Luna Plina si Eclipsa de Luna ancorarea liniilor de destin
Vindecare si autovindecare

Luna Plina si Eclipsa de Luna, 7 august 2017: Ancorarea liniilor de destin

Suntem creatori dincolo de orice imaginatie iar acum e momentul sa manifestam acest lucru. La aceasta luna plina suntem chemati sa ne revendicam acest drept din nastere, prin ancorarea liniilor de destin pe care vrem sa le manifestam.

Sa ne conectam cu cea mai inalta energie pe care suntem chemati sa o manifestam pe pamant. 

Intrebarile care stau cu mine la aceasta Luna Plina sunt legate de ancorarea liniei de destin care este in cea mai mare masura in acord cu sufletul meu.

Care este realitatea pe care vreau sa o manifest?
Ce linie de destin vreau sa urmez acum?
Care este destinul meu cel mai inalt?
In ce fel sustin acest destin prin actiunile, gandurile si vorbele mele?
Cum pot aduce aceasta linie de destin in manifestare?
Cum pot acumula energia care sa rescrie tiparele care ma tin blocat in actuala mea realitate?

Manifestarea si ancorarea liniilor de destin

Suntem chemati sa rescriem si sa vindecam tot ceea ce ne tine departe de destinul nostru real.

Lucruri despre care nici nu suntem constienti ca ne construiesc realitatea in fiecare zi. Forme gand, expresii, cuvinte, energii pe care le circulam in interior de zi cu zi, in intimitatea gandurilor noastre si le exprimam in discutii mult mai des decat realizam.

Suntem chemati sa devenim mai constienti de modul cum purtam aceste tipare in corp si la nivel celular. Pentru ca ancorarea liniilor de destin cu care ne conectam acum sa se faca la nivel celular.

Sa incepem sa incorporam cine suntem cu adevarat. Sa exprimam prin corp, prin minte, prin emotii noua energie. Si apoi sa lasam sufletul sa imbrace toate aceste niveluri.

Sa aducem energia cea mai inalta sa rescrie acum energiile vechi. Dincolo de dorintele ego-ului si de puterea vointei personale. Dintr-un loc mai mare decat noi, din suflet, din conexiunea cu sinele nostru inalt.

Acum este momentul sa ancoram energiile destinului celui mai inalt. Prin a iesi din limitarea conform careia putem trai doar ceea ce traim in acest moment. Prin a crea realitatea aliniata cu sufletul nostru.

 

Binecuvantari,
Mihaela Marinas

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Putin inteleg viata pe Pamant si rolul pe care trebuie sa-l aiba si misiunea . Restul sunt de umplutura si sunt in limba dupa faima si bani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *