Luna Plină în Capricorn 28 iunie 2018 dincolo de frică
Vindecare si autovindecare

Luna Plină în Capricorn, 28 iunie 2018: Dincolo de frică

E momentul să ne întoarcem în timp. Să ne gândim la punctul în care eram la începutul anului. Unde eram din punct de vedere mental, emoțional, sufletesc? Profesional? În privința familiei? În privința relațiillor?

Să reflectăm asupra spațiului energetic în care ne-am aflat de la începutul anului. Această Lună Plină aduce un punct culminant al acestor energii. Orice am avut nevoie să învățăm și să integrăm de la începutul anului, acum se curăță și se clarifică. Ca să continuăm să mergem la un alt nivel.

Energia hotărârii și a determinării

Luna Plină din iunie este în semnul Capricornului. Stabilitate, împământare și muncă multă sunt cuvintele cheie pentru aceasta Luna Plină. Exact aceste aspecte avem nevoie să îmbrățișăm în această energie.

Capricornul este un semn care e foarte greu de scos din echilibru. Este despre a rămâne împământat și înrădăcinat în cine ești astfel încât să poți înainta cu ușurință spre ceea ce îți dorești.

Această Lună Plină ne duce în energia determinării de a ne manifesta puterea interioară și de a merge mai departe. 

Energia din preajma acestei Luni Pline este densă, vrând să ne amintească că avem resursele interioare și puterea necesară să trecem prin provocările dincolo de care se așterne drumul nostru.

Oricare ar fi lecțiile pe care am avut nevoie să le integrăm pe parcursul lunilor care au trecut, această lună plină la va scoate în evidență o dată pentru totdeauna. Pare un fel de fundătură energetică în care nu mai avem loc de întors.

Acțiune, dincolo de frică

E un moment bun să ne confruntăm cu obstacolele interioare și exterioare aflate în calea a ceea ce dorim să manifestăm. Acest lucru poate fi înspăimântător pentru multe părți din noi care se opun creșterii. Însă, mai mult ca oricând, energia acestei Luni Pline ne ajută să simțim frica și să facem ce avem de făcut, oricum.

Acum suntem încurajați să trecem dincolo de blocaje și să ne găsim curajul dincolo de orice. Orice situație are o soluție. E nevoie să avem încredere și să simțim că soluțiile sunt deja acolo. E nevoie doar să mergem spre ele. Pentru a vedea soluția, e nevoie să intrăm în spațiul mental de raportare corectă la acea situație.

Luna Plină din iunie se întâmplă la câteva zile după ce Marte a intrat în mișcare retrogradă. Marte retrograd va încetini energia din Univers și va amplifica efectele acestei Luni Pline. Vom fi forțați să privim cu atenție și să vedem totul în detaliu.

Integrare

Chiar dacă Marte retrograd se intensifică prin Luna Plină, ne oferă timp și ne ajută să vedem calea pe care avem nevoie să o luăm pentru a ne asigura că mergem înainte și nu ne mișcăm în cerc.

Ne va ajuta să fim răbdători și ne va servi că un reminder că nu totul trebuie să fie rezolvat imediat. E nevoie să perseverăm dar și să permitem lucrurilor să ia cursul lor firesc.

Această Lună Plină intensă ne va ajuta să integrăm lucrurile cu care am lucrat în ultimele luni. Dincolo de provocări, e important să ne aducem aminte că există întotdeauna o soluție.

După această Lună Plină, intrăm direct în sezonul eclipselor. Chiar dacă e o perioadă provocatoare energetic, foarte probabil vom simți o eliberare și un punct culminant al muncii grele pe care am făcut-o pe parcursul anului.

Sursa: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *