Luna Nouă în Pești, 6 martie 2019: Coborârea minții în inimă

Publicat: 5 martie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Nouă din 6 martie din semnul Peștilor coincide cu intrarea lui Uranus în Taur, eveniment care aduce multe valuri energetice, pe care le simțim la mai multe niveluri. Această trecere a lui Uranus în Taur stabilește un nou ciclu care va dura până în 2026.

Luna Nouă din martie ne pregătește pentru plonjarea în energii noi. Ne pregătește să ne deschidem spre posibilități noi pe care acest ciclu ni le aduce. Ne ajută să intrăm în flux și să recăpătăm claritatea în viețile noastre.

Luna Nouă ne cere să lăsăm deoparte încărcătura energetică care ne trage în jos și ne ajută să îmbrățișăm credințe noi pentru vremuri noi.

Up-gradare mentală

Energia predominantă acum este energia de up-gradare a modului de a gândi. Acum este momentul să renunțăm la gânduri și comportamente care nu ne mai servesc.

În ultimele luni am creat spațiu pentru un nou val de energie. A fost muncă grea, iar acum este timpul să primim. Este timpul să ne deschidem brațele și inimile și să primim darurile Universului.

Da, viața poate părea incredibil de grea. Dar forța cosmică, acel ceva mai mare și mai puternic decât tine este mereu acolo. Iar această forță este, de fapt, esența ta.

Această forță este aici să te sprijine, să te susțină și să te ajute să trăiești la cel mai înalt nivel. Universul este ghidul tău. Este oglinda pentru ceea ce se întâmplă în profunzimile sufletului tău, în adâncimile inimii tale.

Restart energetic

Această lună nouă este punctul de început pentru restul anului. Vom fi conduși energetic și vibrațional în perioada următoare de frecvența în care suntem acum.

Așa că acum putem începe un nou capitol. Mai curajos, mai viu, mai plin de adevăr și de esență.

Dacă simți că nu ești în locul potrivit, această lună nouă îți oferă posibilitatea de a-ți ieși din tine. Din cutiuța ta, din limitările tale, din condiționarile tale. Din ceea ce știi că e posibil sau imposibil pentru tine. Dacă până acum ai văzut lucrurile într-un singur fel, acum e momentul să schimbi perspectiva.

Alege o situație care îți pare dificilă și întoarce-o pe dos. Privește-o cu totul altfel. Dintr-un unghi nou. Într-un fel care te face să ieși din zona de confort.

Mărește-te, întinde-ți mintea, evadează din cunoscut și din “doar așa se poate.” Acum suntem încurajați de Univers să gândim altfel și să simțim profund.

Suntem încurajați să ieșim din gândirea rațională și să ne expansionăm în energia creativă. Să exprimăm, să ne fluidizăm modurile de exprimare a energiei creative. Să dăm drumul gândurilor, să ne curățăm mintea și să simțim bătaia inimii.

Nu crede tot ce gândești. Ține-ți gândul curat și intră în inimă. Simte-ți inima pulsând. Simte energia curgând din centrul ființei tale. Simte bucuria care se naște atunci când îi acorzi inimii atenția cuvenită.

Fiecare moment din această săptămâna îți poate fi sanctuar. Pentru a te retrage în interior să fii doar cu tine, cu inima ta, cu sufletul tău.

Nu-i permite minții să te prindă în vârtej. Nu te lăsa prins în gânduri care nu te ajută cu nimic. Dă-ți permisiunea să crezi. Dă-ți permisiunea să te vezi așa cum ești cu adevărat și să vezi cu adevărat.

Ești Iubire. Ești întregul Univers. Ai nevoie și avem nevoie să ne vedem astfel.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *