim.

Așadar, acum suntem ghidați să ne întâlnim cu Sinele nostru reînnoit. Am navigat mări tulburi, dar acum vedem ce se află în adâncul oceanului. Vedem culorile peștilor și forma coralului. Vedem adevărul și nu ne mai este teamă. Această claritate nouă ne este acum dăruită pentru a ne permite să mergem mai departe. Cu putere, curaj și adevăr în inimile noastre.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *